- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
İşallah merakın müjdeyle sonuçlanır canım benim:)çok sağolun arkadaşlar inşallah gelişmiştir de aşılama zamanı belli olur çok meraklıyım
Aynen:)çok sağolun arkadaşlar inşallah gelişmiştir de aşılama zamanı belli olur çok meraklıyım
Aynen canim ben adet zamani yaklasirken bile cok dikkat ediyorum acaba oldumu olduysa cok yormuyum kendimi sonra ardından kendi kendime belirtiler olustryrm yani anliycagn ne kadar dinlemem desemde zor. Hayirli si olsun bakalim iki sonucada zorda olsa hazirlanmak gerek. Ama insallah pes pese guzel haberler verelim cok dua ediyorum sizde aklimdasiniz kizlarİlkinde cokkkkkkkk dıkkat etmedım ıkıncısınde cokkkkkkkk dıkkat ettım bu seferde kendımı serbest bıraktım canım zaten doktor normal yasantına dön dıcek sen istemesende daha dıkkatlı ve temkınlı olcaksın kadınsal içgüdü ya tuttuysa ya bişey olursa dıye ama tek tavsıyem kendını dınleme insan kendını dınlemeye baslayınca psıkolojik olarak hamilelik belirtılerı yaratıyo ve eğer sonu kötü biterse ki işallah müjdeyle biter yıkım oluyo yanı ama senın işallah tutucak içimden geldi:)
Üzülme canım benim bundada vardır bı hayır yılmak yok pes etmek yok doktorun ne dedı peki canım ne önerdiAsilamam iptal oldu kizlar galiba. Yumurtalarim hiç buyumedikleri için.
Evet vardir bir hayir. Sonraki adeti bekliycez dedi gonalf la devam edecekmisim canim hayirlisi olsun.Üzülme canım benim bundada vardır bı hayır yılmak yok pes etmek yok doktorun ne dedı peki canım ne önerdi
İğnelere devam mı yanı anlamadımEvet vardir bir hayir. Sonraki adeti bekliycez dedi gonalf la devam edecekmisim canim hayirlisi olsun.
Yok canim sonraki adette gonalf la devam etcem. Simdi biraktim igneyi.İğnelere devam mı yanı anlamadım
ne kadar büyümüşler hiç durumu demediler mi sana canım doktor ne dedi şimdi diğer aya mı yapılacak ALLAH hayırlarla sağlıcakla en yakın zamanda sevindirsin hepimizi inşallah aminAsilamam iptal oldu kizlar galiba. Yumurtalarim hiç buyumedikleri için.
Geçen gittigim kontrolle aynilar 13-14 mm canim. Igneyi kullanma dedi pazartesi tekrar bakcak ama büyük ihtimalle iptal olur bu ay dedi. Ben aylar dir aradigim cevabi buldum canim kac kere gittim dktra burda turkiyede hep sorun yok dediler. Meger se ilaçla igneyle bile buyumeyen yumurtalarim varmis. Çatlama problemi varmis megersem. Kendimi kotu hissediyorum . Bu ay o kadar heveslenmistim ki.. Ama hayirlisi demekten baska bisey yok.ne kadar büyümüşler hiç durumu demediler mi sana canım doktor ne dedi şimdi diğer aya mı yapılacak ALLAH hayırlarla sağlıcakla en yakın zamanda sevindirsin hepimizi inşallah amin
kaçgün vuruldun iğneleri canım bol bol incir kurusu havuç ada çayı kabak çekirdeği ye bunlar yumurtaları büyütüyorGeçen gittigim kontrolle aynilar 13-14 mm canim. Igneyi kullanma dedi pazartesi tekrar bakcak ama büyük ihtimalle iptal olur bu ay dedi. Ben aylar dir aradigim cevabi buldum canim kac kere gittim dktra burda turkiyede hep sorun yok dediler. Meger se ilaçla igneyle bile buyumeyen yumurtalarim varmis. Çatlama problemi varmis megersem. Kendimi kotu hissediyorum . Bu ay o kadar heveslenmistim ki.. Ama hayirlisi demekten baska bisey yok.
