- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Denetim düşük yaşıyor canım oraya yazmışsın asılama ile oldu onun ilk asılamada tuttu cok sevındık ama sonu iyi olmadı cok üzgünümhiç üzülme birkaç ay geç olsun güç olmasın cnım diğer aya tedavin daha ayrıntılı olur umutlu olmamız lazım..
en çok da bebek için ciciler alınıyor ya burada paylaşan da çok oluyor öyle
bizler de paylaşırız şunu aldık bunu diye inşallah
sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım
geçende yazışmıştık inşallah kaybetmezler sorun yoktu acaba kan pıhtılaşması mı vardı ondaDenetim düşük yaşıyor canım oraya yazmışsın asılama ile oldu onun ilk asılamada tuttu cok sevındık ama sonu iyi olmadı cok üzgünüm
Yarın doktora gıdıcek öğrencek oda bılmiyo allahım sabır versın zor şuan durumugeçende yazışmıştık inşallah kaybetmezler sorun yoktu acaba kan pıhtılaşması mı vardı onda
çok zordur yaDenetim düşük yaşıyor canım oraya yazmışsın asılama ile oldu onun ilk asılamada tuttu cok sevındık ama sonu iyi olmadı cok üzgünüm
Insallah canim amin. 1yildir canimhiç üzülme birkaç ay geç olsun güç olmasın cnım diğer aya tedavin daha ayrıntılı olur umutlu olmamız lazım..
en çok da bebek için ciciler alınıyor ya burada paylaşan da çok oluyor öyle
bizler de paylaşırız şunu aldık bunu diye inşallah
sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım
kesinlike çok zor yaYarın doktora gıdıcek öğrencek oda bılmiyo allahım sabır versın zor şuan durumu
2yil oldusen ne zaman dır ordasın canım
hiç sıkma canım benim inan bir bakmışsın diğer aya hamilesin hayırlarla sağlıcakla olumlu düşün canım benim de 4 yıl oldu ALLAH inşallah sonsuz hazinesinden bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin ben çok umutluyum bziden bak sen sorununu da öğrenmiş oldun bundan sonra doktor ona göre tedavini yapacaktır kuzumInsallah canim amin. 1yildir canim
Dilde bılmiyosun heralde calısmuyosunda cok zor canım benim bende aynısını yasadım ama aliıstim bıraz mecburen canım işallah eşin iyidır2yil oldu
Kimden bahsediyosunuz canimkesinlike çok zor ya
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN cümlemizin..
amin
denetim nikli arkadaştan canımKimden bahsediyosunuz canim
Cok sagol canim gerçekten yazdiklariniz içimi ferahlatiyo Allah razı olsun sizden.amin insallah canimhiç sıkma canım benim inan bir bakmışsın diğer aya hamilesin hayırlarla sağlıcakla olumlu düşün canım benim de 4 yıl oldu ALLAH inşallah sonsuz hazinesinden bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin ben çok umutluyum bziden bak sen sorununu da öğrenmiş oldun bundan sonra doktor ona göre tedavini yapacaktır kuzum
Dili ilerlettim simdi daha iyi okula gidiyorm. Iyi bir insan Allah razı olsun bana katlanıyor :)))Dilde bılmiyosun heralde calısmuyosunda cok zor canım benim bende aynısını yasadım ama aliıstim bıraz mecburen canım işallah eşin iyidır
içimiz ferah olsun hiç sıkma sen canını sevineceğiz peş peşe inşallah ben canıgönülden inanıyorumCok sagol canim gerçekten yazdiklariniz içimi ferahlatiyo Allah razı olsun sizden.amin insallah canim
dil öğrenmek zor oldu mu çalışıyor musunuz orada canım alıştınız mı türkiyeye geliyorsunuzdur heralde tatillerde ben de ankaradayım aslen tokatlıyım sizler?Dili ilerlettim simdi daha iyi okula gidiyorm. Iyi bir insan Allah razı olsun bana katlanıyor :)))
Cok tatlısın demek katlanıyor bak sende onun için katlanıyosun tedavılere canım benim allahım işallah hep mutlu eder sızı bıde bebiş ohhhhh değme keyfıne:)Dili ilerlettim simdi daha iyi okula gidiyorm. Iyi bir insan Allah razı olsun bana katlanıyor :)))
Nasil tehlike li canimKızlar bıde asılama tuttuktan sonrası var cok sıkıntılı doğal olmadıgı için hep bi tehlıkesı var yanı allahımm bıze yardım etsın olsun dıye dua edıyoruz suan oluncada işallah bişey olmaz dıye dua edıcez allahım cok büyük sadece dua ediyorum hepimize sınavımız zor ve uzun ama allahım güç vericek işallah:)
Aminiçimiz ferah olsun hiç sıkma sen canını sevineceğiz peş peşe inşallah ben canıgönülden inanıyorum
Evet ben zorlandim dil konusunda.geldim tatiller de. Konyaliyim ben:)dil öğrenmek zor oldu mu çalışıyor musunuz orada canım alıştınız mı türkiyeye geliyorsunuzdur heralde tatillerde ben de ankaradayım aslen tokatlıyım sizler?
konuyu bazen değiştirmek de gerekiyor kafamız oyalansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?