- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
Evli olmadığına göre imkansız olan ne ki yazık bence arayınEvet bizimki olmayacak bir sey bu 6 yil daha gider. Ama ben unutup baskasini sevecegime olan inancimi korumaya calisiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olmadığına göre imkansız olan ne ki yazık bence arayınEvet bizimki olmayacak bir sey bu 6 yil daha gider. Ama ben unutup baskasini sevecegime olan inancimi korumaya calisiyorum.
Yaşadıklarınız çok zor neyse ki mutluluğu bulmuşsunuz Rabbim çekirdek ailenize hep mutluluk huzur versinİlk aşkım eski eşim di herseyim di dunyamdi o dönem. Bir gün ansızın aldattığıni öğrendim o an boşanmaya karar verdim evi terkettim ve hamileydim. Stresten Bebeğimi de kaybettim. Tabi ki tamamen unutulmuyor ki bu kadar canımı yakan bir adam için bile tamamen unuttum diyemem. Ancak şimdi başka bir eşim ve minik bir kızım var çok ta mutluyum. O sadece eski bir anı. Zaman geçtikçe kötü şeyleri unuttuğum eski bir anı.
Ayyyy canım çok güzel ne güzel ki anlamış bazı şeyleri benim nişanlım sildi attı umrunda bile değilimAyrılma sebebimiz benim biraz kıskanc olmam bunaltmam vs.di uzun bi iliski oldugu için ikimizde yıpranmıstık. 3 ay acı cektim 1 kere bile aramadim 3 ay sonra ağlayarak kendisi aradi. Yanına geliyorum dayanamıyorum dedi kabul etmedim kapıda arabanin içinde kaldı sabaha kadar günlerce çiçekler böcekler ..
Ben kararlıyım unuttum seni dedikçe sen beni unutamazsın diye çıldırdı.
Sonuç : 5 ay sonra düğünümüz var :)
Keşke bende unutabilsem herşeyi her anı onun yanında ne hissetiğimi unutabilsem çok çok isterdim bunuÖyle de unutuluyo ki. Unutmak istediğim herhangi bir şeyi üstünden bikaç ay geçtikten sonra hatırlayamıyorum. Eğer gerçekten unutmak istemişsem. Hatırladığımda canımı yakacak bi şeyse. Ben de aşık oldum. Sonra bambaşka daha olgun düşünen bi insana dönüştüm. Bi sürü anı, güzel an vardı hiçbirini hatırlayamıyorum. Hatırlayıp ne hissettiğimi falan tekrar yaşamak, nasıl dönemler geçirdiğimi bi bilmek istiyorum çünkü insan o duyguyu yaşarken naptığını bilmiyo. Ama hatırlayamıyorum. Unutmanın dozunu fazla kaçırmışım.
İnternette bi resim görmüştüm kızlar ve erkekler ayrıldıktan sonra aşama aşama göstermişler.Ayyyy canım çok güzel ne güzel ki anlamış bazı şeyleri benim nişanlım sildi attı umrunda bile değilim![]()
Canim ayrı oldugunuzda senden haber aliyormuydu...bende ayriyimda sosyal hesapları açıp bilmesimi daha iyi sence yoksa merak etmesimiAyrılma sebebimiz benim biraz kıskanc olmam bunaltmam vs.di uzun bi iliski oldugu için ikimizde yıpranmıstık. 3 ay acı cektim 1 kere bile aramadim 3 ay sonra ağlayarak kendisi aradi. Yanına geliyorum dayanamıyorum dedi kabul etmedim kapıda arabanin içinde kaldı sabaha kadar günlerce çiçekler böcekler ..
Canım bu arada senden h
Canim ayrı oldugunuzda senden haber aliyormuydu...bende ayriyimda sosyal hesapları açıp bilmesimi daha iyi sence yoksa merak etmesimi
İnşallah canım ortak arkadaşlarımız araya girmek istiyorda ben istemiyorum kendi dönsün gelsin istiyorum ama oda hiç bu durumu takmıyor bu kadar basit mi ya nişandan ayrılıyoruzİnternette bi resim görmüştüm kızlar ve erkekler ayrıldıktan sonra aşama aşama göstermişler.
