Sendemi ilk defa yaptıracaksın ve nerde yaptırmayı düşünüyosunEvet canım 6 gün oluyo çok şükür yumurtam çok tembel olduğu halde 18 mmyle çatlatma iğnem yapıldı hemen ardından aşılamam yapıldı ilk defa yaptırdım çok korkmuştum ama korkulacak birsey yokmuş
Ben de işk defa yaptıracağım. Nereye yaptıracağıma daha tam karar vermedim. Bahçeci tüp merkezini çok duydum belki orası olabilir. Sen nereye yaptırdın cnm?Sendemi ilk defa yaptıracaksın ve nerde yaptırmayı düşünüyosun
Canm biz tayinciyiz pek seçme fırsatım olmadı bugüne kadar erzurumda yaptırdım ben çokta memnun kaldımBen de işk defa yaptıracağım. Nereye yaptıracağıma daha tam karar vermedim. Bahçeci tüp merkezini çok duydum belki orası olabilir. Sen nereye yaptırdın cnm?
Hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın inş cnm :)Canm biz tayinciyiz pek seçme fırsatım olmadı bugüne kadar erzurumda yaptırdım ben çokta memnun kaldım
Teşekkür ederm canm inş sende hayırlı haberler alırsın herzamanHayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın inş cnm :)
Moralini bozma canim erken benimde 10.gun negatifti 13. Gün silik çizgi çıkmaya başlamıştıBende aşılamanın 10.günündeyim.idrar testinde negatifi gördüm malesef.Erken mi yaptım sizce? Yoksa silik te olsa çıkar mıydı? bugün kan testi yaptırsam doğru sonuç alabilir miyim? Moralim çok bozuk ((
valla moral oldu. İnş öyledir... Şu an hamile misin peki cnm?Eğer öyleyse Ne zaman öğrendin?Moralini bozma canim erken benimde 10.gun negatifti 13. Gün silik çizgi çıkmaya başlamıştı
EVet canim 35 haftalık olduk bile aşılanın 13. Günü ögrendim evde test yapiodum sürekli 13. Günü çok silik çıktı kan verdim 37 çıktı kanda yanı 10. Gün erken biraz en az 13. Güne kadar beklemek lazımvalla moral oldu. İnş öyledir... Şu an hamile misin peki cnm?Eğer öyleyse Ne zaman öğrendin?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.EVet canim 35 haftalık olduk bile aşılanın 13. Günü ögrendim evde test yapiodum sürekli 13. Günü çok silik çıktı kan verdim 37 çıktı kanda yanı 10. Gün erken biraz en az 13. Güne kadar beklemek lazım
Cnm msj yazdım sana görmedim snra ki günlerde değerin kaçtı keseyi nezaman gordunEVet canim 35 haftalık olduk bile aşılanın 13. Günü ögrendim evde test yapiodum sürekli 13. Günü çok silik çıktı kan verdim 37 çıktı kanda yanı 10. Gün erken biraz en az 13. Güne kadar beklemek lazım
Cnn ben tek yumurtayla hamile kaldım çok şükür. Nasipte varsa olur her türlü inşOf kızlar ya bende çok heyecanlıyım ilk aşılamam olacak tek yumurtayla ins tutar. Bu şekilde tek yumurtayla tutan var mı aranızda ?
Cnm bende 23 mayısta yaptirdim 15.günü çift çizgiyi gördüm değerlerin nasıldı beta benim 1t.gun 136 ...17.gün ise 346ydi keseyi görmek için vajinal ultrason bakmak istedi baktirmadim bayradan sonra ultrason dedilr 2 hata sonra çıkar mi sence ne guzel baya ilerlemişsin ya bende görecekken acaba nelere dikkat ettim duusk tehlikesi çok mu oluyorEVet canim 35 haftalık olduk bile aşılanın 13. Günü ögrendim evde test yapiodum sürekli 13. Günü çok silik çıktı kan verdim 37 çıktı kanda yanı 10. Gün erken biraz en az 13. Güne kadar beklemek lazım
Cnm ben dün balık yiyecektik annem komşularından şey duymuş balık gibi kayar yemesin demiş batıl inanç bliyrm ama tedirgin oldm ya böyle bisey duyan vrmiŞarküteri tüketmemelisin artık salam sucuk gibi çiğ et türü..abur cubur tüketmemelisin..kafeinli içecekler kola tüketme..
Bol su Günde 100gr kadar pişmiş et haftada 1/2 deniz balığı her gün süt ceviz badem yeşil sebzeler çok güzel doğal folik asit içerir göbeğinde fazla çatlama bile olmaz demisti kardeşime dr..
Tabi bir diyetisyen yada dr 'ndan bilgi alsan daha iyi metebolizmana göre bunlar sadece duyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?