Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Ben her ay husrana uğramaktan sikildigim icin yapmiyorum test bekliyorm gerci bu ay ilk asilamam oncesinde hep catlatma ignesi kullanmistm beklemistm sonrasinda16.gun hastalaniyordm zaten yada 17

Buarada asilama sonrasi herhangi bi agrim falan yoktu dun yapildi ama bugun biraz sancm var gibi sanki benzetmek gerekirse gaz sancisi gibi. Sizdede oldumu

Amin insallah oyle olur canım benim
Benimde midem bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallah

Ben trabZonda yaptirdim canm asilama raporlu yapti hastane 1 yillik evli olunca ve 24 yada 23 yasi gecince sigorta tarafindan rapor cikartiliyor hastaneye 300 lira verdik. Ki medicalpark hastanesine gidiyorum bi rahim filmini 450 liraya cektiler normal asilama fiyati 800 liraymis rapor olunca 300 oldu haricinde gene ignelerim ilaclarm 160 lira tuttu onceki aylardaki tedavilerimde gene ayni igneleri kullandm arti catlatma ignesi tabi hepsine 1000 liraya yakin para oderdik fakat bu ay rapor cikinca 160 lira odedik valla cok iyi geldi muayne ucretide verdik tabi gene bu ay iki kereden 80 80 160 lira 65 tahlil parasi derken 700 lirayi buldu iste bu yola girince iste ister istemez cepten cok paralar cikiyor RABBIM karsiligini versin insallahh. Maddiyat bi sekilde haloluyor ama yitip giden psikoloji cidden toparlanamiyor

Devlette oyle ben ozele gittim kismette varsa olur zaten olsun ne paralar gider insallah allah gönlünüze göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…