• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

İlk aşkımın adı onurdu, 15 yaşındaydım 2 sene onu sayıkladım sonra 17de eşimi tanıdım ve keşke daha da erken tanışsaydım dedim her zaman
Çok güzel Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah hep mutlu olursunuz

Ben unuttuysam sende unutursun.. evet zor ama zamanla ucup gider aklindan, kalbinden..
İnsallah sizinde çok zor oldu anlasılan en çokta annemin karsısında ağlamak zoruma gidiyor ama elimde değil kendime engel olamıyorum

Amin canım , 3 5 misli sana olsun kendini yeme, insan sevdiğini kara toprağa veriyo da eskisi gibi gülüyo, hayat bu
Haklısınız bende kendimi aynı şekilde tavsiye ediyorum ama işte bunu bide kalbime anlatabilsem sürekli geçmişi hatırlıyorum zihnim resmen bana oyun oynuyor rüyalarım onla baslıyor biri konusurken ona dalıp gidiyorum :KK14:

3 hafta olmaz zaten de hiç mi hafiflemez acısı sırf onu düşünmemek için sürekli kitap okuyorum iş yerinde bile boş durunca onu düşünmemek adına bütün işlere ben kosusturuyorum ama yinede acaba bugun cıkar gelır mi umut ediyorum :KK43:

Malesef eğer kafanızda ufacık bir acaba bile varsa ya da beklenti hiç hafiflemez..ama bu sâyfayı kapatıp önünüze bakarsanız(gelsede kabul etmemeniz) o zaman acısı zamanla hafiflicek ve yokolucak..

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
Sifatini bile hatirlamaz oluyosun sifatina settiklerimizin

Ölüm acısı bile unutuluyor doğru söylüyorsunuz ama ne bilim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hisssediyorum
çok iyi anlıyorum seni. kalbin acıyor şimdi napacam ben diyosun ama inan hepsi geçecek tatlım. herşeyin ilacı zaman derler ya o kadar dogru konuşmuşlar ki. ama sana tavsiyem acını duygularını sonuna kadar yaşa. yoksa hep bi şey aklında kalır. zamanla aglamaların sızlanmaların yavaşça dinecek. Sonra etrafına bakmaya başlayacaksın. arkadaşlarınla takılmanı tavsiye ederim sana. allah kolaylık versin inşallah.

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
Bende ayrilali uzun zaman oldu ama unutamadım canım. Rüyada görmeler bir süre sonra geçti diyebilirim ki keşke gorsem ruyamda diye beklediğimi bilirim.belki hafifliyor ama geçmedi benimki bende care arıyorum takipteyim bilen varsa çaresini soylesin.sanki kafamı içinde benimle birlikte yaşıyor işte, okulda, evde, en eglendigim anda bile seni o kadar iyi anliyorumki

Unutursun. Insan neleri unutuyor nelere alisiyor. Hayat bir sekilde devam ediyor.

Ilk zamanlar zor olur ama zaman gectikce alisir insan. Kendin icin birseyler yap. Seni mutlu eden seylerle ugras. Sevdiklerinle vakit gecir. Eve kapanma yeterki.

En önenliside neden ayrildigini hic unutma. En dogru ve hayirli kararin ayrilik oldugunz hatirlat kendine.

Bende ayrilali uzun zaman oldu ama unutamadım canım. Rüyada görmeler bir süre sonra geçti diyebilirim ki keşke gorsem ruyamda diye beklediğimi bilirim.belki hafifliyor ama geçmedi benimki bende care arıyorum takipteyim bilen varsa çaresini soylesin.sanki kafamı içinde benimle birlikte yaşıyor işte, okulda, evde, en eglendigim anda bile seni o kadar iyi anliyorumki
Aynen beni tarif etmişsiniz sürekli ya bir insan karsındakiyle konusurken onu hatırlar mı bir kelimeden sunu yasadık diye bu böyle oldu diye ya adam nasıl yaptı bilmiyorum ama beni kendisine deli gibi aşık etti o kadar güzel konusurdu ki nasıl beylik laflar ederdi çekti gitti :(

Unutursun. Insan neleri unutuyor nelere alisiyor. Hayat bir sekilde devam ediyor.

Ilk zamanlar zor olur ama zaman gectikce alisir insan. Kendin icin birseyler yap. Seni mutlu eden seylerle ugras. Sevdiklerinle vakit gecir. Eve kapanma yeterki.

En önenliside neden ayrildigini hic unutma. En dogru ve hayirli kararin ayrilik oldugunz hatirlat kendine.
Öyle diyorum kendime nasip değilmiş diyorum böylesi daha hayırlı oldu herşey çok daha güzel olacak zaten aileside beni isemiyordu diye inanirmısın sürekli tekrarlıyorum ama sürekli aklımda çıkmıyor resmen zihnim onu unutmamam için elinden gelei yapıyor

Aynen beni tarif etmişsiniz sürekli ya bir insan karsındakiyle konusurken onu hatırlar mı bir kelimeden sunu yasadık diye bu böyle oldu diye ya adam nasıl yaptı bilmiyorum ama beni kendisine deli gibi aşık etti o kadar güzel konusurdu ki nasıl beylik laflar ederdi çekti gitti :KK43:
Çok iyi anlıyorum canım. Ama bir arkadaşın dediği gibi bittigini kabul edersen sanki acısı düşüncelerin hafifliyor ve neden ayrıldığını unutma demiş birisi.aklina iyi yanları geldikçe bunu düşün.hayirlisi bu diye inanıyosun o zaman ve iyi geliyor.ama tekrar başa dönüyor orası ayrı ve buna çözüm bulamadım. Hala her an benimle sanki hatıramda. Belkide pişman olur ortada büyük bir sebep yokmus ve erkeklere birkac ay sonra dank ediyor genelde.3 hafta bisey dgeil yani

Çok iyi anlıyorum canım. Ama bir arkadaşın dediği gibi bittigini kabul edersen sanki acısı düşüncelerin hafifliyor ve neden ayrıldığını unutma demiş birisi.aklina iyi yanları geldikçe bunu düşün.hayirlisi bu diye inanıyosun o zaman ve iyi geliyor.ama tekrar başa dönüyor orası ayrı ve buna çözüm bulamadım. Hala her an benimle sanki hatıramda. Belkide pişman olur ortada büyük bir sebep yokmus ve erkeklere birkac ay sonra dank ediyor genelde.3 hafta bisey dgeil yani
Haklısın döner mi bilmiyorum ama dönmesini o kadar çok istiyorum ki o kadar şey yasadıktan sonra nasıl unutabılırım onu nasıll hemen silebildi ki

Back
X