bakalım canım bu benim ilk aşılamam olacak bir kez denedik canım yarım kalmıştı özele gittik sonra da işin içinden çıkamadık mali durumdan şimdi devlet ünv hastanesine gidiyoruz bakalım orada da ilaç masrafı oluyor ama o kadar değil yani..Üç asılama yaptıran bırı olarak ıkı sonada hazırla kendını emi canım ama pes etme:)
Allahım hepimize yardım etsın benimde bu olmassa tüp bebek başlıcak en az üç deneme aşılama mecburıyetı var burda ama ben hiç yılmadım üç aydır hiç ara vermeden devam ediyorum bedenım artık dur dıyo ama ben durmak istemiyorum işallah olucak allahım bana müjdesını yasatcak :)bakalım canım bu benim ilk aşılamam olacak bir kez denedik canım yarım kalmıştı özele gittik sonra da işin içinden çıkamadık mali durumdan şimdi devlet ünv hastanesine gidiyoruz bakalım orada da ilaç masrafı oluyor ama o kadar değil yani..
doktor iki aşılama deneriz sonra tüp bebeğe geçeriz dedi zaten bakalım umutsuzlukla olmaz bu işler nasip
sen hangi ildesin canım?Allahım hepimize yardım etsın benimde bu olmassa tüp bebek başlıcak en az üç deneme aşılama mecburıyetı var burda ama ben hiç yılmadım üç aydır hiç ara vermeden devam ediyorum bedenım artık dur dıyo ama ben durmak istemiyorum işallah olucak allahım bana müjdesını yasatcak :)
Ben almanyadayım canım bizim özel klinik ama yınede üç aşılama olmadan tüp yapmıyorlar burdasen hangi ildesin canım?
devlette evet üç aşılama yapıp ondan sonra tüp bebeğe geçiyorlar canım
orada da öyle deseneBen almanyadayım canım bizim özel klinik ama yınede üç aşılama olmadan tüp yapmıyorlar burda
Bende meryem suresını okuyorum elimden dılımden geldıkçe Huriye benım adım münevvercım:) yarın doktora gıdıyosun demeorada da öyle desenepembedunyamm da yurtdışında demi inşallah sizler daha da gurbettesiniz sizin en büyük yareniniz evlatlarınız olacak tabii herkes gibi bakalım inşallah hayırlarla sağlucakla seviniriz inşallah dua edelim ismen benim adım münevver huri senin adın ne pembe senin adın ne?
hatim niyetledim bugün dua ettim çok Kuranı Kerim okudum insanın ruhu dinleniyor gerçekten de ama stresim tabii var el de olmadan oluyor
bebek eşyalarına bakıyorum elde olmadan arkadaşlarım soruyor falan ne bileyim bötle karınlarına dokunuyorlar ya ah insan bir tuhaf oluyor ya nasıl anlatalım daha halimizi
ben de hatimimi tamamlamaya calışıyorum huriye canım..Bende meryem suresını okuyorum elimden dılımden geldıkçe Huriye benım adım münevvercım:) yarın doktora gıdıyosun deme
Allahım kabul etsin canım hissediyomusun peki ben hıssedıyodum geliştıklerını kasıklarım hafıf hafıf sızlıyoduben de hatimimi tamamlamaya calışıyorum huriye canım..
