- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
Merhabalar. Ben eylul ayinda ilk asilamami yaptirdim. Cok sukur suanda 12 haftalik hamileyim. 2 yillik evliligim var ve hic korunmadik doktorlarin bilgili ve isinin ehli olmasi gercekten cok onemli bir senedir gittigim bi doktorum vardi surekli klomen yazip yolluyordu ve her ay husrana ugruyorduk. Daha sonra bir prof buldum kesin direk tup bebek istiyordum ama beni asilamaya yonlendirdi ve iyiki dinlemisim. Allah isteyen herkese bu duyguyu en kisa surede yasatir insallah.
Bizim ikimizdede bir sorun yoktu canim bende rahim tersligi vardi bazi doktorlar bunun sorun oldugunu soylerken benim gittigim doktorum tipki goz renginin yesil olmasi gibi bu dedi yesil gozluler yesil gormez yada kor olmazlar dedi cok rahatlatti beni asilamaya baslayalim dedi gonal f igne kullandim bi tane yumurtam olustu catlatma ignesini vurdum ve asilamaya idrara sikisik gel dedi ama ben sikisamamistim sorun degil dedi ve asilamayi yapti 15 dakika yattim ve eve geldim bi kac gun agir isler yapmadim dinlendim surekli 3. Gun hafif gaz sancisi gibi ufak sancilarim oldu ara ara 12. Gunde test yaptim pozitiftimerhaba canım. aşılamanı yaptırınca dan sonraki durumu yazar mısın. ne kadar yatırdı doktor,idrarın var mıydı aşılama yaptırırken,sonra sürekli yattın mı yazarsan sevinirim canım bi desorun neydi onu da söyler misin canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .
Bizim ikimizdede bir sorun yoktu canim bende rahim tersligi vardi bazi doktorlar bunun sorun oldugunu soylerken benim gittigim doktorum tipki goz renginin yesil olmasi gibi bu dedi yesil gozluler yesil gormez yada kor olmazlar dedi cok rahatlatti beni asilamaya baslayalim dedi gonal f igne kullandim bi tane yumurtam olustu catlatma ignesini vurdum ve asilamaya idrara sikisik gel dedi ama ben sikisamamistim sorun degil dedi ve asilamayi yapti 15 dakika yattim ve eve geldim bi kac gun agir isler yapmadim dinlendim surekli 3. Gun hafif gaz sancisi gibi ufak sancilarim oldu ara ara 12. Gunde test yaptim pozitifti
Her seyin gercektende bi vakti zamani oluyor allah en hayirlisini nasip etsin insallah canimcanım çok teşekkür ederim içim rahatladı. ben de ya pazartesi ya salı ya çarşamba kesin kısmetse yapılacak. bakalım inşallah tutar.
Bizede perhiz vermislerdi 3 gun sperm kalitesini arttirmak icin asilamadan sonra gun asiri iliski demistiKızlar aşılamadan önce 3 gün cinsel perhiz diyorlar ama benim doktorum hiç öyle demedi her gün ilişki olsun dedi kafam karıştı ya
Bir bildigi vardir o zaman canim birsey diyemem simdi benbenim doktorum sık ılışkı sperm hareketını arttırır dıyor herkesın aksinebende kararsız kaldım
Bizim ikimizdede bir sorun yoktu canim bende rahim tersligi vardi bazi doktorlar bunun sorun oldugunu soylerken benim gittigim doktorum tipki goz renginin yesil olmasi gibi bu dedi yesil gozluler yesil gormez yada kor olmazlar dedi cok rahatlatti beni asilamaya baslayalim dedi gonal f igne kullandim bi tane yumurtam olustu catlatma ignesini vurdum ve asilamaya idrara sikisik gel dedi ama ben sikisamamistim sorun degil dedi ve asilamayi yapti 15 dakika yattim ve eve geldim bi kac gun agir isler yapmadim dinlendim surekli 3. Gun hafif gaz sancisi gibi ufak sancilarim oldu ara ara 12. Gunde test yaptim pozitifti
Insallah ilk seferde seninde olur bol bol dua et hayirlisini iste hayirli haberlerini insallah verirsinBurda saatlerdir sorunu olmayıp da aşılaması tutan birini arıyorum çok şükür buldum :)
Hayırlı olsun canım, bizde de sorun yok aşılamaya geçeceğiz inşallah senin gibi benim de tutar aşılamam. Sağlıkla büyüt çocuğunu inşallah..
2 veya 3. Günü çağırıyor doktorlar geneldeben de bu ay aşılama yaptıracağım sanırım kızlar. bugün adet oldum. 3.günü mü gitmeliyim?
2 veya 3. Günü çağırıyor doktorlar genelde
Hakkında hayırlısı olsun. Benimde bugün aşılamam yapılacak inşöbür ay gel aşılama yapalım demişti doktor 2 veya 3 demedi. ben 3.gününe randevu aldım.
Hakkında hayırlısı olsun. Benimde bugün aşılamam yapılacak inş
Amin inşallah canım. Allah razı olsusizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gebelikle sonuçlanır.
Merhaba aynı gün olmuş asilamamiz inşallah tutar bu sayfadaki herkes için de de dua ediyorumHakkında hayırlısı olsun. Benimde bugün aşılamam yapılacak inş
İnşallah asilamaniz tutmustür bende kullanamadigim raporla aldığım ilaclarimi vermek istiyorum gonal f.2 kutu ve çatlama ignesiYARIN BEN DE DOKTORA GİDİYORUM AŞILAMA İLAÇLARIMA RAPOR ÇIKACAK ÇOK HEYECANLIYIM.3 SENEDİR BEBEĞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SALİH VE SALİHA EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ İNŞALLAH TÜM İSTEYENLER DE BİZLER DE İNŞALLAH AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?