İlk adımı atıp beklediğin gibi olmaması

hacker falan hiç duymadın sanırım ip adresi falan?Hangi konuya cevap yazacağımı da sana sormayacağım haddini bil.
Rumuz ve yüzü göstermeyen fotoların kullanıldığı bir sitede hakaret olmaz. Çünkü kişi hukuken rencide olmaz. Kimin kim olduğu belli değilken Hacker ıp adresi diye yormayın kendinizi

Ablacığım lohusa dönemi yaşadın mı bilmiyorum ama benim konularımı eğer stalkladıysan sonuna kadar inip problemin çözüldüğünü de okusaydın ben anacım.Bel altı vuramazsın insanları özel sorunlarıyla ki bitmiş bir sorundan bahsediyoruz.Tavsiye verebilirim yani istersen ihtiyacın var gibi duruyor.

Sana ne zaman yazacak olsam üzgün oluyorsun. Bir de tavsiye vereyim diyorsun :KK70::KK70::KK70: Sosyal medyadaki alelade bir hesabı bile yönetemezken kalkıp millete akış vermeye çalışma nolur komik oluyor

Bilmediğin konularda ahkam kesmesen.İstediğin anaokuluna ben sizin okulunuzda sınıf öğretmeni olmak istiyorum cv bilgilerimde de önlisans çocuk gelişimi mezunuyum bilgisini ver okey.Önlisans çocuk gelişimi eğitimi ya da okul öncesi öğretmenliği okuman yeterli çocuk gelişimi öğretmenliği de bir bölüm bilmem anladın mı?
Sizin yaptığınız iş öğretmenlik değil ara elemanlık oluyor . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunu olup 7 yildir olul psikolojik danışmanıyım mebte. Bilmeden ahkam kesmiyorum bir de birazcık üslup

Sizin yaptığınız iş öğretmenlik değil ara elemanlık oluyor . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunu olup 7 yildir olul psikolojik danışmanıyım mebte. Bilmeden ahkam kesmiyorum bir de birazcık üslup
ara elemanlık derken sınıf öğretmeni ne zamandan beri ara eleman oluyor?okuduğum bölümün bizzat ismi öğretmenlik bence bilmiyorsan sus da cahil sanmasınlar.

Konu ne kadar tatlıyken sayfaları okuyunca şok oldum.
Koca aramak nedir ya ne alaka konu sahibi birinden hoşlanıyor arada kalmış. Kocam olacak o benim mi demiş?

Konu sahibi arkadaşım sen konuyu saptıran kişiye cevap vermeyip konuyu toparla lütfen liseli kavgasına dönmüş cidden.

Takdir ediyorum yaz içinde kalmasın. Sanki böyle bir cesur arkadaş vardı zaten. Beğendiği çocuğun hikayesine yazıp garip bir cevap alan. Yani ilgisi var mı yok mu anlamamıştı o sen miydin çıkaramadım.
Sen şansını zorla. Bir daha cevap gelmezse eyvallah dersin başka aşklara yelken açarsın :)
Bizi de haber et gelişmelerden.

Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil. İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.
Tövbest :ruh:

Adamla tanışıklığımız yok demişssin gezip durabilir evliler gezemez mi ki öyle bir kaide mi var?Olabilir de olmayabilir de cevap vermeme nedenleri arasında
Ay görende senin kocana yazmış sanır
Dur sakin bu ne ya?
Adam evliyse zaten eşinide çok seviyorsa koyar oraya fotolarını niye gizlesin ?heee gizliyorsa zaten orda sorun vardır senin eşin senin fotonu paylaşmıyor mu yoksa?
Evli insanın instegramı bellidir zaten anlaşılır .
İyi ki evlenip çocuk yapmışsın yani bunları başarı sanıp burda masmane hoşlandım msj attım diyen kıza saldırıyorsun ayıp ayıp şu yaptığın
Yarın o adamın seni terk edip gitmeyeceği ne malum?erkekler üzerinden prim yapmayın artık.kendiniz olun .böyle basit bir konuyu alıp karıştırıp ne hale getirmişsin neuse banı yemişsin zaten.
Yinede yazmadan duramadım ..

Back
X