Bunun belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum. Karşınıza anlasabildiginiz, sevdiğiniz biri çıkarsa başlarsanız. Sırf ilişki yaşayayım diye değil de tamamiyle duygu yoğunluğu olan biri çıkarsa tabi mantığınızı da göz ardı etmeyin bı 10 yıl daha haketmez hiç bir erkek. Mutlulukla kalın.İyi akşamlar hanımlar
Bahsettiğim şey cinsel ilişki değil baştan açıklayayım
Uzun ilişki bittikten sonra yeni bir ilişkiye hazır olduğumuzu nasıl anlarız
yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirdim toksik ve bana zarar veren bir ilişkiydi yorduda yaklaşık 1,5 ay olucak biteli şimdi yazanlar görüşmek isteyenler oluyorda sanırım biraz temkinli yaklaşıyorum ve korkuyorumda hazır olduğumu nasıl anlarım sizce
Teşekkürler cevap veren herkese
Biraz vakit tanıyarak ama onlara değil kendime.. 10;yıl dile kolay biteli 45 gün olmuş olmamış biraz kendinize zaman verin zaten hazır olunca kalbiniz size uyarı sisyali verirİyi akşamlar hanımlar
yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirdim toksik ve bana zarar veren bir ilişkiydi yorduda yaklaşık 1,5 ay olucak biteli şimdi yazanlar görüşmek isteyenler oluyorda sanırım biraz temkinli yaklaşıyorum ve korkuyorumda hazır olduğumu nasıl anlarım sizce
Ben temkinli yaklaşıyorum fazla umut vermeden ve dürüst olarak zamanla netleşiriz ikimizdeişte o yüzden güven vermedi adam bana.
ama tabi iletişim içinde olan sizsiniz daha iyi analiz edebilirsiniz.
Ödemeyip takiplik olacak halim yokki mecburen ödüyorumBorc durumu baska eski sevgilinin borcunu odemek baska bence ama siz daha iyi bilirsiniz
Teşekkür ederimBunun belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum. Karşınıza anlasabildiginiz, sevdiğiniz biri çıkarsa başlarsanız. Sırf ilişki yaşayayım diye değil de tamamiyle duygu yoğunluğu olan biri çıkarsa tabi mantığınızı da göz ardı etmeyin bı 10 yıl daha haketmez hiç bir erkek. Mutlulukla kalın.
Bu tarz durumlarda zamana bırakmak en iyisi sanırım ortak cevap bu yönde teşekkür ederimBiraz vakit tanıyarak ama onlara değil kendime.. 10;yıl dile kolay biteli 45 gün olmuş olmamış biraz kendinize zaman verin zaten hazır olunca kalbiniz size uyarı sisyali verir
Alkış butonu olsa da alkışlasam.Bence iğrenç insanlarmış. Ben de uzun bir ilişkiden sonra evlendim. Çevremdeki kimse de tetikte değildi bence. Eğer ayrılsaydım da tetikte olduklarını anlasaydım tiksinirdim. Yani uzun ilişkilere bir nevi nişanlı gözüyle filan bakılır. Nasılsa evlenecekler diye düşünülür ister istemez. Ondan ayrılırsa benle olsun gözüyle bakan insan fena bence.
Ruhum çok yorgun ama kendimi bırakmak istemiyorum iyiyim diyerek telkin ediyorum devamlı ..Bu soruyu sormayacak ruh haline geldiğinizde hazır olmuşsunuzdur.
10 seneden sonra sudan çıkmış balığa döner insanın ruhu. Sanmıyorum 1,5 ayda ruhunuzun iyileştiğini.
Ruhum çok yorgun ama kendimi bırakmak istemiyorum iyiyim diyerek telkin ediyorum devamlı ..
Bence iğrenç insanlarmış. Ben de uzun bir ilişkiden sonra evlendim. Çevremdeki kimse de tetikte değildi bence. Eğer ayrılsaydım da tetikte olduklarını anlasaydım tiksinirdim. Yani uzun ilişkilere bir nevi nişanlı gözüyle filan bakılır. Nasılsa evlenecekler diye düşünülür ister istemez. Ondan ayrılırsa benle olsun gözüyle bakan insan fena bence.
