ilişkiye girmek isterseniz eşinize bunu nasıl belli edersiniz...

Eşiniz istediğinde o sizin gözünüzde düşüyor mu, onu kınıyor musunuz? Yoo.. o zaman siz de ona sırnaşın hem hoşuna da gider, erkekler şehvetli kadın görmeyi sever. Loş ışıkta beraber romantik film izleyin bi öpücük kondurun, kışkırtıcı bir şeyler giyinin sonra şu fotoğraftaki gibi bakış atın... gerisi gelir zaten :KK48::KK48:
Eki Görüntüle 1368862
:KK66::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71:

Eşiniz istediğinde o sizin gözünüzde düşüyor mu, onu kınıyor musunuz? Yoo.. o zaman siz de ona sırnaşın hem hoşuna da gider, erkekler şehvetli kadın görmeyi sever. Loş ışıkta beraber romantik film izleyin bi öpücük kondurun, kışkırtıcı bir şeyler giyinin sonra şu fotoğraftaki gibi bakış atın... gerisi gelir zaten :KK48::KK48:
Eki Görüntüle 1368862
Ahahahshs:KK70::KK70::KK70:

Gidin boynundan öpün ama böyle arzulu öpün :KK8: Anlamazsa sonra da dudagından öpün :KK8: Hayırdır ne oldu filan derse bu sefer ben başlatmak istedim dersin :D

Nolcak ki o sizin kocanız değersizleşmezsiniz boyundan arzulu öpmekle :confused:

Bu konu tutar :confused:

Gel gel gel güzelim gel gel acımayacak diyorum :KK76:

Ne söyleyeceğin vs. bir yana kullanılmış olduğunu düşünmen sakat bir durum asıl.Karşılıklı zevk alınan , çift kişilik bir eylem seks sonuçta.Karşındaki de kocan yani.Ne güzel isteksiz de değilsin işte.Kocan için yapmıyorsun yani.Tabularını yıkıp içinden geldiği gibi davran.Sevişmek mi istiyorsun git yapış adama :KK14: İlla bir şey söyleyeceksen de hissettiğini söyle yeter zaten.Gel anacım yanıyorum de :KK59:

Ben bir su kaynatayım olursa olur olmazsa çay demler içeriz de :KK70:

Erkekler isterik kadınlardan hoşlanır neden çoğu adam yabancı bacılarımıza gidip önce duj yapıolar sanıyosun:KK70:
Heleki bu senin eşinse at kendini ver coşkuyu kolonlar inlesin :KK70:

:KK70::KK70::KK70: çubuk kraker yerken böyle alengirli konu okunur mu valla boğulacaktım kırmızılı kısma bittim:KK70::KK70:
çok yaşayın emii:KK54:

Gidin boynundan öpün ama böyle arzulu öpün :KK8: Anlamazsa sonra da dudagından öpün :KK8: Hayırdır ne oldu filan derse bu sefer ben başlatmak istedim dersin :D

Nolcak ki o sizin kocanız değersizleşmezsiniz boyundan arzulu öpmekle :confused:

Bu konu tutar :confused:
Aslında bikere yapsam devamı gelir.

Uyuyo şimdi yanımda bende sizinle dertlesiyorum işte acaba denesemmi verilen taktikleri :confused:

Back
X