İlişkiye Ara vermek...

Iki aylik kisa bir surede defalarca farkli oldugunuzu dile getirmis. Malesef size guclu hislerle baglanmamis. Bence hic ne sitem edin, ne arayip sorun. Yolunuza devam edin

her kavgayı biz çok farklıyız ilişkimiz yürümeyecek konusuna getirdi

iyi yürümesin o zaman :işsiz:
zaten bahane olmuş bence bu haklı olduğunuz mevzudan kavga edilmesi büyütülmesi ve ara verme işi.. ayrılmak istiyormuş sizden bu arkadaş.
lütfen salın ipini gitsin..
eminim en iyilerine layıksınız..:KK200:

Bitirmek istiyor gibi geldi. Yoksa bitmemesi için biraz çaba harcardı. Biz farklıyız deyip bitirmek istiyorsa üstüne gitme bence. O da kendince haklı. Uyumlu olmadığınız düşünüyorsa devam etmek zorunda değil. Ayrılmak sana zor geliyor olabilir ama hayatından tamamen çıkınca sen de doğrusunun bu olduğunu anlayacaksın. Yaşın daha çok genç. Sıkma canını. Derslerine odaklan. Hayat güzel tadını çıkar.

Bu kadar kısa bir zamanda birbirimize uygun değiliz ara verelim diyorsa size karşı duyguları güçlü değil demektir.Ayrılmak istiyor bariz,ne arayın ne sorun bence..

Canım benim yaşadıklarımın aynısı şimdi kendime o kadar kzııyorum ki o yaşlarımı heba etmişim asistan doktordu 9 yıllık ilişkimi bitridim ben yaptıklarından sana daha ilk aylarda ara verelim diyenden ne bekliyorsun seven erkek asla böyle davranmaz ben buraya yazmıştım kadınlar ayrıl dediler hep onlara kızdım cokta haklılardı sen her zaman sevilen istenen ol daha şimdiden bunu yapan çok şükür 2 yıllık cok güzel bir evliliğim var kurtulmusum ondan.

hem daha çok yenisiniz hem her sözde ayrılmaktan bahsediyor hem de şimdiden ara verelim dediyse o iş yaşa benziyor

Bitirmek istiyor gibi geldi. Yoksa bitmemesi için biraz çaba harcardı. Biz farklıyız deyip bitirmek istiyorsa üstüne gitme bence. O da kendince haklı. Uyumlu olmadığınız düşünüyorsa devam etmek zorunda değil. Ayrılmak sana zor geliyor olabilir ama hayatından tamamen çıkınca sen de doğrusunun bu olduğunu anlayacaksın. Yaşın daha çok genç. Sıkma canını. Derslerine odaklan. Hayat güzel tadını çıkar.
kesinlikle öyle düşünüyorum , sadece ayrılmak istiyorsa direkt söylememesi biraz beni arafta bıraktı. ayrılsaydık kafam rahat olurdu en azından şimdi arada kaldı ilişki

Değişmeyen tek şey değişimdir diye boşuna dememişler. İnsanlar nankör varlıklar. Bilhassa ikili ilişkilerde. Karşısındakini düşünmezler, her şeyi iki dakikada silip atabilirler. Dün iyi olursun, ertesi gün bırakırlar ve haliyle anlam veremezsin. :)
Fakat unutma geçmeyecek bir şey değil. Konduramıyorsun, inanamıyorsun bir süre ama sonra her şeyi fark ediyorsun. Daha objektif bakıyorsun. İşte o zaman da içindeki her şey bitmiş oluyor.
Geçmişi kurcalama, sorgulama çünkü daha çok acı verir. Ona iyi ya da kötü hiçbir şey yazma. Bırak, ne hali varsa görsün. Hiç kimse senden daha değerli değil. Kendine vakit ayır. Bu hayatta senden daha değerli kimse yok. :)

Değişmeyen tek şey değişimdir diye boşuna dememişler. İnsanlar nankör varlıklar. Bilhassa ikili ilişkilerde. Karşısındakini düşünmezler, her şeyi iki dakikada silip atabilirler. Dün iyi olursun, ertesi gün bırakırlar ve haliyle anlam veremezsin. :)
Fakat unutma geçmeyecek bir şey değil. Konduramıyorsun, inanamıyorsun bir süre ama sonra her şeyi fark ediyorsun. Daha objektif bakıyorsun. İşte o zaman da içindeki her şey bitmiş oluyor.
Geçmişi kurcalama, sorgulama çünkü daha çok acı verir. Ona iyi ya da kötü hiçbir şey yazma. Bırak, ne hali varsa görsün. Hiç kimse senden daha değerli değil. Kendine vakit ayır. Bu hayatta senden daha değerli kimse yok. :)
haklısınız , ben de söylediklerinizin çok doğru olduğunu biliyorum ancak zamana ihtiyacım var sindirmek için bu süreci :)

haklısınız , ben de söylediklerinizin çok doğru olduğunu biliyorum ancak zamana ihtiyacım var sindirmek için bu süreci :)
Ben de yakın zamanda terk edildim o yüzden ne hissettiğinizi ve ne düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum :)

Hele bir de başta peşinde koşan oysa ve sonra siz karşılık verdiyseniz filan daha fazla havalara giriyorlar. Elde ettim, beni seviyor diye düşünüyorlar ve eski ilgileri filan kalmıyor ya da ne bileyim bir bahane ile ayrılıyorlar. :)

Back
X