- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her kavgayı biz çok farklıyız ilişkimiz yürümeyecek konusuna getirdi
kesinlikle öyle düşünüyorum , sadece ayrılmak istiyorsa direkt söylememesi biraz beni arafta bıraktı. ayrılsaydık kafam rahat olurdu en azından şimdi arada kaldı ilişkiBitirmek istiyor gibi geldi. Yoksa bitmemesi için biraz çaba harcardı. Biz farklıyız deyip bitirmek istiyorsa üstüne gitme bence. O da kendince haklı. Uyumlu olmadığınız düşünüyorsa devam etmek zorunda değil. Ayrılmak sana zor geliyor olabilir ama hayatından tamamen çıkınca sen de doğrusunun bu olduğunu anlayacaksın. Yaşın daha çok genç. Sıkma canını. Derslerine odaklan. Hayat güzel tadını çıkar.
hayırlısı olsun, ne diyeyim :) üzülmüyorum zaten artık sadece ne olacaksa olsun artıkhem daha çok yenisiniz hem her sözde ayrılmaktan bahsediyor hem de şimdiden ara verelim dediyse o iş yaşa benziyor
yine de bir beklentin var gibihayırlısı olsun, ne diyeyim :) üzülmüyorum zaten artık sadece ne olacaksa olsun artık
sadece bu kadar basit bir şekilde bitmesine anlam veremiyorum yan yanayken çok iyiydik çünkü, birbirimizi anlıyorduk. başka şehre gidince değişti böyle.yine de bir beklentin var gibi
Mesafelerde bazen ilişkiyi sınava tutarsadece bu kadar basit bir şekilde bitmesine anlam veremiyorum yan yanayken çok iyiydik çünkü, birbirimizi anlıyorduk. başka şehre gidince değişti böyle.
haklısınız , ben de söylediklerinizin çok doğru olduğunu biliyorum ancak zamana ihtiyacım var sindirmek için bu süreci :)Değişmeyen tek şey değişimdir diye boşuna dememişler. İnsanlar nankör varlıklar. Bilhassa ikili ilişkilerde. Karşısındakini düşünmezler, her şeyi iki dakikada silip atabilirler. Dün iyi olursun, ertesi gün bırakırlar ve haliyle anlam veremezsin. :)
Fakat unutma geçmeyecek bir şey değil. Konduramıyorsun, inanamıyorsun bir süre ama sonra her şeyi fark ediyorsun. Daha objektif bakıyorsun. İşte o zaman da içindeki her şey bitmiş oluyor.
Geçmişi kurcalama, sorgulama çünkü daha çok acı verir. Ona iyi ya da kötü hiçbir şey yazma. Bırak, ne hali varsa görsün. Hiç kimse senden daha değerli değil. Kendine vakit ayır. Bu hayatta senden daha değerli kimse yok. :)
Ben de yakın zamanda terk edildim o yüzden ne hissettiğinizi ve ne düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum :)haklısınız , ben de söylediklerinizin çok doğru olduğunu biliyorum ancak zamana ihtiyacım var sindirmek için bu süreci :)