Canım benim üZülme dıcem ama insanız cok istedığmiz şeyler olmayınca hayalkırıklığı yasıyoruz heleki bu dünyada her kadının sahip olmak istedıgi duygu annelikse ........ bak ben üçüncü kezdir aşılama yapıyorum sorun yok şu var bu varda dıyemiyolar sebebsız ama yılmıyorum devam edıcem buda olmassa artık tüp bebeğe gecicez allah izin verirse yanı demek istedıgım pes etme yılma Doktorlar muhakkak bır yol gösterıcek allahın izniyle bu ay topla kendını bak yumurta geliştırıcı bitkisel kürler var onları yap umut et allahım duayla acılan ellerı boş cevırmez ablan olarak tavsıyem cabuk topla kendını ve savasa devam et yılmak yok tatlı arladasım:)Geçen gittigim kontrolle aynilar 13-14 mm canim. Igneyi kullanma dedi pazartesi tekrar bakcak ama büyük ihtimalle iptal olur bu ay dedi. Ben aylar dir aradigim cevabi buldum canim kac kere gittim dktra burda turkiyede hep sorun yok dediler. Meger se ilaçla igneyle bile buyumeyen yumurtalarim varmis. Çatlama problemi varmis megersem. Kendimi kotu hissediyorum . Bu ay o kadar heveslenmistim ki.. Ama hayirlisi demekten baska bisey yok.
7 gün yaptim igneleri canim. Sagol tavsiyelerin için . Yemeye caliscamkaçgün vuruldun iğneleri canım bol bol incir kurusu havuç ada çayı kabak çekirdeği ye bunlar yumurtaları büyütüyor
Üzülmemek elde degilki canim cevremde herkesin bebegi oldu arkadaslarimin tanidiklarimin benden sonra evlenenlerin bisey demiyorum tabiki Rabbim evlatlarini onlara bagislasin bu demek istedigim fesatlik kiskanclik degil. Bambaska bir duygu anne olma istegi.cok istiyorum tabiki hayirlisi boyleymis diyorum kendi kendimi motive ediyorum. Ama zaman da çok zor geçiyor heleki gurbetteysen. öbur ayi beklemek sanki 1yil gibi suan..bol bol dua ediyorum. bu ay dinleniyim arkadasin söyledigi yiceklere agirlik veriyim.ama sizin guzel haberlerinizi beklerim canim. Cok sagolun yazdiklariniz için.Canım benim üZülme dıcem ama insanız cok istedığmiz şeyler olmayınca hayalkırıklığı yasıyoruz heleki bu dünyada her kadının sahip olmak istedıgi duygu annelikse ........ bak ben üçüncü kezdir aşılama yapıyorum sorun yok şu var bu varda dıyemiyolar sebebsız ama yılmıyorum devam edıcem buda olmassa artık tüp bebeğe gecicez allah izin verirse yanı demek istedıgım pes etme yılma Doktorlar muhakkak bır yol gösterıcek allahın izniyle bu ay topla kendını bak yumurta geliştırıcı bitkisel kürler var onları yap umut et allahım duayla acılan ellerı boş cevırmez ablan olarak tavsıyem cabuk topla kendını ve savasa devam et yılmak yok tatlı arladasım:)
Bende senin gibiyim canım herkesin oldu dün akşam eşimin is arkadaşları eşleri ile yemeğe geldiler ikisi de hamile ister istemez bebekten hazirliktan konuşuldu a ldiklarindan ben nasıl ne diyeceğimi bilemedim ne hevesli gözleri doluyor insanın ama sustum ikisi de çalışıyor durum olunca böyle çok p à hali bebek Arabası falan almışlar yani konu bebek oldu hepÜzülmemek elde degilki canim cevremde herkesin bebegi oldu arkadaslarimin tanidiklarimin benden sonra evlenenlerin bisey demiyorum tabiki Rabbim evlatlarini onlara bagislasin bu demek istedigim fesatlik kiskanclik degil. Bambaska bir duygu anne olma istegi.cok istiyorum tabiki hayirlisi boyleymis diyorum kendi kendimi motive ediyorum. Ama zaman da çok zor geçiyor heleki gurbetteysen. öbur ayi beklemek sanki 1yil gibi suan..bol bol dua ediyorum. bu ay dinleniyim arkadasin söyledigi yiceklere agirlik veriyim.ama sizin guzel haberlerinizi beklerim canim. Cok sagolun yazdiklariniz için.
