İlk adımı atıp beklediğin gibi olmaması

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Merhaba,

yüzyüze hiç görmediğim ama aynı okuldan mezun olduğum birbirimizi takip edip arada fotoğraflarımızı beğendiğim bir beyefendi vardı :) Öyle aklımda da yoktu aslında ama tanışmak da istiyordum. Geçen hafta instagram hikayesine bir şey koymuştu ben de ona cevap yazdım, laf attım yani ilk defa. O da cevap verdi. Biraz konuştuk tatlı bir konuşma oldu sıcak cevap verdi yani. Ama o günden sonra hiç konuşmadık. Yazmasını bekledim aslında ama yazmadı. Belki de öylesine yazmıştır diye düşünmüş de olabilir. Bilmiyorum nedense bu adama takıldım biraz sanırım :KK43: Ne yapmalıyım? Henüz doğru düzgün bi tanışıklığımız olmadığı için bir adım daha atmalı mıyım?

Edit: Ya yazacağım sanırım bir daha yazarsam niyeti belli olur yine tık olmazsa kafam rahatlar en azından :)

Son düzenleme:
Hayatında biri yok kızlar %90 çünkü yalnız oldugunu ima eden bir söz gibi bir şey paylaşmıştı. Ama şimdi ben laf attım hikayeden de olsa tekrar yazmak ne bileyim :(

Hayatında biri yok kızlar %90 çünkü yalnız oldugunu ima eden bir söz gibi bir şey paylaşmıştı. Ama şimdi ben laf attım hikayeden de olsa tekrar yazmak ne bileyim :(

Ya öyle de biraz yüzsüz gibi olmaz mı ahsjdjsjsj sonuçta mesaj atarak kendimi fark ettirdim onun atmasi lazım pff
Yo, laf atarsın, yine dümdüz cevap verirse sallarsın. Sıradan mesajlardan neden yüzsüzlük olsun ki. ‘Ufff bu slk da bana yazıyor dünyanın en mükemmel insanıyım ben eşsizim tüm kadınlar bana hasta zaten’ moduna girmez bence :))

Sende bir hikaye paylaş ama cevap vermeye açık birşey olsun atıyorum kitap kahve olabilir veya gecenin bi saatinde tatlı fotosu at hani belki "bu saatte miii:)" yazar falan :KK53:

30 uma geldim :) tecrubelerime dayanarak diyorum ki erkekler eger gercekten tanismak isterse kendileri yaziyor. Bir de ustelik ilk adimi siz atmişsiniz. Devamini getirirdi eger isteseydi. Bence boşverin. Yazarsa siz de yazarsiniz.
Yüzyüze gördüğüm biri olsa bi adım attıktan sonra aska bir şey yapmayı düşünmezdim ama hiç yüzyüze görmedigim biri sosyal medya sadece. Onun adım atması imkansızdı zaten. Yüzyüze olsak etkileneceğini düşünüyorum ama böyle sanal olunca yazmam pek etkili olmadı maalesef.

İlk adımı erkekten gördüğün bir ilişki yaşananı tavsiye ederim. Erkekler kovalamayı seviyorlar :KK66: bence beklemede kal dönerse senindir :halay:
Valla ben kimi gördüysem hep ilk adımı kız arkadaşlarım atmış oluyor :) zaten yüzyüze tanışmadığımı için ondan adım beklemem saçma olurdu

İnan bana istese yazardı, bir erkek istiyorsa ki sana ulasabilecegi bir yer varken asla durmaz, ama aklımda kalacak cok dıyorsan bir mesaj yazabılırsın zaten cevabına gore anlasılır.

Başka birşey yapmayın bence. Niyeti olsa bir tepki verirdi diye düşünüyorum. Universite yıllarımda buna benzer bir durum yaşadım. Karşı tarafta bir sessizlik oldu bir iki gün. Bende dayanamadım bir atak yaptım hem de çok ikilemde olduğum halde.. Hiç tepki almadım ve çok pişman oldum. Oyle de kaldı zaten.. Niyeti yoktu belli ki.. Hala hatırladıkça kendime kızarım ve hala utanırım işte..

Back
X