• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkıyla evlenen ya da evlenecek olan var mı?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
ilk aşkıyla evlenen ya da evlenecek olan var mı mrk ettim
ilkokulda tanışıp seneler sonra evlenenler
ya da
liseden beri beraber olup evlenenleri duydum
burda da var mı böle hikayelerCADIARZU

ben varıııııım lise 1de tanıştık lise sonda ayrıldık:))) ünide karşılaştık tekrar başladık ve nişanlıyız 1.5 2seneye evlencez.

aynı tmyy gibi 15li yaşlarda tanıştım çıkmaya başladık çocuktuk tabi o zamanlar sonra ünide tekrar karşılaştık ve evliyiz şimdi onu anıyalı 8 -9 yıl oluyor

ben varıııııım lise 1de tanıştık lise sonda ayrıldık:))) ünide karşılaştık tekrar başladık ve nişanlıyız 1.5 2seneye evlencez.

peki daha sonra karşılaştığınızda karakterler artık gelişip değiştiği için aranızda sorunlar yaşıyormusunuz merak ettim biz çok yaşadıkta_?

peki daha sonra karşılaştığınızda karakterler artık gelişip değiştiği için aranızda sorunlar yaşıyormusunuz merak ettim biz çok yaşadıkta_?

aslında biz ozamanlardan daha iyiyiz. ozamanlar çocukluk vardı dengesizdik:))) gerçi o benden büyük ben liseye yeni başlamışken o üni okuyodu. sonra ayrıldıktan sonra bırakmış okulu. tam benim başladığım sene yine başlamış ve aynı okula düşmüşüz kader işte:))
şimdi daha olgunlaşmış karakteri oturmuş fazla sorun yaşamadık. ilk zamanlar ben hiç istemedim binbir türlü yalanlar uydurdum ama o pes etmedi mücadele etti iyikide etmiş şimdi mutluyuz yani.
siz ne tür sorunlar yaşadınızki.

aslında biz ozamanlardan daha iyiyiz. ozamanlar çocukluk vardı dengesizdik:))) gerçi o benden büyük ben liseye yeni başlamışken o üni okuyodu. sonra ayrıldıktan sonra bırakmış okulu. tam benim başladığım sene yine başlamış ve aynı okula düşmüşüz kader işte:))
şimdi daha olgunlaşmış karakteri oturmuş fazla sorun yaşamadık. ilk zamanlar ben hiç istemedim binbir türlü yalanlar uydurdum ama o pes etmedi mücadele etti iyikide etmiş şimdi mutluyuz yani.
siz ne tür sorunlar yaşadınızki.

canım biz eskiden hiç kavga etmemiştik mesela ben ayrıldım o bırakmak istemedi o zamanlar ama sessiz sedasız bitti ilişki o askeri okuldaydı o zamanlar .. sonra gel zaman git zaman derken karşılaştık..ama sanki hep o zamanlardaki kişileri aradık karşımızda ama yoktu.. değişmiştik ve bunuda kabul etmiyorduk bu arada kalan dönemde yaşadığımız ilişkileri ısrarla konuşmakta içten içe dağıttı bizi mesela kimleydin kimle çıktın neden çıktın neden beni terkettin vs..değiştik çünkü büyüdük karşılaştık artık eskisi gibi değildik..tartıştık.. hala neden beni terk ettin kavgaları sürüyor şükretmeyi bilmiyoruz sanırım aramızdaki yaş farkı bir buçuk yıl belkide yaşlarımızda yakındır diye ikimizde belkide aslında hala çocuğuz

canım biz eskiden hiç kavga etmemiştik mesela ben ayrıldım o bırakmak istemedi o zamanlar ama sessiz sedasız bitti ilişki o askeri okuldaydı o zamanlar .. sonra gel zaman git zaman derken karşılaştık..ama sanki hep o zamanlardaki kişileri aradık karşımızda ama yoktu.. değişmiştik ve bunuda kabul etmiyorduk bu arada kalan dönemde yaşadığımız ilişkileri ısrarla konuşmakta içten içe dağıttı bizi mesela kimleydin kimle çıktın neden çıktın neden beni terkettin vs..değiştik çünkü büyüdük karşılaştık artık eskisi gibi değildik..tartıştık.. hala neden beni terk ettin kavgaları sürüyor şükretmeyi bilmiyoruz sanırım aramızdaki yaş farkı bir buçuk yıl belkide yaşlarımızda yakındır diye ikimizde belkide aslında hala çocuğuz