evet yarın yumurtalarımın durumuna bakılacak 5 gün iğne vurulmuş olacağım bakalım ne kadar büyüdüler acaba
hissediyorum canım benim önceki yarım kalmış tedavimde de büyümüşlerdi 19-21 olmuştu ama işte hamilelik nasip olmuyor bu sefer de çok hissediyorum ama kabak çekirdeği kuru incir fındık falan hiç eksik etmedim sürekli yedimAllahım kabul etsin canım hissediyomusun peki ben hıssedıyodum geliştıklerını kasıklarım hafıf hafıf sızlıyodu
İşallah yarında doktorun güzel haberler verır catlatma iğnesı oldunmu peki canımhissediyorum canım benim önceki yarım kalmış tedavimde de büyümüşlerdi 19-21 olmuştu ama işte hamilelik nasip olmuyor bu sefer de çok hissediyorum ama kabak çekirdeği kuru incir fındık falan hiç eksik etmedim sürekli yedim
Öncekindeİşallah yarında doktorun güzel haberler verır catlatma iğnesı oldunmu peki canım
yok olmadım canım yumurtaların durumuna göre karar verecek heralde sabah 9 da utrasona gireceğim nasipseİşallah yarında doktorun güzel haberler verır catlatma iğnesı oldunmu peki canım
evet olmuştum canımÖncekinde
Maddı durumdanmı aşılama olmadı canım anlayamadım bütün asamaları gecmişiniz bı asılama kalmiş üzüldüm canımevet olmuştum canım
Cok iyi anliyorum seni canim Rabbim yardimcimiz olsun insallah.. bu ay umut olursunuz banada insallahBende senin gibiyim canım herkesin oldu dün akşam eşimin is arkadaşları eşleri ile yemeğe geldiler ikisi de hamile ister istemez bebekten hazirliktan konuşuldu a ldiklarindan ben nasıl ne diyeceğimi bilemedim ne hevesli gözleri doluyor insanın ama sustum ikisi de çalışıyor durum olunca böyle çok p à hali bebek Arabası falan almışlar yani konu bebek oldu hep
Benim de yaklaşık dört senedir olmuyor dediklerimi ye canım bende iğne ile birlikte yiyorum işte hep beraber sevinecegiz inşallah amin
Hiç hiç kolay değil ama aglsmaktan yoruldum
Cevrem var ama gurbet te sanki hep yalnizsin gibi bilmiyorum. Almanyada turkler cok canim hiç mi arkadasin yok cok zor bi durum. Evet hemde nasil zor..Bende gurbetteyım 39 yasındayım be
senınde benım gıbı kimsen yokmu bende almanyada tek basımayım sadece kocam var cokkkkkk zor zaman gecmiyo ama kader dıyorum ben ne dıyebilirimki ben 39 yasındayım sız daha gencsınız umudunu kesme anlatmak istediğim bu canım benim senı en ıyı ben anlarım zordur gurbette gelin olmak
Olsada sahte dostluk gurbetteki ama ailmden kimse yok hastayım bı tas corba yapan yok herkes cok garıp burda canım dedıkoducu fesat gerıde kalmiş insanlar yanlış anlama ben cok seyler yaşadım o yüzden yalnızlıgı tercıh edıyorumCevrem var ama gurbet te sanki hep yalnizsin gibi bilmiyorum. Almanyada turkler cok canim hiç mi arkadasin yok cok zor bi durum. Evet hemde nasil zor..
Dogrudur canim eger oyleyse bosver ozaman. Ah bilmem mi zaten samimi olarak en fazla 2-3 kisi ile kontak kurabiliyosun. Bazi insanlar kendi özunu unutmus cok yazik goruyorum gülüyorum sadece hallerineOlsada sahte dostluk gurbetteki ama ailmden kimse yok hastayım bı tas corba yapan yok herkes cok garıp burda canım dedıkoducu fesat gerıde kalmiş insanlar yanlış anlama ben cok seyler yaşadım o yüzden yalnızlıgı tercıh edıyorum
hiç üzülme birkaç ay geç olsun güç olmasın cnım diğer aya tedavin daha ayrıntılı olur umutlu olmamız lazım..Cok iyi anliyorum seni canim Rabbim yardimcimiz olsun insallah.. bu ay umut olursunuz banada insallah
Dogrudur canim eger oyleyse bosver ozaman. Ah bilmem mi zaten samimi olarak en fazla 2-3 kisi ile kontak kurabiliyosun. Bazi insanlar kendi özunu unutmus cok yazik goruyorum gülüyorum sadece hallerine
sen ne zaman dır ordasın canımDogrudur canim eger oyleyse bosver ozaman. Ah bilmem mi zaten samimi olarak en fazla 2-3 kisi ile kontak kurabiliyosun. Bazi insanlar kendi özunu unutmus cok yazik goruyorum gülüyorum sadece hallerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?