- 4 Ekim 2017
- 184
- 29
- 13
2 gün 50 vurdum simdi degistrsem bir problem olurmu kiay canım bilmiyorum ben utrasonda arkadaşlarla konuşurken kimi 75 dese de 100 vurmuş ben de mesele ilk 5 gün kendim 50 vurdum çok büyür diye ilk kontrolden sonra konuş doktorla yine canım aynı saatte vurmaya da özen göster..
aslında doktora sormadan değiştirme de burada doktor bana mesela büyüdüğü için 75 ile devam demişti kimini 100e çıkarmıştı yani...2 gün 50 vurdum simdi degistrsem bir problem olurmu ki
Sakın doktor demeden hareket etme canım sonra pişman olcagın bısey olmadın ilac bu sakaya gelmez sana tavsıyem2 gün 50 vurdum simdi degistrsem bir problem olurmu ki
kontrolde büyümemiş se doktora söyle dozunu artıralım mı diye çünkü burada doktor zaten sonra artırıyor...Sakın doktor demeden hareket etme canım sonra pişman olcagın bısey olmadın ilac bu sakaya gelmez sana tavsıyem
Valla napcagimi bilmiyorum canimaslında doktora sormadan değiştirme de burada doktor bana mesela büyüdüğü için 75 ile devam demişti kimini 100e çıkarmıştı yani...
Cumartesi gunukontrol ne zaman büyüdüğünde ağrı oluyor zaten kasıklarda sana 50 az geliyor bence
Bakalim artik kafam agriyo dusunmektenSakın doktor demeden hareket etme canım sonra pişman olcagın bısey olmadın ilac bu sakaya gelmez sana tavsıyem
az kalmış canımCumartesi gunu
Iste bende o yuzden dedigi gibi basladim degistrdi diyei ilaci canmkontrolde büyümemiş se doktora söyle dozunu artıralım mı diye çünkü burada doktor zaten sonra artırıyor...
orada da öyle olur bu ikinci denemem de benden sonrakilere artırmıştı doktor şuan yeni bu ilacın etkisi daha farklıdır belki
gonalf ı ben hiç kullanmadım bana puregon verdi ama o belki daha etkilidir öyle devam et inan olacağına zaten önceki ayın ilacın etkisi de vücudundan gitmedi çok etkisi olacaktır ben inanıyorum cumartesini sakince bekle bak sevineceksinIste bende o yuzden dedigi gibi basladim degistrdi diyei ilaci canm
Evetaz kalmış canım
Insallah canim dedigin gibi olurgonalf ı ben hiç kullanmadım bana puregon verdi ama o belki daha etkilidir öyle devam et inan olacağına zaten önceki ayın ilacın etkisi de vücudundan gitmedi çok etkisi olacaktır ben inanıyorum cumartesini sakince bekle bak sevineceksin
olur olur ne moralini bozuyorsun ben bu aşılamandan umutluyum sendenInsallah canim dedigin gibi olur
bence hiç bekleme aşılamayı...Kızlar ben doktorumla konustum. Hsg nin ve eşimin değerlerinin normal çıktığını söyledim. Bana dediki sana aşılama yapalım, aşılama senin için uygun dedi.
Sizce çok erken değil mi ? 11 aydır evliyiz ve hiç korunmadık. İki kere klomen kullandım. Birinde yumurtam oldu kendiliğinden çatladi, ama gebelik oluşmadı. İkincisinde hiç yumurta oluşmadı.
Neden yumurta geliştirici ilaçlarla denemekyerine direk aşılama dedi ki? Paraci birimiacaba ? Kafam karıştı..
İlaçlar dahil aşılamaya bin tl diyor
Canim bence asilamaya gecmelisin benim gorusum. Klomen kullanmissin gebelik olusmamis tabiki once nasip ama doktorun da asilama uygun demis. Yinede sen bilirsin Allah kolaylık versinKızlar ben doktorumla konustum. Hsg nin ve eşimin değerlerinin normal çıktığını söyledim. Bana dediki sana aşılama yapalım, aşılama senin için uygun dedi.
Sizce çok erken değil mi ? 11 aydır evliyiz ve hiç korunmadık. İki kere klomen kullandım. Birinde yumurtam oldu kendiliğinden çatladi, ama gebelik oluşmadı. İkincisinde hiç yumurta oluşmadı.
Neden yumurta geliştirici ilaçlarla denemekyerine direk aşılama dedi ki? Paraci birimiacaba ? Kafam karıştı..
İlaçlar dahil aşılamaya bin tl diyor
Ayy insallah canim nasibimiz bu aydir hep beraber insallaholur olur ne moralini bozuyorsun ben bu aşılamandan umutluyum senden
inşallah canım ben umutluyum senden inanAyy insallah canim nasibimiz bu aydir hep beraber insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?