Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar sizin eşlerinizin spermleri kaç milyondu azalma olanlar falan var mıydı?

Bnde ilk asilamami yaptirdim buqun 4.gunumm biyanim tuttu biyanim tutmadi diyor karmasik durumlar icersindeyim kasik ve karin agrim var goguslerimde cok agriyor jel kullaniyorum acaba ilacdanmidir yoksa tutmus olabilirmi bilgisi olan varmi hicc. cok istiyorum ya umarim tutarr

Merhaba canım cok erken daha yedıncı günden sonra döllenme olusuyo işallah tutmuştur belirtı için cok erken ilaclar göğüste hassasiyet ve kasık karın agrısı yapıyo dılerım allahtan tutar canım hepimizin dıleği aynı inan

Hmm ozamn pek imitlenmiyim erken ama nebilim gogsum cok sismis agriyo demeki ilaclardandirr. Ins rabbim hepimize nasil ederr ben bi kurtaj oldumn 1 sene once oyuzden cok kafaya takyom cok istiyorum artik sabrim kalmadi

Hmm ozamn pek imitlenmiyim erken ama nebilim gogsum cok sismis agriyo demeki ilaclardandirr. Ins rabbim hepimize nasil ederr ben bi kurtaj oldumn 1 sene once oyuzden cok kafaya takyom cok istiyorum artik sabrim kalmadi
Kötü bişey yasamıssın ama bıde ıyı tarafı var tatlım demekki hamile kalabılıyosun ünütlenme demedım yanlış anlama daha erken dedım ümit her zaman var canım benım ümidini hiç yıtırme sadece daha cok erken belirtı için onu anlatmak istedim:)

Anladim cnm saol kalbi durdu meleyimin demeki oluyor ama 1 sene gecdi hic bi sorun yok esimdede bndede olmadi ilk asilamam ya cok heycanliyim erken tabi dha 4.gun belki jelden dolayidir bakalim 5 6 gun sora anlasilir yavas yavas.

Anladim cnm saol kalbi durdu meleyimin demeki oluyor ama 1 sene gecdi hic bi sorun yok esimdede bndede olmadi ilk asilamam ya cok heycanliyim erken tabi dha 4.gun belki jelden dolayidir bakalim 5 6 gun sora anlasilir yavas yavas.
İşallah melegin senı bulur kötü olan hersey unutulur gıder sıkma canını zor süreç beklemek bılıyom ama sabır demekten baska bişey yok canım allahım emeğini boşa cıkarmasın canım benim:)

Biturlu unutamadim hala diyorim simdi olsa 6aylik olcakti flan ooff nebilim rabbim buyuktur vardir bi hayir cok saol inss hepimizin olur bebisleri. senin nasil cnm

Biturlu unutamadim hala diyorim simdi olsa 6aylik olcakti flan ooff nebilim rabbim buyuktur vardir bi hayir cok saol inss hepimizin olur bebisleri. senin nasil cnm
Aminnn canım benim anlıyorum senı benım üçüncü asılama olcak salı yada carsamba yarın doktorum var bakalım canım hepimizin hakkında hayırlısı işallah bu sefer tutar dileğim duam bu hepimiz için

Himm inss tutar cnm ama bn okuyorum bole hep genelde 2 yda 3.de tutanlar cok umarim snnkide oyle olur. Peki sen 2 asilamanda jel kullandinmi bole benim qibi belirti oldumu gogus agrisi kasik agrisi gibi falan

Himm inss tutar cnm ama bn okuyorum bole hep genelde 2 yda 3.de tutanlar cok umarim snnkide oyle olur. Peki sen 2 asilamanda jel kullandinmi bole benim qibi belirti oldumu gogus agrisi kasik agrisi gibi falan
Jel ne jeli canım kısmet ise çarşamba ilaclarimi alacağım haftaya da asilamam olur Hayır ile sağlıcakla inşallah amin bende çok heyecanlıyım

Jel ne jeli canım kısmet ise çarşamba ilaclarimi alacağım haftaya da asilamam olur Hayır ile sağlıcakla inşallah amin bende çok heyecanlıyım
Crinone vajinal jel diye asilamadan 2 gun sra basladim iste. Amin inss hepimiz aliriz kucaqimiza seninde ilk asilamanmi

Benımkı fitildi canım evet aynı belirtiler sgrılar oldu ilaclar insanı baya yoruyo ve deişik belirtiler veriyo ama hep böle olcak dıye bişey yok senın olucak işallah hiç takılma bunlara tadını cıkar merak ettıgin ne varsa sorabilirsın canım işallah güzel sonuçlar alırız canım benim :)

Bnmkide tam fitil gibi deilde crinone diye iste. Himm yani senindemi 3. Gun fln gogus aqrin ve diqerleri basladi cok sordum kbkma ama inan meraktan ya bole herseyde bu umut ariyorum

Crinone vajinal jel diye asilamadan 2 gun sra basladim iste. Amin inss hepimiz aliriz kucaqimiza seninde ilk asilamanmi
Evet ilk asilamam canım yaklaşık dört senedir olmuyor benim de bebeği m hiç hamile kalmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…