Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denetim düşük yaşıyor canım oraya yazmışsın asılama ile oldu onun ilk asılamada tuttu cok sevındık ama sonu iyi olmadı cok üzgünüm

Denetim düşük yaşıyor canım oraya yazmışsın asılama ile oldu onun ilk asılamada tuttu cok sevındık ama sonu iyi olmadı cok üzgünüm
geçende yazışmıştık inşallah kaybetmezler sorun yoktu acaba kan pıhtılaşması mı vardı onda

çok zordur ya
insan düşünmek istemiyor öyle olumsuz şeyleri...
ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..

Insallah canim amin. 1yildir canim

Insallah canim amin. 1yildir canim
hiç sıkma canım benim inan bir bakmışsın diğer aya hamilesin hayırlarla sağlıcakla olumlu düşün canım benim de 4 yıl oldu ALLAH inşallah sonsuz hazinesinden bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin ben çok umutluyum bziden bak sen sorununu da öğrenmiş oldun bundan sonra doktor ona göre tedavini yapacaktır kuzum

Kızlar bıde asılama tuttuktan sonrası var cok sıkıntılı doğal olmadıgı için hep bi tehlıkesı var yanı allahımm bıze yardım etsın olsun dıye dua edıyoruz suan oluncada işallah bişey olmaz dıye dua edıcez allahım cok büyük sadece dua ediyorum hepimize sınavımız zor ve uzun ama allahım güç vericek işallah:)

Cok sagol canim gerçekten yazdiklariniz içimi ferahlatiyo Allah razı olsun sizden.amin insallah canim

Dilde bılmiyosun heralde calısmuyosunda cok zor canım benim bende aynısını yasadım ama aliıstim bıraz mecburen canım işallah eşin iyidır
Dili ilerlettim simdi daha iyi okula gidiyorm. Iyi bir insan Allah razı olsun bana katlanıyor :)))

Cok sagol canim gerçekten yazdiklariniz içimi ferahlatiyo Allah razı olsun sizden.amin insallah canim
içimiz ferah olsun hiç sıkma sen canını sevineceğiz peş peşe inşallah ben canıgönülden inanıyorum

Dili ilerlettim simdi daha iyi okula gidiyorm. Iyi bir insan Allah razı olsun bana katlanıyor :)))
dil öğrenmek zor oldu mu çalışıyor musunuz orada canım alıştınız mı türkiyeye geliyorsunuzdur heralde tatillerde ben de ankaradayım aslen tokatlıyım sizler?
konuyu bazen değiştirmek de gerekiyor kafamız oyalansın

Cok tatlısın demek katlanıyor bak sende onun için katlanıyosun tedavılere canım benim allahım işallah hep mutlu eder sızı bıde bebiş ohhhhh değme keyfıne:)

Nasil tehlike li canim

Evet ben zorlandim dil konusunda.geldim tatiller de. Konyaliyim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…