İlk adımı atıp beklediğin gibi olmaması

Yüzyüze gördüğüm biri olsa bi adım attıktan sonra aska bir şey yapmayı düşünmezdim ama hiç yüzyüze görmedigim biri sosyal medya sadece. Onun adım atması imkansızdı zaten. Yüzyüze olsak etkileneceğini düşünüyorum ama böyle sanal olunca yazmam pek etkili olmadı maalesef.
Pardon basta yazmissiniz kacirmisim orayi. O zaman bi günaydin mesaji atabilirsin muhabbeti baslatmak icin. Sansinizi deneyebilirsiniz tekrar

Çok istiyorsan tekrar bir laf at aman ısrarcı da olma.
Konuşmak isterse o konu açar zaten.

Ama çokkk da şeyapmamak lazım :)

Zaten adım atmışsınız cevap vermiş orda kalmış.
Çok ısrarcı olmamak gerekir bence isteseydi tekrar yazardı.
Bazı evli erkekler eşleri sosyal medyada değilse çekinecek kimsem yok nasılsa diye bekarmış gibi paylaşımlar yapabiliyorlar.

Bak benim facemde ekli biri vardi.Eski okul arkadasimin kardesi.Benden uc yas kucuk .ileri yaslarda ama hos ve karizma..Fotomu begeniyordu ama yazmiyordu.Birgun genel bir soru sordum zoraki cvp verdi.Ben de tekrar yazsammi derken yok ya erkekler bir duygu hissetse duramazmis diye yazmadim.Sonra duydum ki nisanlanmis.Meger ucyildir sevgilisi varmis onla nisanlanmis.Muzmin bekara bak.Benle tanisinca birini sevecegi tutmus.Uzuldum ama. Ben de iki yildir platonik seviyodum:işsiz::rolleyes::KK61::)

Katiliyorum konu sahibi olsa duramaz.Bari onurunu cizdirme.Biz de sadece birkez bir araya gelmistik gerisi facede foto beğenme .

Son düzenleme:
Zaten adım atmışsınız cevap vermiş orda kalmış.
Çok ısrarcı olmamak gerekir bence isteseydi tekrar yazardı.
Bazı evli erkekler eşleri sosyal medyada değilse çekinecek kimsem yok nasılsa diye bekarmış gibi paylaşımlar yapabiliyorlar.
yok daha neler evli falan değil gezip duruyor daha yeni iş sahibi oldu biraz abartmışsınız :) teşekkürler yine de

Yorumlar çok acayip ya neymiş karşılık vermemişse boşmuş, istese yazarmış, seven erkek koşarmışmışmış. Bende sevgilime ilk mesajı atmıştım, twitterda tanışmıştım, ilk ben yazdım, ilk ben açıldım, ilk ben öptüm çünkü utangaçtı ve yanlış anlamamı istemiyordu. Dünyada milyarlarca insan var, illa her erkek torna fabrikasından çıkma gibi aynı mı olacak? Bence bu erkek kaliteli olabilir, şirkette bulunduğun sürece kimseye yürümemis, kendi halinde, sosyal medyadaki halleri de olumluysa doğada nadir bulunan cinsten kaçırma

iyi de adamla tanışıklıgımız yok diyorum siz hoşlantı olsaydı diyorsunuz yahu :KK70:
Yani onda da yeşil ışıklar yansaydı, size karşı sohbetinizle ya da görselliğinizle bir ilgi oluşmuş olsaydı demek istiyor sanırım arkadaş.

Bence yalnızlıkla ilgili paylaşımlar yapması da birilerine mesaj vermesine işarettir. Herkesin karakteri bir değil ama insanlar ben yalnızım tarzı paylaşımları çok melankolik bi karaktere sahip değillerse yazmazlar.

Anladığım kadarıyla siz kendinize güveniyorsunuz ve burda kalmış olmasını istemiyorsunuz, tekrar bir harekette bulunmak istiyorsunuz ve destek bekliyorsunuz :) bence bulunmamalısınız, beklemelisiniz, o ilgi uyandıysa yazar. siz zaten bi adımda bulunmuşsunuz, bi kapı aralamışsınız.
Ben olsam ikinci kez yazmazdım.

Ya yazacağım sanırım bir daha yazarsam niyeti belli olur yine tık olmazsa kafam rahatlar en azından :)

Adamın ilgi alanlarını biliyorsan bununla alakalı bir paylaşım yap ve bekle... Bakalım yazacak mı...
Az biraz biliyorum. Mesela o eskiden basketbol oynamış, şu an maçlara izlemeye falan da gidiyor. Ben de haftaya arkadaşımla basket maçına gideceğim, paylaşacaktım ama o kadar beklemek istemiyorum :KK70:

• Beğen
Reactions: KV_
Adamla tanışıklığımız yok demişssin gezip durabilir evliler gezemez mi ki öyle bir kaide mi var?Olabilir de olmayabilir de cevap vermeme nedenleri arasında
Öffff cevap vermedi diyen kim? Cevap verdi hatta sıcak konuştu fakat devamı gelmedi diyorum. İşe yeni girdi aynı okuldan mezunuz evli diyorsunuz ya

Back
X