- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Allahımm nasip ettBence kadın atar ilk adımı herzaman bir bakışıyla vs olabilir ...ama ben direk tanışmanın 3. Günü sana aşık olucam galiba inşallah sevgilin yoktur demiştim sonrada zaten wuhuuuvv hızımı alamadım hala alamıyorum
İlişkisi yokmuş uzun süredir. Yıllar önce sevgilisi vefat etmiş sanırım o zamandan beri yokmuşÖnce adamın ilişkisi var mı ablandan öğren enişten bilir..sonra ufak gülümseme elektürükk varsa hisseder ama sakın instagramdan msj falan atma
Koç um ben ilk adimi atarım hiç acimam onlarinı beklicem acelecililiğim her zaman başima beladir :)
Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu)
Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim.
Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Yükselenim akrepişaretin koç olduğunu yeni fark ettim. Ben sizi akrep burcu sanıyordum
Buna düşmek için boğa olmak şart değil bencetanga giyip rosto pisirebilirsin
Öyle yapacağım inş bakalım. BilgilendiririmBence birsey belli etme, ama ona iyi anlastiginizi falan goster muhabbeti kur. En kotu sonradan bir hikayesine emoji falan atarsin.
İlk adimi atmak degilde ilk adimi atmasini saglamak gibi diyelim..
Nasıl bi adımdı…Tanışmak için ilk adımı ben attım şuan iki yıldır evliyim o kişiyle
Ashsjsjjs abv yaa erkolar kapatılsınBen adım atmam.
Yani canim istediyse adamı tutup pat diye öpebilirim, tavirlarim cesur olabilir ama sözlü olarak açilmak, iliski istemek benlik degil. Ben de koç burcuyum.
Boga koç ilişkim olmuştu ten uyumu disinda pek bisey yoktu, hayatta gördüğüm en paracı, para para diye ölen insanlardan biriydi. Paralı kıza gitmisti sonra daha dogrusu babasinin parasini yiyebilecegini dusundugu kiza.
İlk adım pat diye öpmek de olabilir bence illa senden hoşlandım demek değil ki. Mesela dmden merhaba vb gibi mesajı ilk biz atsak bu ilk adım olarak sayılmıyor mu?Ben adım atmam.
Yani canim istediyse adamı tutup pat diye öpebilirim, tavirlarim cesur olabilir ama sözlü olarak açilmak, iliski istemek benlik degil. Ben de koç burcuyum.
Boga koç ilişkim olmuştu ten uyumu disinda pek bisey yoktu, hayatta gördüğüm en paracı, para para diye ölen insanlardan biriydi. Paralı kıza gitmisti sonra daha dogrusu babasinin parasini yiyebilecegini dusundugu kiza.
Eğer hoşuna gittiyse ne ilk adımı on adım atardım yerinde olsam. Denemekten ne çıkar ki. Kendi eşimle onun beni beğenmesi ve görüşmek için aylarca çabalaması sonucu sevgili olduk. Ama onu daha önceden ben tanısaydım ve bana yazmayacak olsaydı koşaaa koşaaaa yazardım. Hiç düşünmeden :)Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu)
Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim.
Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Ya aslında adım atmak değil adım olarak ne yapabilirim onu bilmiyorum yoksa adım atmak korkutmuyorEğer hoşuna gittiyse ne ilk adımı on adım atardım yerinde olsam. Denemekten ne çıkar ki. Kendi eşimle onun beni beğenmesi ve görüşmek için aylarca çabalaması sonucu sevgili olduk. Ama onu daha önceden ben tanısaydım ve bana yazmayacak olsaydı koşaaa koşaaaa yazardım. Hiç düşünmeden :)
Tamamm ama nasıl iştee onu da söyleyinadım atmıcan adım attırıcan
mesaj atmıcan mesaj attırıcan
uğraşman , yoğunlaşman gereken konu budur
Ben de nasıl yeşil ışık yakarımı arıyorum zaten. Ne yapabilirim? Yemek tatlı yapacağım ama yani ona özel gibi hisseder mi bilmiyorum.Böyle konularda ben ilk adım atamazdim diye düşünüyorum. Aslında ilk adımı erkek ya da kadın kimin attiginin hiçbir önemi yok mantığım bunu soyluyor. Fakat duygularım şunu soyluyor; erkeklerin zaten kadından gelen bir adımı degerlendirmeme olasiligi o kadar düşük geliyor ki bana, ben o yüzden karşı taraftan beklerdim sanirim. Bunun için de muhakkak bir ışık yakardım elbet. Ama bam bam bam olayı yok bende. Bu tamamen şahsi duygusal fikrim bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?