Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar üç kişi kaynastık :) hadı bakalım işallah müjdelerdede beraber oluruz allahın izniyle:)

Kızlar üç kişi kaynastık :) hadı bakalım işallah müjdelerdede beraber oluruz allahın izniyle:)
evet canım hayırlarla sağlıcakla sevineceğimize inanıyorum ben de birbirimizin sevincine ortak oluruz inşallah amin..

kızlar benım bu sefer dört yumurta ya cok sancılı gectı günlerim ya adet olcam sandım

Diger ikisinde boyle olmusmuydu canim insallah bu iyi ye isarettir
Yok hafıf hafıf kasıkta batmalar oluyodu ama bu sefer sancım hiç bitmiyo sanki adet olcak gibiyim sürekli tuvalete kontrole gıdıyorum işallah hayırlı bi sonucla bıter bu sefer ama ben kendımı olumsuzuda alıştırıyorum iki sefer cok yıkıldım bu sefer yıkılmak istemiyorum hayırlısı diyorum cok zor çünkü ben üç aydır hiç ara vermeden devam ediyorum psıkolojim altüst oldu ikinci negatıfte bu sefer elimden geldiğince kötüyede hazılıklı gıbıyım yağmur cum

Anladim canim ayy insallah bu agrilar icinde bebisin oldugu için dir.. Tabi 2sonuca da hazirlamak gerekir insan kendini ne kadar zor olsada .ama Insallah bu sefer olumlu olcak hep iyi dusun yinede iyi olsun

Günaydin kizlar münevvercim hayirli haberlerini bekliyoruz isallah
merhaba kızlar 2 yumurtamı söylediler 10 ve 8 mm boylarında cuma yeniden gideceğim cumaya kadar iğnelere devam dedi doktor canım huri pembe sizler ne yaptınız

merhaba kızlar 2 yumurtamı söylediler 10 ve 8 mm boylarında cuma yeniden gideceğim cumaya kadar iğnelere devam dedi doktor canım huri pembe sizler ne yaptınız
Hayirlisi canim benim incir kürü yapsaniz ya sende pembede hizli gelissinlerde bian önce benim gibi kuluckaya yatin :)

Hayirlisi canim benim incir kürü yapsaniz ya sende pembede hizli gelissinlerde bian önce benim gibi kuluckaya yatin :)
sürekli incir yiyorum canım şimdi ada çayı falan da içeceğim bakalım bugün canımı çok acıttılar ya
sen şimdi ne zaman doktora gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…