ilişkiye girmek isterseniz eşinize bunu nasıl belli edersiniz...

Güldük eğlendik iyide
Belki bir ton kullanıcının tepkisini cekicem fakat böyle namahrem bir konunun buraya dökülmesi ve bir ton kişiden siz napıyorsunuz fikrinin alınması ne derece doğru buda tartışılır

Yemek tarifi ister gibi 2 yumurtayı koy iyice çırp canım... :KK70: Anladın dimiii

Nebileyim ya utanıyorum işte henuz 2 yıllık evliyiz belki zamanla alisirim bazen gerçekten iştaha geliyorum. Yanastim yanasacam derken adam uyuyup kalıyo.
Bende 1.5 yıllık evliyim bırak bunu söylemeyi daha neler teklif ediyorum da dalga geçtiğimi sanıp gülüyor halbuki her zaman ciddiyim:KK14:
Çekinmemelisin hiç bir şey yapamıyorsan tutkulu bir şekilde öp o mesajı alır.

Aha adam uyuyormuş bence o senden bir atak göremeyince uyuyup kalmıştır
Önemli olan uyutmamak ama nerdeeeeeeeeeeeeeee:KK70:

Bekar bir insanın aklına kocanın uyur pozisyonunu getirdin nasıl hoşmu ? etik değil demi.. hah bunu demek istemiştim...

Valla kızlar gece gece gülmekten öldürdünuz beni. İştah falan kalmadı bende o değilde bazen sesli gülüyorum uyanacak şimdi kocam:KK45:

Dürt dürt... Uyandır bir gözünde burda olsun burdan direktif vercez biz emi annem

Ben kaçar kızlar hepinize çok teşekkürler valla sayenizde hem keyiflendim hem cesaretlendim. Bi şansımı denicem uyandirabilirsem. Hadi byyy :KK53:

Back
X