İşte evet aslında haklısınız. Dünyası yıkılacağından değil sadece ileriye dönük sağlam planlar yapılınca insan mecburmuş gibi hissediyor. Teşekkür ederim samimiyetiniz için.Yarı yolda bırakmak ne sanki siz bıraksanız dünyası mı yıkılacak ?
Yurtdışı hayalini de memlekette kurmayan genç yok zaten, sırf bu amaç uğruna ilişkiye başlanmaz, arkadaş olunur en fazla. Siz belli ki olgunluk arıyorsunuz ilişkide, tavırları gözünüze batmaya başlamış, en iyisi bitirin. Bir kere soğuduktan sonrası yokuş aşağı oluyor çünkü.
Teşekkür ederim. Ona göre bulmuş ve defalarca söylediği şey "ben ilişkide düşünmeyi sevmem sana başında da söyledim. Kafam rahat olacak" sırf bu yüzden bir rahatsızlığı dile getirdiğimde hemen kafası karışıyo triplere giriyoHaha beni anlattınız sanki. O yüzden gönül rahatlığıyla diyorum ayrılınzaten öğrencisiniz bir süre sonra sıkılıyor kendisi ayrılır, bu tip insanlar çok uzun süreli planlar yapıp uygulamaz. Kendinizi düşünün.
Evet de ciddi ilişki çok ilerde mi denk geliyor insanlara. Yani o şekilde bakılırsa eğlencelik mi olmalı bu süreçte. Yani şahsen bıktığım ve netlik istediğim için ciddi olmak istemiştim. Ama olmuyomuşDaha 19 yasindasin, ne gelecegi, ne ciddi iliskisi... ayril gitsin.
Hiç benim tarzım değil. Ben de yapısal olarak rahat biriyim. Ama bu şekilde dalga alan biri hiçbir zaman olmadım. Hedefler,ciddiyet ister. 7 ay ne ki ? Kocan mi ? Resmi nikahın mi var ? Yarı yolda birakmislik olmuyor. Aksine görüp tanıyıp uyumlu ya da uyumsuz olduğuna karar vermek oluyor. Nişanlılık bile bunun için var ki tanimak için yani. Sen nişanlı bile değilsin. Yine akıllı kız imişsin. Kapılıp gitmemişsin. Farkına varmassin. Ben olsam ayrılırım. Öğrencisin daha. Önünde uzun güzel günler var. Neden seni düşündüren birinin peşine takılasın ki? Kimler kimler gelir gider. Boşver. Yoluna bak.Aslında hayatındaki insanların sorumluluğunu alabilen biri olsada çoğunlukla sürekli gülen ve bazen her şeyi dalgaya çeken bir insan.
Kesinlikle süründüreceğime yoluma bakarım. Sadece her şey yolunda gibi gösteriyor ve farkına varmıyordu. Sorun kendimde gibi hissetmeyeyim diye paylaşmak istedim. TeşekkürlerHiç benim tarzım değil. Ben de yapısal olarak rahat biriyim. Ama bu şekilde dalga alan biri hiçbir zaman olmadım. Hedefler,ciddiyet ister. 7 ay ne ki ? Kocan mi ? Resmi nikahın mi var ? Yarı yolda birakmislik olmuyor. Aksine görüp tanıyıp uyumlu ya da uyumsuz olduğuna karar vermek oluyor. Nişanlılık bile bunun için var ki tanimak için yani. Sen nişanlı bile değilsin. Yine akıllı kız imişsin. Kapılıp gitmemişsin. Farkına varmassin. Ben olsam ayrılırım. Öğrencisin daha. Önünde uzun güzel günler var. Neden seni düşündüren birinin peşine takılasın ki? Kimler kimler gelir gider. Boşver. Yoluna bak.
Benden üç yaş büyük ama bazen yaştan çok yaşanmışlık kişiyi olgunlaştırır. Öyle sanıyordum ama tanıdıkça öyle olamadığını farkettim. Benimle aynı olmasını istemekten ziyade kendine saygısı olmasını isterdim. Ve bunu dile getirip değiştiremeyince böyle oldu19 yaşındaki genç çocuktan ne olgunluğu ne geleceği bekliyorsun ki.
Sen de 19 yaşındasın onun annesi değilsin, her şeyine karışamazsın.
sınav süreci bitince ayrılırsınız o da yaşayacaksa aşk acısını öyle yaşasın.
hedef koymakta ona ulaşmak için çabalamakta problem yok bu arada gayet güzel tebrik ederim, karşındaki kişinin tıpkı aynı sen olmasını istemek beyhude.
Evet ya çok soğudumsevmiyorsun, ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?