İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

inşallah canım sağol ama bana iğne vermedi salı günü dr gidecem herkez iğne kullanmış bana vermiyor kafama cok takılıyo bunu da kaybetmek istemiyorum dr da güveniyorum bi bildiği vardır heralde:44:

bence iğneyi mutlaka sor dr.una.benimde düşük değildi.kalbi durduğu için almışlardı.ama iğneninde corasprininde amacı kanı sulandırıp bebeğe düzenli kan akışı sağlamak.bana dr hiç bir test yapmadan vermişlti ilk gebeliğimde kalbi durduğundan.hatta son 7,5 aylıkken preeklapmsi olmuştum.24-14 lere falan çıkmıştı tansiyonum ve kötü olan bende yüksek tansiyona dair bir belirti yoktu. dr o zaman bana iyiki iğneleri kullanmışız yoksa gebeliğin 5.ayını geçmezdi demişti.sen mutlaka sor dr.

salı günü gidecem söylerim dr çok sagolun arkadaşlar verdiğiniz moral ve destek için...gelmez artık salı:18:

ben yeni katıldım aranıza ben 6 hafta 3 günlük hamileyken doktora gittim doktorum ultrasonda bebeğimin kesesini gördü fakat kalp atışlarını duyamadı vajinal ultrasonlada baktı fakat sonuç aynı geldi 10 gün sonra tekrar gel yine kap atışlarını duymazsak kürtaj olacaksın dedi çok endişe ediyorum bu daha benim ilk bebeğim(( lütfen bilgisi olan bilgi versin

banada ılk bu son gebelıgımd vajınal ultrasonda bebegı goruyorum ama kalp atısı yok 1 hafta sonra tekrar bakarz demıstı ve 1 hafta sonra kalbı pıt pıt atıyodu daha cok kucukler cnm kötü seyler dusunme ınsallah senınkının kalbı pıt pıt atar

merhaba bayanlar bende ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim doktor sadece coraspirin verdi igne vermedi bide elevit alıyorum herkese saglıklı bebişler :)

canım sıkıntı yapma kendine.benim bebeğimin de kalp atışları 9. haftada duyuldu.bazı bebeklerinki geç duyuluyormuş.tabi doktorun bilir ama 9. haftaya kadar bekle...

canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini.kalp atışının görülmemesi çok normal.çünkü çok küçük daha.bazı doktorlar bu konuda aceleci olabiliyor.9. haftaya kadar görülmeyip sonra görülen arkadaşlar var.yapman gereken tek şey moralini çooooook yüksek tut.bebişine sımsıkı sarıl ki o da sana sarılsın.salı günü mutlu haberler bekliyoruz...

merhaba bayanlar bende ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim doktor sadece coraspirin verdi igne vermedi bide elevit alıyorum herkese saglıklı bebişler :)

canım bende geçen hafta bugün kaybettim 9 haftalık ilk bebeğimi.ne güzel sen şimdi tekrar hamilesin.darısı tüm bebek bekleyenlerle beraber benimde başıma inşallah.bizlere de dua et...hayırlı gelsin bebişin inşallah!

benimki de 6 haftalıktı kalbi çok yavaş atıyordu bende senin gibi umutsuz ve endişeliydim ama burdaki arkadaşlar desteğiyle umudumu kaybetmemem gerektiğini anladım sagolsunlar...sende bebegin için güçlü ol dualarımız seninle salı günü benim on gün sonra da senin iyi heberlerini bekliyoruz ALLAH yardımcımız olsun hepimizin

müjdeli haber var... kalp atımları normale dönmüş ama yinede iğne ve progestan verdi durumu cok iyiymiş şimdilik bi sorun yok cok mutluyum ALLAH ım olmayan herkese nasip etsin umudumu yitirmiştim ama bugün iyi oldugunu gösterdi bana hepinize çok tşk ederim iyi ki varsınız ama boyu 9.4 mm sizlerin ki kaçtı 7 haftalıkken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…