Anladım canım insallah yumurtalar istenilen büyüklüğe gelirEvet canim ilk asilamam geçen sefer yumurtalarm buyumedigi için iptal oldu. Yeniden basladik.bende gonalf dan haric bir igne daha var. Östrojen yüksek cikarsa beraberinde onuda kullancaksin demisti. Yarin bakcaz artik belli olur:)
Canim sanki hayali bir cizgi var yani ben öyle görüyorum :) ayy hadi insallah canim valla çok sevndim :)Testim siz gorebilecek misiniz
Inşallah vardır kuzum hepimizin kucakları dolsun bebislerle :)Canim sanki hayali bir cizgi var yani ben öyle görüyorum :) ayy hadi insallah canim valla çok sevndim :)
Amin canım inşallah. O yaptigin test erken gebelik testimiydi? ??Inşallah vardır kuzum hepimizin kucakları dolsun bebislerle :)
Hayır normal test canimAmin canım inşallah. O yaptigin test erken gebelik testimiydi? ??
Hayirlisi olsun canim insallah kan testndede sevinirsinHayır normal test canim
Amin canim insallah :)Hayirlisi olsun canim insallah kan testndede sevinirsin
iyiyim canım toparlandımaaynaa canim nasilsin? ?
Benim cuma günü son ultrason var eger hersey yolunda giderse haftasonu asilama olcak büyük ihtimalle ama sadece 1 yumurtam var..
Cok sevindim canim toparlandigina simdi ne yapmayi dusunuyorsun dinlencekmisin insallah hersey gönlunce olur ❤iyiyim canım toparlandım
inşallah canım benim yumurtan iyice sağlıklı büyümüştür olsun bir tane olsun canım ALLAH OL dedikten sonra bir tane olması yeterli canım inşallah sevineceksin kuzum ben inanıyorum canıgönülden sevineceğine
inşallah cümlemizin canım sen moralini bozma olur inşallahCok sevindim canim toparlandigina simdi ne yapmayi dusunuyorsun dinlencekmisin insallah hersey gönlunce olur ❤
Tabii öyle nasipse 1taneylede olur bakalim canim hayirlisi
sorması ayıp ne kadara mal olacak canım bu aşılama...merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2 buçuk yıllık evliyim. 2. evliliğim. ilk evliliğimde çocuğum hemen olmuştu o zaman 19 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım ve çocuğumuz olmuyor. basit tedavi gördüm 2 ay kadar geçen yıl. bu geçen ay da özel bi kliniğe gittim. adam çok ünlü bir doktor ve bizim ilçemizde kliniği var. microçipli aşılama yapıyomuş. bende yumurta tembelliği eşimde sayı düşüklüğü var. bana da bu geçen ay hsg çekti. tüplerim açıkmış. tahlillerim hepsi süper yumurta rezervlerimde de sıkıntı yokmuş. geçen ay bana dedi ki tüplerini belki biz açtık tıkalı olabilirdi bu ay deneyin dedi. biz de bu ay denedik. bat 13 kasım. eğer adet olursam adetten sonra microçipli aşılama yapcak bana çok heyecanlıyım ve bu microçip sperm sayısı düşük olanlara çok faydalıymıs. doktorum ali kavas milasta yaşıyo ve hastası çok. internetten aaştırabilirsiniz kızlar. uzun oldu biraz ama guruba ilk yazışım.
Hayirlisi olsun canim Allah yardımcın olsunmerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2 buçuk yıllık evliyim. 2. evliliğim. ilk evliliğimde çocuğum hemen olmuştu o zaman 19 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım ve çocuğumuz olmuyor. basit tedavi gördüm 2 ay kadar geçen yıl. bu geçen ay da özel bi kliniğe gittim. adam çok ünlü bir doktor ve bizim ilçemizde kliniği var. microçipli aşılama yapıyomuş. bende yumurta tembelliği eşimde sayı düşüklüğü var. bana da bu geçen ay hsg çekti. tüplerim açıkmış. tahlillerim hepsi süper yumurta rezervlerimde de sıkıntı yokmuş. geçen ay bana dedi ki tüplerini belki biz açtık tıkalı olabilirdi bu ay deneyin dedi. biz de bu ay denedik. bat 13 kasım. eğer adet olursam adetten sonra microçipli aşılama yapcak bana çok heyecanlıyım ve bu microçip sperm sayısı düşük olanlara çok faydalıymıs. doktorum ali kavas milasta yaşıyo ve hastası çok. internetten aaştırabilirsiniz kızlar. uzun oldu biraz ama guruba ilk yazışım.
canım şimdi iğnesi ilacı aşılaması 3 bini bulacaksorması ayıp ne kadara mal olacak canım bu aşılama...
inşallah hayırlarla sağlıcakla tutar amincanım şimdi iğnesi ilacı aşılaması 3 bini bulacak
kuzum oldu mu hamiş misin çok çok sevindim bizlere de dua et kuzumCok sevindim canim toparlandigina simdi ne yapmayi dusunuyorsun dinlencekmisin insallah hersey gönlunce olur ❤
Tabii öyle nasipse 1taneylede olur bakalim canim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?