İlk adımı erkek mi atmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence birsey belli etme, ama ona iyi anlastiginizi falan goster muhabbeti kur. En kotu sonradan bir hikayesine emoji falan atarsin.
İlk adimi atmak degilde ilk adimi atmasini saglamak gibi diyelim..

Ben adım atmam.
Yani canim istediyse adamı tutup pat diye öpebilirim, tavirlarim cesur olabilir ama sözlü olarak açilmak, iliski istemek benlik degil. Ben de koç burcuyum.
Boga koç ilişkim olmuştu ten uyumu disinda pek bisey yoktu, hayatta gördüğüm en paracı, para para diye ölen insanlardan biriydi. Paralı kıza gitmisti sonra daha dogrusu babasinin parasini yiyebilecegini dusundugu kiza.

Ashsjsjjs abv yaa erkolar kapatılsın

İlk adım pat diye öpmek de olabilir bence illa senden hoşlandım demek değil ki. Mesela dmden merhaba vb gibi mesajı ilk biz atsak bu ilk adım olarak sayılmıyor mu?

Eğer hoşuna gittiyse ne ilk adımı on adım atardım yerinde olsam. Denemekten ne çıkar ki. Kendi eşimle onun beni beğenmesi ve görüşmek için aylarca çabalaması sonucu sevgili olduk. Ama onu daha önceden ben tanısaydım ve bana yazmayacak olsaydı koşaaa koşaaaa yazardım. Hiç düşünmeden :)

Ya aslında adım atmak değil adım olarak ne yapabilirim onu bilmiyorum yoksa adım atmak korkutmuyor

Böyle konularda ben ilk adım atamazdim diye düşünüyorum. Aslında ilk adımı erkek ya da kadın kimin attiginin hiçbir önemi yok mantığım bunu soyluyor. Fakat duygularım şunu soyluyor; erkeklerin zaten kadından gelen bir adımı degerlendirmeme olasiligi o kadar düşük geliyor ki bana, ben o yüzden karşı taraftan beklerdim sanirim. Bunun için de muhakkak bir ışık yakardım elbet. Ama bam bam bam olayı yok bende. Bu tamamen şahsi duygusal fikrim bu arada :)

Ben de nasıl yeşil ışık yakarımı arıyorum zaten. Ne yapabilirim? Yemek tatlı yapacağım ama yani ona özel gibi hisseder mi bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…