Merhaba benimde bir sorum var 4 gün önce aşılama oldum 2 kere idrar testimde çift çizgi çıktı ama daha 4 gün olduğu için herkes çatlatma iğnesindeki Hcg hormonu etkiliyor ondandır diyorlr iğne vuralı 6 günüm oldu gece ve gündüz idrar testi pozitif çıktı ne ypıcm yardm edinİşallah merakın müjdeyle sonuçlanır canım benim:)
IlactnAminn acaba gerçekten ilaçmıdr ya hiç yaşıyna varmı
Aşılamanın üstünden en az 10 gün geçmesi lazım, pozitif çıkması normal şuan çatlatma iğnesinden dolayı. Emin olmak için ise aşılamanın üstünden 14 gün geçsin.Merhaba benimde bir sorum var 4 gün önce aşılama oldum 2 kere idrar testimde çift çizgi çıktı ama daha 4 gün olduğu için herkes çatlatma iğnesindeki Hcg hormonu etkiliyor ondandır diyorlr iğne vuralı 6 günüm oldu gece ve gündüz idrar testi pozitif çıktı ne ypıcm yardm edin
merhaba ben varım.aynen öyle oldu.aşılama oldum meraktan hemen test yaptm pozitif çıktı ama iğnelerden olduğunu öğrendim.sabrettm aradan bi 10 gün geçti adet sancısına benzeyen ağrılar bel ağrısı karın ağrısı yaşadm malesef adet olcam diye düşünürken kan testi yaptırdm ve hamile olduğumu öğrendimAşılama olup , 12-13 gün geçtikten sonra adet olacakmış adet sancısı başlayan ama adeti başlamayan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç arkadaşlar.
merhaba malesef ilaçla ilgili.ben de aşılamanın 4. günü test aldım çift çizgi çıktı heyecandan ölecektim,hatta kan testi yaptırdm orda da hcg yüksek çıkmıştı ama doktorum bana bunun çatlatma iğnesinden kaynaklandığını 10 gün daha bekleyip kan testi yaptrmam gerektğni soyledi ve hamile olduğumu öğrendim,ama hamile olmayadabilirdim.p ilk test yanıltıyor insanı malesef..Aminn acaba gerçekten ilaçmıdr ya hiç yaşıyna varmı
Aşılama olup , 12-13 gün geçtikten sonra adet olacakmış adet sancısı başlayan ama adeti başlamayan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç arkadaşlar.
Hamilesin hayırlı olsun inşallah darısı tüm bekleyenlereHcg 12.günüm 63 çıktı nedir acaba ????
dualarım hepimize . İnşallahhhhhh. Nasıl beslenmeliyimHamilesin hayırlı olsun inşallah darısı tüm bekleyenlere
D
dualarım hepimize . İnşallahhhhhh. Nasıl beslenmeliyim
Arı sütü icmeni tavsiye ederim dogal yumurta gelistirici erkekte de ise yariyor sperm kalitesi icin[QUOTE="Esra yaylagulu, post: bugun tekrar basladık ıgneye allahın ıznıyle ınsallh bu sefer yumurtam gelısır anne olmayı cook ıstıyorum benımkı gıbı yumurtası gec gelişip hamıle kalan varmı
Catlatma iğnesini son 2 yılda 6 kere kullandım ilk defa bu ay da aşılama oldum..Aminn acaba gerçekten ilaçmıdr ya hiç yaşıyna varmı
TeşekkürlerrrrŞarküteri tüketmemelisin artık salam sucuk gibi çiğ et türü..abur cubur tüketmemelisin..kafeinli içecekler kola tüketme..
Bol su Günde 100gr kadar pişmiş et haftada 1/2 deniz balığı her gün süt ceviz badem yeşil sebzeler çok güzel doğal folik asit içerir göbeğinde fazla çatlama bile olmaz demisti kardeşime dr..
Tabi bir diyetisyen yada dr 'ndan bilgi alsan daha iyi metebolizmana göre bunlar sadece duyum
Benim gebeliğim daha yeni canım bana doktorum ilk öğrendiğimde de yasaklamıstı geçen hafta gittiğimde de yasakladı bence doktora gidene kadar bekleİlişki yasakk mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?