anladım.... biz o konulardan hiç bahsetmedik tabiki başka arkadaşlarımız oldu onunda benimde ama ne ben sordum nede o sordu.
inşallah sizin bu sorununuzda biran önce düzelir cnmkaydirigubbakcemile5

anladım.... biz o konulardan hiç bahsetmedik tabiki başka arkadaşlarımız oldu onunda benimde ama ne ben sordum nede o sordu.
inşallah sizin bu sorununuzda biran önce düzelir cnmkaydirigubbakcemile5

sağol güzelim..inşallah sizinde güzel gider..aslında geçmişten tanıdığın biriyle evlenmenin en büyük avantajı huyunu suyunu çocukluğunu geçmişini biliyor olmak güzel.. hayatında hiç yabancı biri yokmuş gibi ama bu artık kardeş olmak anlamınada geliyor bazen bu çelişkiye ileride umarım kapılmazsın canım mutluluklar

sağol güzelim..inşallah sizinde güzel gider..aslında geçmişten tanıdığın biriyle evlenmenin en büyük avantajı huyunu suyunu çocukluğunu geçmişini biliyor olmak güzel.. hayatında hiç yabancı biri yokmuş gibi ama bu artık kardeş olmak anlamınada geliyor bazen bu çelişkiye ileride umarım kapılmazsın canım mutluluklar

evet biribirimizin huyunu suyunu bilioz avantaj bi anlamdada yani.
teşekkür ederim sizede mutluluklar.............

eveett vaaar hihoyyyt lise 1 deyken tanıştık.aşk da neymiş derdim onunla tanışmadan önce.bana göre değil derdim hep.ama öyle değilmiş yerimseniben 4sene birliktelikten sonra ailelerimiz tanıştı söz nişan derken 5.senemizde evlendik.şimdi 7sene oldu aşkımla tanışalı. vee biricik oğluşumuz da katıldı şimdi bize. eşim duymasın ama oğluma olan aşkım daha büyük :dance:

ben de ilk aşkımla evlenmeyi çok istiyorum..
zaten olmazsa,galiba bekar kalıcam ömrümün sonuna kadar..senağlama senağlama senağlama
6 senden fazla oluyo ve ben unutamadım hala seviyorum deli gibi..
ilk aşkıyla evlenenlere,nışanlananlara acayip özeniyorum..
inşallah çooookkk mutlu olurlar.. a.s.

ben tatılde tanıstıgım bır arkadasım, ortaokuldan berı beraberlermıs, cok az ayrılmıslar yıne yapamamıslar evlenmısler , oluyor yanı bence, ama benımkı cok gerıde kaldı , gulup gectıgım eglencelı cocukluk dıyecegım bı anı olarak kaldıkaydirigubbakcemile5

en büyük hayalim ilk aşkımla evlenmekkkk :69:
5 yıldır çıkıyoruz, ben onu büyüttüm o beni :69:
Allah'ım o benim için doğru kişiyse bizi sonsuza dek kavuştur birbirimize :31:

ergenlige ilk adimi attigim yillarda asik oldum, (bircok arkadas gibi :34: ) , oda farketmis beni..
kader yillar sonra bizi yine karsilastirdi , ben 19ken aklina yer olmusum , (bende hala ona karsi bos degildim) beni unutamamis (iyiki unutamamis) ...ayh neyse sadede geleyim
bendeeee ilk askimla evlendim :69::69::69::69::69:
aman Allahim , biz hala asigiz :69::69::69:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben onun oda benim ilk askimmmm:69:
ve ocakta sözlenecez allahimin izniyle :nazar: :69::69::69:
ilk askimla evlenecez insallah allah nasip ederse ve cok mutluyuz allahim bozmasin :nazar: :nazar:
nazarlardan korusun:nazar: :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukken en büyük hayallerimden biriydi ya. Özellikle okul sıralarında başlayan aşklar. Sevgilimle birlikte derse girmek falan.. Olmadı tabi kazık kadar oldum artık :)

olmadı ılk askımla evlenmedım ama ıyıkıde olmamıs hayatıma dunyanın en iyisi en tatlısı en yakısıklısı kocam cıktı ve ıyıkıde ılk askım olmamıs ama son askımla evlıyım ve coooooooooooooooook mutluyum allah nazarlardan saklasın bızbırbırımızı cok sevdık ve ıstedık
bundan sonra sadece ve sadece bız olucaz baskası asla olmıycak onu cok sevıyorum :69:

Back
X