Ilişkiye başlarken kalbini mi dinlemeli mantığını mı hangisi daha mutlu eder?

c*a*n*d*y

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
3.753
5
683
Antalya
bir ilişkiniz üzerinde karar vermek zorundasınız.kalbinimi dinlersin.mantığınlamı hareket edrsin.hangisinin sonu mutlu biter

sadece mantık -eger hıc bısey hıssetmıyorsan- mutlu etmez ama bu demek degıldırkı sevdıgıne karsıda gozunu kapat kabul et !
ıkısının ortası bence mutlu eder sahsen ben oyle yaptım pısman degılım

evet canım ama bazen iki kiş arasında kalınır.birini çok seversin ama hiçbişeyiniz uymaz birinide mantıklı dersin ama hiçbişey hissetmezsin.bu durumda ne yapmalı

eğer elimdeyse hem mantığımı hem kalbimi dinlerdim
ama değilse de mantığımla hareket ederdim

kendi kalbine değil karşındakinin kalbine bakmalısın. orda sana verilen değerin samimiyetini görebilirsen o doğru seçimdir.

evet canım ama bazen iki kiş arasında kalınır.birini çok seversin ama hiçbişeyiniz uymaz birinide mantıklı dersin ama hiçbişey hissetmezsin.bu durumda ne yapmalı

işte o zaman lindanın dedıgını yapardım

kendi kalbine değil karşındakinin kalbine bakmalısın. orda sana verilen değerin samimiyetini görebilirsen o doğru seçimdir.

kalbimi dinlerim ama bana söylediklerini mantık süzgeçinden geçiririm.
seviyorum diye gözüm kör olmaz yanii.

bende seviyorum su an ama ilki gibi gözü kara değil.. ama seviyorum beni cok mutlu ediyorr...

Yüzdeye vurursak %60 mantık %40 aşk..Ama mutlaka bir seçim yapmam gerekirse mantık..

ben mantığımı kullanmadım direk kalbimi dinledim ama hep ezilen ben oldum önce mantık bence

her zaman mantığını dinle bence.zamanla ne kadar doğru karar verdiğini idrak edersin.insan olayın içindeyken duygusal kararlar verebiliyor.ben hep mantık diyorum...

Ben asik oldugum zaman gozum birsey gormez olur... :asigim: ama mantikli dusunurum ciddiyse.. 1plan KALPnaniknanik

her ikiside olsa tadından yenmez ama.eğer kalbini dinlersen ve o ilşkide hiç mantık yoksa yani hiç uyuşmuyasanız yada maddi problemleriniz olucaksa o ilişki zaten mutlu sonla bimez.illaki bi yerden patlak veriri.tamam ilk zamnlar güzel olur ama bu çok kısa sürer.hayat agerçekten acımasız çünkü.fakat mantıklı bi ilişkiyi seçersen uyum sorunu geçinme derdi olmaz.zaten o insana bi süre sonra alışırsın.ve alışkanlık sevgiye saygıya döner.en önemliside bu diilmidir.sizcede mantıklı olan bu diğilmi.

Ben seçimimi mantığımla yapmaya çalışırdım...Gerçi son ilişkime mantığımla başlamıştım ama o da hüsran oldu...:sm_confused: Biraz da kısmet bu işler tabi,:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…