İlk adımı atıp beklediğin gibi olmaması

Hanımlar ayıp olmuyor mu sizce?
Böyle birbirimize belaltı vurmak yerine meseleleri konuşarak çözebiliriz değil mi?

Siz yeşil ışığı yakmışsınız zaten. Yani istese adam çekinmez bence. Hiçbir şey yapmasanız keşke..
Ya direkt benden hoşlandı diye düşünmedi bence ya, çünkü naber masılsın diye yazmadım paylaşımına laf attım erkekler direkt anlamıyor genelde bilmiyorum :)

Hem öğretmenlik hem resim bölümünden mezunum ayrıca bir meleğim var çok şükür sana bakıyorum tek amacın koca bulmak onu da becerememişsin yazık.
Hala laf yetiştiriyorsun bana haddini bil. Senin eğittiğin öğrencilere yazık. Tek amacım koca bulmak değil mühendis oluyorum rahat ol tatlı kız :)

• Beğen
Reactions: KV_
Koca koca dediğine göre yaran var herhalde, sen bence kocanla ilişkini düzelt bana laf yetiştireceğine sorunların olduğu belli. Yazma diyorum hala yazıyor ya insan biraz utanır
Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.

Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.
Kocişin için de ağlamışsın zaten kendi konularına bak sen,asıl ben sana taktik vereyim. Sanki evliliği mükemmel gelmiş kocişim kocişim diyip duruyor :D elin adamlarıysa sana ne ? Sana mı battı? 2 yıllık mezun hangi ara öğretmen oluyor ayrıca :D kendini komik duruma düşürme artık sana prim verip yazmayacağım güle güle Allah şifa versin

Back
X