- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Hali tavrı hoşuma gitti aslında ufak bi heyecanda var ama korkuyorumda galiba bilmiyorum belkide kafamı dinlesem daha iyi olucak teşekkür ederimBence acele etmeyin sırf ilişki yaşamak için biriyle ilişkiye başlamayın. Doğru kişi karşınıza çıksa zaten etkilenirdiniz heyecanla konuşmak isterdiniz. Demekki karşınıza çıkanlar sizde bu duyguları uyandırmamıs, üstelik bu kadar uzun ilişkiden hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamak iyi bir fikir değil bence. Biraz kafa dinleyin
Kesinlikle katılıyorum size ama yeni aday üstüme gelmiyo yani beraber aşarız vs gibi yaklaşınca ne biliyim bi ilgimi çekti :)
+1Hazır hissetmek diye bişey olduğuna inanmıyorum ben.hiç beklemediği bir anda bir etkileşim olabilir.kendinizi şartlamayın herhangi bir duruma derim.akışa bırakın
ayrılık acısından ziyade ben ona ilişkim yeni bitti haliyle temkinliyim korkularım var diye anlatınca araşız dediği şeyler bunlar aslındaneyi beraber aşacakmışsınız?
sizin ayrılık acısını mı?
Yara bandın olurum yiiirum diyor.neyi beraber aşacakmışsınız?
sizin ayrılık acısını mı?
O asla istemeyeceğim bi durumYara bandın olurum yiiirum diyor.
Teşekkür ederim :) sizde çok mutlu olun her zamanSana güven verdiğini hissettiğin zaman zaten kendiliğinden o yola giriyorsun. Şuan ben yolda evliliğimin 1. Yılını kutlamaya hazırlanıyorum.Umarım aynı güzellikle sende karşılaşırsın
Ben onun borç durumunu sorgulamadığım gibi oda benimkini sorgulamaz.Ben yerinde olsam en azindan kredilerin bitmesini beklerimo zamana hem daha sakinlesmis olursun hem de giren bi sekilde cikmis olur. Ne kredisi oduyosun diyen yeni sevgiline ne diceksin?
yarım kalan herhangi bişey yok tatsız bir ayrılık yaşadımBence ilişkinin nasıl bittiği önemli. Bazen yarım kalır bazen de tastamam biter. Soğuyarak tiksinerek bitirdiysen aklına gelmez zaten yoluna devam et. Ama bişeyler yarım kaldıysa onun için baya bir zaman lazım.
Yara bandın olurum yiiirum diyor.
Yok cınım, erkeklerin avlanma taktiği bu. Gel omzuma ağla canım, gelllll.bana öyle geldi o yüzden sordum.
bilmiyorum ben kimsenin geçmiş ilişkisinin sancılarını düzeltmeye uğraşmazdım.
Sanırım benimde yapabileceğim bişey değilbana öyle geldi o yüzden sordum.
bilmiyorum ben kimsenin geçmiş ilişkisinin sancılarını düzeltmeye uğraşmazdım.
Oyuna gelmemek lazım o zamanYok cınım, erkeklerin avlanma taktiği bu. Gel omzuma ağla canım, gelllll.
Sanırım benimde yapabileceğim bişey değil
Borc durumu baska eski sevgilinin borcunu odemek baska bence ama siz daha iyi bilirsinizBen onun borç durumunu sorgulamadığım gibi oda benimkini sorgulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?