Maşallah canım inş herşey yolunda gider mutlu sona ulaşırız:))benimde son 1 hafta kaldı tahlil vermeme çok heyecanlıyımbenim de 19-17-16-14 mm 4-5 tane yumurtam var yarın çatlatma iğnesi vuracağım ben de
Ben de yarin gece 12de çatlatma ignemi olucam aşılama cumartesi mi senin de? İnşallah ikimizinki de tutarsa canim ayni zamanda hamile kalmis olucazbenim de 19-17-16-14 mm 4-5 tane yumurtam var yarın çatlatma iğnesi vuracağım ben de
canım benimki aşılama yapsaydı cumartesi yapacaktı bu ilkinde normal ilişki deneyelim istersen dedi normal ilişki olacak yarın 10 da çatlatma iğnesini vuracağım gülüm hayırlısı bakalım bugün son büyütücü iğnemi vuruldum sen bugün de vurdun muBen de yarin gece 12de çatlatma ignemi olucam aşılama cumartesi mi senin de? İnşallah ikimizinki de tutarsa canim ayni zamanda hamile kalmis olucaz
Hayırlısı olsun canim inşallah hamile adayı degil hamile oluruz .Doktor bana igne yapma artik dedi. Gunde 1-2 mm büyüyormus yanlış bilmiyorsam. Benimkiler 15, 16, 16 ve 18mm catlayincaya kadar 20 mm civarinda olur diye düşünüyorumcanım benimki aşılama yapsaydı cumartesi yapacaktı bu ilkinde normal ilişki deneyelim istersen dedi normal ilişki olacak yarın 10 da çatlatma iğnesini vuracağım gülüm hayırlısı bakalım bugün son büyütücü iğnemi vuruldum sen bugün de vurdun mu
vurdunmu canım catlatma iğneni? benimde kontrolüm vardı bugün 11-11-15 mm lik yumurtalarim 14-12.5-16 olmuş c.tesi tekrar gidecegim büyük ihtimal çatlatma igneni yaparız hafta başı aşılama olur dedi hayırlısı Allah tan inşallahbenim de 19-17-16-14 mm 4-5 tane yumurtam var yarın çatlatma iğnesi vuracağım ben de
evet canım seninkiler de 20 yi rahatlıkla geçer inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz amin sen ne kadardır bekliyorsun bebeğinin gelmesini benim 3 yıl olduHayırlısı olsun canim inşallah hamile adayı degil hamile oluruz .Doktor bana igne yapma artik dedi. Gunde 1-2 mm büyüyormus yanlış bilmiyorsam. Benimkiler 15, 16, 16 ve 18mm catlayincaya kadar 20 mm civarinda olur diye düşünüyorum
aşılama olan arkadaşlar ağrılı bir işlem olmadığını söylüyor bende henüz olmadim sadece spekulumdan korkuyorum :) çok canim yanıyor o takılırkenMerhaba arkadaşlar bende ilk aşılamayı olucam henüz ilaçlara başlamadım, rahim filminde ağrısız makineyle çektirmeme rağmen çok zorluk çektim aşılamadada narkoz alsam diye düşünüyorum çünkü onun psikolojisi beni strese sokuyor, ne yapsam sizce
kuzum bugün vuruldum evet çatlatma iğnesini pazara kadar çalışın dedivurdunmu canım catlatma iğneni? benimde kontrolüm vardı bugün 11-11-15 mm lik yumurtalarim 14-12.5-16 olmuş c.tesi tekrar gidecegim büyük ihtimal çatlatma igneni yaparız hafta başı aşılama olur dedi hayırlısı Allah tan inşallah
canım aşılama rahim filmi gibi olmaz rahim filmi aman aman insanın canını acıtıyor aşılamayı narkoz alarak yapmazlar sanmıyorum o onun gibi değil olan arkadaşlar hiç ağrı sızısı olmadı emin olMerhaba arkadaşlar bende ilk aşılamayı olucam henüz ilaçlara başlamadım, rahim filminde ağrısız makineyle çektirmeme rağmen çok zorluk çektim aşılamadada narkoz alsam diye düşünüyorum çünkü onun psikolojisi beni strese sokuyor, ne yapsam sizce
bugün 8. ignemi vuracagim canım inşallah c.tesi istenilen büyüklüğe gelir artik. doktorum bugün çatlatma ignesini yaparız diye düşünmüştü ama olmadıkuzum bugün vuruldum evet çatlatma iğnesini pazara kadar çalışın dediişimiz youn seninliker de büyür canım bugün iğnenin kaçıncı gülü seninki ben de 9 gün vurulmuş oldum iğneyi canım bakalım ilk ilşki bugün olur
olsun birkaç gğn geç olsun güç olmasın yumurtların büyüklüğüne gelmesini bekliyorlar zaten inşallah burada müjdeli haberlerimizi de yazmak nasip olur hayırlarla sağlıcakla inşallah aminbugün 8. ignemi vuracagim canım inşallah c.tesi istenilen büyüklüğe gelir artik. doktorum bugün çatlatma ignesini yaparız diye düşünmüştü ama olmadı
16 ayı geride biraktim ben de canimevet canım seninkiler de 20 yi rahatlıkla geçer inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz amin sen ne kadardır bekliyorsun bebeğinin gelmesini benim 3 yıl oldu
hayırlarla sağlıcakla inşallah seviniriz canım amin16 ayı geride biraktim ben de canim
amin canım hayırlısiyla insallaholsun birkaç gğn geç olsun güç olmasın yumurtların büyüklüğüne gelmesini bekliyorlar zaten inşallah burada müjdeli haberlerimizi de yazmak nasip olur hayırlarla sağlıcakla inşallah amin
amin canım hayırlarla sağlıcakla inşallah bakalım ilk hamiş haberini kim verecek :)amin canım hayırlısiyla insallah
hepimiz de veririz inşallah tatlım yaamin canım hayırlarla sağlıcakla inşallah bakalım ilk hamiş haberini kim verecek :)
evet sanırım beklemek kolay olmayacak hayurlısı artıkhepimiz de veririz inşallah tatlım yaaşılamadan sonra beklemek daha zor gibi
progestan ilacı verdi mi sana aşılamadan sonra canımMaşallah canım inş herşey yolunda gider mutlu sona ulaşırız:))benimde son 1 hafta kaldı tahlil vermeme çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?