Yok dedi doktor ama nasip olmadı inşallah sevinirizHim anladim cnm bi problem fln varmi peki
Canim umut arama umudun hep olsun ama erken diyorum sade evet gögüslerimde hassasiyet kasikta batma bas agrisi bunlar oluyo sor istedigni sıkıntı yok güzelim benim büz bizi anlarız :)Bnmkide tam fitil gibi deilde crinone diye iste. Himm yani senindemi 3. Gun fln gogus aqrin ve diqerleri basladi cok sordum kbkma ama inan meraktan ya bole herseyde bu umut ariyorum
günaydın canım hayır sıkışık deildim normal muayene olur gıbı oldu herseyUmarim ins. Peki sende sikisikmi oldun asilamalarini
Günaydın canım allahım yardımcı olsun bu sürecte işallah sana bana hepimize evlatlarımızı kucagmıza almayı nasıp etsın :)günaydın arkadaşlar. Rabbim nasip ederse 14 ekim adet günüm 3. günü gideceğim aşılama yaptırcam. 20 aydır bebek istiyoruz bende pko var. Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah.
Gunaydinn. Bana sikisik ol dediler ozaman daha etkili oluyormus bnde cok sikisiktim islemden 15 dk yattim sra hemen wcye kosdum oyuzden pek umidim yok ondan sordum cnmm int okuduqum kadariylada sikisik olmak iymis.Hayir ben yurt disinda yasiyorum biraz farkli yönteml
günaydın canım hayır sıkışık deildim normal muayene olur gıbı oldu hersey
Canım spermler yumurtaların en yakınına bırakılıyo ben yurtdısında yasıyorum burda işlemden sonra uzanmak dunlenmek yok hemen ayaga kalkıyosun ve normale dönğyosun yanı demek istedığım ulasan ulasıyo tuvalete gıtmen bıseyı deiştırmez için rahat olsunGunaydinn. Bana sikisik ol dediler ozaman daha etkili oluyormus bnde cok sikisiktim islemden 15 dk yattim sra hemen wcye kosdum oyuzden pek umidim yok ondan sordum cnmm int okuduqum kadariylada sikisik olmak iymis.
AMİNNN İNŞALLAH CANIMGünaydın canım allahım yardımcı olsun bu sürecte işallah sana bana hepimize evlatlarımızı kucagmıza almayı nasıp etsın :)
Anladim cnm cok saol ya inss tutarr bakalim allh buyukturrCanım spermler yumurtaların en yakınına bırakılıyo ben yurtdısında yasıyorum burda işlemden sonra uzanmak dunlenmek yok hemen ayaga kalkıyosun ve normale dönğyosun yanı demek istedığım ulasan ulasıyo tuvalete gıtmen bıseyı deiştırmez için rahat olsun
Aminnnnn canım yüreğini ferah tut olurmu stres hepimize zararlı iyi düşünelim iyi olsun:)Anladim cnm cok saol ya inss tutarr bakalim allh buyukturr
Benımde carsamba günü saat 11 de yapılcak aşılamam allahın izniyle:) hep beraber gecırcez günlerimizi sıkılma canımEvet dusunmemeye calisiyorum ama elde degil buda stres yapiyor iste.
Yarın sabah 11 de vurulcam canım ertesı gün onbırdede asılama olcak allah razı olsun hepimiz için hayırlısıHayirlisi olsun vuruldunmu iqneni
Yumurtalar cok gelişmiş kendılıginden catlamak üzereymiş canım ıkı tanesı garantılemek için iğne yapılcakYarin sabah 11den ertesi gun 11e 24 sat oluyor ama 36 sonra catliyor yumurtalar ben pzartesi gece 10da vuruldum carsamba sabah 10 30da oldu asilama seninde ole olmasi lazmn ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?