ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
kızlar diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ama aranızda da problemler var artık zamanla herşey monotonlaşmış..ve bir gün ilk aşkınız ortaya çıkıveriyor.yaşayamadığınız ilk aşkınız..çok aşık oldunuz ama birlikte olamadınız..fırsatlar buna el vermedi birlikte olamamak da ne onun suçuydu ne sizin..şartlar bunu gerektiriyordu..
bir tarafta eşiniz ve çocuğunuz bir tarafta da hiç bir şey yaşamaya fırsat bulamadığınız ilk aşkınız.ne yaparsınız?aşkı mı tercih edersiniz ailenizi mi?:enbuyukkk:

Zamanında aşkımızın önünde olan engel kalkmış dahi olsa beni kocamdan ve cocuklarımdan vazgeciremez...Sonuçta hayatıma bir şekilde yön vermişim...Özelliklede çocuklarımı annesiz bırakmaya vicdanım el vermez...

Çıktı yere geri gidertatlicadiarzu

İlk aşka geçmiş olsun demek lazım önce Geçmiş tüm yaşanmışlıkları ya da yaşanamamışlıklarıyla geride kalmalı zamanında eşinizi Seçmişseniz uğruna mücadele etmek gerekir Baktınız düzelme yok ayrılıp yeni seçenekleri değerlendirirsiniz o zaman ne bileyim ben böyle düşünüyorum

giden gitmişdir ki o zaten benim kaderımdekı ınsan olsaydı onunla evlenırdık kocamı cocuklarımı boyle bı durumda bırakmak soz konusu bıle olmaz gelenide bır guzel gerı yollarım:enbuyukkk:

HAHAYYYYYYY VALLA BAYILDIM:teytey::teytey::teytey:

eşimle her ne kadar evlilik gemimisi fırtınalı bir denizde yürütmeye çalışıyorsam
battığı yere kadar devam.
madem dönecektide neden ilk aşamada pes edip gitti ve geri dönüyor
asla,asla
ertelenmiş bir hayatı yeniden yaşatamam
zaten ben böyle iyi bir ortamdayım.

bana göre yorum bu

a.s.

bende aile düzenimin bir başkası için bozulmasına izin vermem..sorun varsa aramızda çözülür ama bir 3.kişiye güvenip peşinden asla gitmem..
herşey kadar kısmet derdim ozamanlar yaşanmamışsa demekki hayırlısı buymuş der aileme eşime çocuklarıma sarılırım..

geçmiş ola,ilk aşkım bile olsa eşimi bırakmam çocuğumuda asla babasız büyütmeyi göze alamam ailem benim herşeyim ,gurbaya katılıyorum anasının yanınaaaaaa....

asla ailemi dağıtmam herşey geçmişte kalmıştır der geçerim ne çocuklarımı annesiz nede kocamı eşsiz bırakırım ailem vazgeçilmezimdir benim

böyle bir tercih konu bile olamaz.eşini ister sev ister sevme ister problemin olsun ister olmasın böyle bir tercih bence sözkonusu bile olamaz.empati denen birşey var aynı durumda eşini düşün seni (seni derken çoğul konuşuyorum canım) ilk aşkı için terketse ya bu çok kötü birşey.ilk aşk ya bunu evlilikle aynı kefeye koymayalım diyorum.yani cevabım eşim,kızım kısaca ailem herşeyden önce gelir...

Evli Olduğuma Göre O Insani Unutmuş Ve Eşime Aşik Olmuşum Demektir Bunun Cevabi Belli Tabiki Eşimi Ve çocuğumu Seçerimmmm Geçmişle Değil Gelecekle Ilgilenmek Lazim Giden Gitmiş Biten Bitmiştir

Ay napiyim ben İlkokuldaki ilk aşkımı ayol. Çok hızlıydım o zamanlar çoook sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…