Geçmişe mazi,o kişiye de gazi derler.Öyle yok ilk sevdiceğimdi,yok aşkımızı yaşayamadık olmaz böyle şeyler.
Zorla mı evlenmişiz?
Hayır,
Seviyor muyum?
Evet.
O zaman daha ne isterim Allah'tan bela mı mı??
ben ilk aşkımdan ablası yüzünden ayrılmıştım..alçak bizi ayırdı kendiside lise aşkıyla evlendi alsanaalsanasmile. ama şimdi mutluyum kocamla ozamanlar çok koymuştu ayrılmak.
Eşimden ve kızımdan asla vazgeçmem. Kızımız daha annesinin karnında zaten. kaydirigubbakcemile3 Hem ilk aşkım kocam benim. İlk ve son aşkım. Geçmişimi yaşamış saymıyorum. kaydirigubbakcemile3
hehe...ben evlenmeden 2 gün önce karşılaştım, yalvarmıştı nolur evlenme bak bu bir işaret, evlenmeden karşılaşmışız diye :)
evlenmeden bir gece önce de kapının önüne gelmişti. sabaha kadar beklemişti belki gelirim diye (ya da bana sabaha kadar bekledim dedi bilemiyorum-pek sözüne güvenilmez onun:))
evlenince kimse umrumda olmaz yani zaten evlenmişsem kör kütük aşığımdır ona aşık olmadan evlenmem çok aşık olduğum içinde gözüm ondan başkasını görmez ,ilk aşkda neymiş adını bile hatırlamam .
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. kusura bakmasın bitmiş bişey tekrar başlamaz huzurumu bozupta onun peşinden gidemem geldiği gibi gider
kocam benim ilk sevgilim ilk gerçek aşkım ama böyle bi durum olsaydı da asla eski aşkıma dönüp bakmazdım bile ...böyle bişeyden dolayı insan eşinden ve çocuğundan vazgeçmez.... çok yanlışşş