kızlar galiba ben adet oldum...dün kürtajdan sonra ilk kez eşimle korunnalı birlikte olduk. sabahında baktım kanamam var. biraz korktum ama adet olur gibi hafif bi ağrım var. bugun 25.gün kürtaj olalı sizce adetmi oluyorum.[/
kürtaj sonrası kanaman kaç gün sürmüştü?onunla ilgili ilk adet göreceğin tarih.
12 gün sürdü cnm ama sanırım adet oluyorum aynen adet sancısı var.
inşallah çıkmaz sorun.bana hiç beklemenize gerek yok dedi.9 haftalık ilk gebeliğimdi.senin?
kızlar günaydın.. 9 haftalık hamileyim bende çok şükür.. ama niyeyse şu bikaç zamandır içime hep bi kurt düştü.. hiç bir belirti yaşamamdan kaynaklanıyor sanırım.. ne midem bulanıyo ne iştahım açık nede başka bişey..18 ekimdeydi son kontrolüm 7+6daydım ozaman kalp atışını fln görmüştük yani.. 10 gün geçicek üzerinden ama çok endişeliyim.. şunu sormak istiyorum acınızı hatırlatmak istemem tabi beni affedin ama bebeğim allah korusun karnımda ölse, illaki farklı bi belirti verirmi şüphelenmemi gerektrcek?
yoksa doktora kontrole gitmeden anlaşılmazmı? bu konuda bilginizi benmle paylaşırsanız çok sevinirim.. allahım herkesin yardımcısı olsun ve tekrar anne olmayı isteyen herkese nasip etsin amin
benim ki 19 haftalıktı yaklaşık bi hafta on gün olmuş öleli ben normal kontrol e gittiğim de öğrendim öldüğünü.hiç bir belirti olmadı bende ama sen hiç kafana takma bence ALLAH ım korusun bebeğini....
12 gün sürdü cnm ama sanırım adet oluyorum aynen adet sancısı var.[/QUOT
bencede adettir o.melyser sana ne kadar verdi korunma süresi?ne kadar oldu?
Bende 10 haftalıkken kürtaj oldum hiç kalp atışını duyamamıştım ama herşey yolunda sanıyordum yaşanan bu hayal kırıklığını ancak yaşayanlar bilir. Şimdi 8 aylık hamile olacaktım diyorum hala takvime bakıyorum kaçıncı haftada olacaktım diye. Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin. Ben şimdilik düşünmüyorum.Kısmetse yaza hazırlayacağım kendimi.
benim bebeğim 10 haftalıktı ama ultrason görüntülerinde 7 haftalık görünüyordu. ilk kontrolümden itibaren her yavaştı gelişmişti zaten.
12 gün sürdü cnm ama sanırım adet oluyorum aynen adet sancısı var.[/QUOT
bencede adettir o.melyser sana ne kadar verdi korunma süresi?ne kadar oldu?
tatlım ben 1 ekimde kürtaj oldum 27 gün oldu doktor bana üç ay düşünme dedi ama bir hafta sonra kontrole gittiğimde istiyosan eğer 1 ay sonra kalabilirsin dedi. şimmdi adetim bitince başka bi doktora gidip danışmayı düşünüyorum.
siz ne kadar bekleyeceksiniz canım?dr ne dedi?
bugün kontrole gittim bir sıkıntı yok şimdilik. tekrar kan tahlili falan istedi pazartesiye çıkacak sonuçlar. ben tüm cesaretimi yitirdim sanırım bugün hastanede çok fena oldum, etrafımdaki tüm hastalar ya hamile ya bebeği kucağında, nefesim daraldı...
tekrar ne zaman denerim bilemiyorum?
slm arkadaşlar bebeğim 8 haftalıkken missed abartus nedeniyle kürtajla alındı ve ve dr bana da 2.5 ay verdi ben martta kürtaj oldm ve ağustosa kadar korndm ve ağustosta tekrar denemeye karar verdm ekim geldi bebek yok hala korkuyorum kürtajın etkisi olurmu diye ve adetlerim normal gecikme olmuyo ha birde son kez gttiğimde kist var dedi ama recetede sistit yazıoanlamadım kafam karısık bea
çok geçmiş olsun canım sana da.tekrar hamile kalmakta kürtajın olumsuz bir etkisi olmaz.sistit dediğine göre idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun.geçmiş olsun.bir de adetlerin düzenliyse kendin yumurta takibi yapıp deneyebilirsin bence.inşallah en yakın zamanda mutlu haberler verirsin...
canım benim kürtaj olalı 30 gün oldu ve 28. Gün adet olmam lazımdı ilk kürtaj günümdeki gibikahverengi lekeli kanam geldi ama çok az damla damla ve bu gün kesildi çok sürmedi sizce kızlar adatmi yim bennnnn sizin nasıl oldu...
canım benim kürtaj olalı 30 gün oldu ve 28. Gün adet olmam lazımdı ilk kürtaj günümdeki gibikahverengi lekeli kanam geldi ama çok az damla damla ve bu gün kesildi çok sürmedi sizce kızlar adatmi yim bennnnn sizin nasıl oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?