Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Onlar bitti canım ağustos 'ta oldu o işlem benim progesteron tahlilim biraz yüksek olduğu için bu aya kaldı transfer
Sana bıkac soru sorcam rahım fılmı cekildımı bıde yumurta toplama işlemi narkozla oluyo ama agrısı oluyomu sonra

Sana bıkac soru sorcam rahım fılmı cekildımı bıde yumurta toplama işlemi narkozla oluyo ama agrısı oluyomu sonra

Evet canım rahim filmini geçen sene martta çektirmiştim galiba ağrı olayına gelince evet toplamadan sonra ilk iki gün ağrın oluyor ilk gün biraz daha ağır oluyor

Evet canım rahim filmini geçen sene martta çektirmiştim galiba ağrı olayına gelince evet toplamadan sonra ilk iki gün ağrın oluyor ilk gün biraz daha ağır oluyor
Allahım emeklerını boşa cıkarmasın ıkızlerını alırsın işallah kucagna :)

kızlar iğneleri kaç mg olarak vurundunuz kaç gün vurundunuz

cümlemiz için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah amin..
kaç gündür iğne vuruldun canım bugün kaç mg şelkinde vurunuyorsun gülüm
peş peşe seviniriz hepimiz inşallah amin
Ay insallah insallah :) 5 gün vurdum gonal f 50 mg. Bugün ara verdim yarin orgalutran die bir igneye baslicam cumartesi kontroll yine

Ay insallah insallah :) 5 gün vurdum gonal f 50 mg. Bugün ara verdim yarin orgalutran die bir igneye baslicam cumartesi kontroll yine
orgaluntran ne iğnesi canım o da yumurtaların büyümesi için mi yoksa çatlatma iğnesi mi sen hangi ildesin canım özele mi gittin

Evet oda yumurtalar için. çatlatma ignesi olarak ovitrelle verdiler. Ben yurtdışındayım canim evet ozele gidiyorm yoksa burda devlette sira cok gec geliyor

Evet oda yumurtalar için. çatlatma ignesi olarak ovitrelle verdiler. Ben yurtdışındayım canim evet ozele gidiyorm yoksa burda devlette sira cok gec geliyor
hayırlısıyla seviniriz inşallah canım ya beklemek zamanlarımız hemen hemen aynı zamanlara gelecek heralde..
bol bol YA ŞAFİ okuyalım kendimizi üfleyelim dostlar

hayırlısıyla seviniriz inşallah canım ya beklemek zamanlarımız hemen hemen aynı zamanlara gelecek heralde..
bol bol YA ŞAFİ okuyalım kendimizi üfleyelim dostlar
Amin insallah Rabbim emeklerimizi bosa goturmesin.evet Hemen hemen ayni zamanlarda bekliycez. Ben meryem suresinide okuyorum.

Amin insallah Rabbim emeklerimizi bosa goturmesin.evet Hemen hemen ayni zamanlarda bekliycez. Ben meryem suresinide okuyorum.
Bende meryem suresını okuyorum ama yetmiş defa ayrı ağızdan okunursa cok iyimiş canım varsa etrafında dost akraba onlarda adına okusun

Bende meryem suresını okuyorum ama yetmiş defa ayrı ağızdan okunursa cok iyimiş canım varsa etrafında dost akraba onlarda adına okusun
Tamam canim sagol bilgilendirdigin için. Nasil gecti asilaman simdi nasilsin :) neler hissediyosun benim arkadasim 1 hafta once asilama yapti ilk gun cok agrisi vardi. Ama herkes de etkileri ayri tabi

benim de yarım kalmış hatimim var yarın temizlendikten sonra okumaya devam edeceğim inşallah..
bir de cuma günü sabah namazından sonra Yusuf suresi ile Meryem suresi okumak çok iyiymiş bebek için okunuyormuş okuyacağım inşallah ben de

bana da 41 farklı kişi bul dediler ama bulamadım anca kendimize kendimiz dualar edersen birkaç eş dost arkadaş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…