Bende gurbetteyım 39 yasındayım beÜzülmemek elde degilki canim cevremde herkesin bebegi oldu arkadaslarimin tanidiklarimin benden sonra evlenenlerin bisey demiyorum tabiki Rabbim evlatlarini onlara bagislasin bu demek istedigim fesatlik kiskanclik degil. Bambaska bir duygu anne olma istegi.cok istiyorum tabiki hayirlisi boyleymis diyorum kendi kendimi motive ediyorum. Ama zaman da çok zor geçiyor heleki gurbetteysen. öbur ayi beklemek sanki 1yil gibi suan..bol bol dua ediyorum. bu ay dinleniyim arkadasin söyledigi yiceklere agirlik veriyim.ama sizin guzel haberlerinizi beklerim canim. Cok sagolun yazdiklariniz için.
senınde benım gıbı kimsen yokmu bende almanyada tek basımayım sadece kocam var cokkkkkk zor zaman gecmiyo ama kader dıyorum ben ne dıyebilirimki ben 39 yasındayım sız daha gencsınız umudunu kesme anlatmak istediğim bu canım benim senı en ıyı ben anlarım zordur gurbette gelin olmakÜzülmemek elde degilki canim cevremde herkesin bebegi oldu arkadaslarimin tanidiklarimin benden sonra evlenenlerin bisey demiyorum tabiki Rabbim evlatlarini onlara bagislasin bu demek istedigim fesatlik kiskanclik degil. Bambaska bir duygu anne olma istegi.cok istiyorum tabiki hayirlisi boyleymis diyorum kendi kendimi motive ediyorum. Ama zaman da çok zor geçiyor heleki gurbetteysen. öbur ayi beklemek sanki 1yil gibi suan..bol bol dua ediyorum. bu ay dinleniyim arkadasin söyledigi yiceklere agirlik veriyim.ama sizin guzel haberlerinizi beklerim canim. Cok sagolun yazdiklariniz için.
Üzülme canım benım sınavımıız bu allahım bızı mutlaka mükafatlandırıcak :)Bende senin gibiyim canım herkesin oldu dün akşam eşimin is arkadaşları eşleri ile yemeğe geldiler ikisi de hamile ister istemez bebekten hazirliktan konuşuldu a ldiklarindan ben nasıl ne diyeceğimi bilemedim ne hevesli gözleri doluyor insanın ama sustum ikisi de çalışıyor durum olunca böyle çok p à hali bebek Arabası falan almışlar yani konu bebek oldu hep
Benim de yaklaşık dört senedir olmuyor dediklerimi ye canım bende iğne ile birlikte yiyorum işte hep beraber sevinecegiz inşallah amin
Hiç hiç kolay değil ama aglsmaktan yoruldum
inşallah canım hayırlarla sağlıcakla aminÜzülme canım benım sınavımıız bu allahım bızı mutlaka mükafatlandırıcak :)
Üç asılama yaptıran bırı olarak ıkı sonada hazırla kendını emi canım ama pes etme:)inşallah canım hayırlarla sağlıcakla amin
az kaldı inşallah bizim de sevineceğimiz günler bötle netten bebek eşyalarına bakıyorum böyle ne hevesli oluyor ya
Allahım müjdeyle sonuçlandırsın keşke hiç üzülmesek ahhhhhÜç asılama yaptıran bırı olarak ıkı sonada hazırla kendını emi canım ama pes etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?