Kızlar ilk günler ağlıyo sızlıyo zamanla toplanıyo makyaj yapıyo gülüyo.
Erkekler ilk günler çok rahatlıyo gülüyo eğleniyo zamanla çökmeye başlıyo mutsuzlaşıyo.
Bizdede aynı böyle oldu .
Bana demiştiki ayrıldıktan sonra rahatlamış gibiydim sonra zaman geçtikçe her gün daha çok mutsuz oldum dedi.
Belki sizdede böyle olur :)
İnşallah zaman herşeyin ilacı olur unuturum bende eski halime dönebilirimZamanla nelere alışıyor insan. .
daha çok erken. .
Alışırsın. .
Unutursun unutursun. .
Hiç kimseyi karıştırma canım.İnşallah canım ortak arkadaşlarımız araya girmek istiyorda ben istemiyorum kendi dönsün gelsin istiyorum ama oda hiç bu durumu takmıyor bu kadar basit mi ya nişandan ayrılıyoruz![]()
Ayrılma sebebimiz benim biraz kıskanc olmam bunaltmam vs.di uzun bi iliski oldugu için ikimizde yıpranmıstık. 3 ay acı cektim 1 kere bile aramadim 3 ay sonra ağlayarak kendisi aradi. Yanına geliyorum dayanamıyorum dedi kabul etmedim kapıda arabanin içinde kaldı sabaha kadar günlerce çiçekler böcekler ..
Teşekkür ederim darısı bütün sevenlerin başına :)Allah mesut etsin. :) Arada aşk, sevgi oldukça umut hep var.
unutucaksın zaten.. daha çok erkenKeşke bende unutabilsem herşeyi her anı onun yanında ne hissetiğimi unutabilsem çok çok isterdim bunu
8 ayda mı ben ömrüm boyunca unutabilecegımi sanmıyorum içime işlemiş gibi ama o bu kadaar sseverken o hi sevmemiş beni bu çok zoruma gidiyorunutucaksın zaten.. daha çok erken8 ayda falan atlattım ben.
Haklısınız o kadar haklısınız ki ama işte ne yaprsam yapayım elimde olmadan on gıdıyor aklım fıkrımCanimmm suan milyonlarca insan cekiyor.bitek ben diye dusunme.12 yil olatonik sevdigim adamn dugunu oldu 3 ay once.civi civiyi soker tarzinda biryle gorustum yillar sonra adama asik oldum iyikide oteki olmamis dedim :) bubadamda yalancinin capkinin teki cikti kavga ettik terketti beni.suan ne hissediyorum onu bile bilmiyorum.hissizlestim.elimde cayim the secret okuyorum
Ara vereyim dedim konunu gordum.bosverrrrr o kudursun senin mutluoldugunu gorerk goster bunu ona gitsin.kulagina
Canım çözüm sende sen bu adamla mutlu olurum diyorsan "Aşkta gurur olmaz" iletişime geç dök içini rahatla olmasa bile en azından üstündeki yükten kurtulursun ve elimden geleni yaptım dersin . Ama ailenin söylediği sorun büyükse çözümsüzse ve ilerde mutlu olamayacaksan tüm iletişim kanallarından engelle ve düşünme bekleme . Bak bende benzerini yaşadım şimdi iyi ki olmamış diyorum bende e-postaya bir mail döşemiş sonra tüm kanallardan engellemiştim çünkü mutlu olamazdım ve sorun büyüktü .Kendi ynet iradeni eline al kalbinin seni yıpratmasına izin verme aşk yoksa mantıgı devreye sokmalısınSorun aileler bu saatten sonra çözümü olur mu bilmiyorum ama ben salak gibi bekliyorum