Ben katılmıyorum yaf, 10 yıllık ilişki olmaz evleneceğin olsaydı evlenirdim zaten. 10yılda işin cılkı çıkar. Hazırda bekleyen arkadaşları da suçlamıyorum seviyorlarsa, hoşlanıyorarsa ne yapsınlar kalbe söz geçmiyor. Kaldı ki konu sahibesi evli değil, nişanlı değil.
Bence süre mühim ya insanlar birlikte yaşıyo mesela resmi bi şeyleri önemsemeden. O cifte de yürüyenler olsun o zaman nasılsa evli degiller diyeBen katılmıyorum yaf, 10 yıllık ilişki olmaz evleneceğin olsaydı evlenirdim zaten. 10yılda işin cılkı çıkar. Hazırda bekleyen arkadaşları da suçlamıyorum seviyorlarsa, hoşlanıyorarsa ne yapsınlar kalbe söz geçmiyor. Kaldı ki konu sahibesi evli değil, nişanlı değil.
Terapi mutlaka düşünüyorum teşekkür ederimTamam iyileşmeye çalışın devam edin. Bu demek ki yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz.
Kendinizi iyileştiremediğiniz sürece, bir önceki ilişkinizi tekrar eder.
Bence bir terapi almanıza fayda olabilir.
10 yıllık ilişki olmaz tarafını ben bitirince anlayabildim maalesef :) yani 10 yılda tükettik bir çok şeyi bende işte çivi çiviyi söker diyerekten deniyorum bakalımBen katılmıyorum yaf, 10 yıllık ilişki olmaz evleneceğin olsaydı evlenirdim zaten. 10yılda işin cılkı çıkar. Hazırda bekleyen arkadaşları da suçlamıyorum seviyorlarsa, hoşlanıyorarsa ne yapsınlar kalbe söz geçmiyor. Kaldı ki konu sahibesi evli değil, nişanlı değil.
Ruhunuz ne istiyor. Yani yeni biriyle tanışmak konuşmak istiyormu içinize sorun bunu. İlişkinin sizi yormuş galiba ve sevgi bağı bitmiş bence. O yüzden yeni adaylara açık gibisiniz. İçinizden ne geliyorsa öyle yapınİyi akşamlar hanımlar
Hep mutlu devam etsin ilişkinizAslında biraz önceki ilişkinizin nasıl bittiğiyle alakalı bence. Şu an çok mutlu olduğum, duygu yoğunluğunun yüksek olduğu bir ilişkinin içindeyim, 7. yılımızdayız. Şu an bitse bir üç sene kendime gelemem herhalde. Ama uzatmaları oynadığınızı, birlikteyken bile aylardır belki de yıllardır bittiğini hissediyorduysanız ayrılır ayrılmaz da yeni bir ilişkiye hazır hissedebilirsiniz.
Bence tanıştığınız kişileri eski sevgilinizle karşılaştırmadığınız, yeni birinden gerçekten hoşlanabildiğiniz zaman hazırsınızdır.
Yormaktan daha ötesi diyebiliriz sevgi evet bitmişti alışkanlıktan devam ettim sanırım yeni kişininde varlığı iyi hissettiriyo şimdilik bakalım zaman göstericekRuhunuz ne istiyor. Yani yeni biriyle tanışmak konuşmak istiyormu içinize sorun bunu. İlişkinin sizi yormuş galiba ve sevgi bağı bitmiş bence. O yüzden yeni adaylara açık gibisiniz. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın
Bu hayat senin mutlu olduğun şeylere bakYormaktan daha ötesi diyebiliriz sevgi evet bitmişti alışkanlıktan devam ettim sanırım yeni kişininde varlığı iyi hissettiriyo şimdilik bakalım zaman göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?