inşallah canım sağol ama bana iğne vermedi salı günü dr gidecem herkez iğne kullanmış bana vermiyor kafama cok takılıyo bunu da kaybetmek istemiyorum dr da güveniyorum bi bildiği vardır heralde:44:
ben yeni katıldım aranıza ben 6 hafta 3 günlük hamileyken doktora gittim doktorum ultrasonda bebeğimin kesesini gördü fakat kalp atışlarını duyamadı vajinal ultrasonlada baktı fakat sonuç aynı geldi 10 gün sonra tekrar gel yine kap atışlarını duymazsak kürtaj olacaksın dedi çok endişe ediyorum bu daha benim ilk bebeğim(( lütfen bilgisi olan bilgi versin
ben yeni katıldım aranıza ben 6 hafta 3 günlük hamileyken doktora gittim doktorum ultrasonda bebeğimin kesesini gördü fakat kalp atışlarını duyamadı vajinal ultrasonlada baktı fakat sonuç aynı geldi 10 gün sonra tekrar gel yine kap atışlarını duymazsak kürtaj olacaksın dedi çok endişe ediyorum bu daha benim ilk bebeğim(( lütfen bilgisi olan bilgi versin
merhaba bayanlar bende ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim doktor sadece coraspirin verdi igne vermedi bide elevit alıyorum herkese saglıklı bebişler :)
salı günü gidecem söylerim dr çok sagolun arkadaşlar verdiğiniz moral ve destek için...gelmez artık salı:18:
salı günü mutlu haberler bekliyoruzzzzzzzzz.inşallah!
iyi haberlerini bekliyoruz cnm mumkunse unutma bizi
evet cnm beklıyoruz güzel haberlerii acaba gıttımı sonuc nedeir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?