İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

benim ki 19 haftalıktı yaklaşık bi hafta on gün olmuş öleli ben normal kontrol e gittiğim de öğrendim öldüğünü.hiç bir belirti olmadı bende ama sen hiç kafana takma bence ALLAH ım korusun bebeğini....

Bende 10 haftalıkken kürtaj oldum hiç kalp atışını duyamamıştım ama herşey yolunda sanıyordum yaşanan bu hayal kırıklığını ancak yaşayanlar bilir. Şimdi 8 aylık hamile olacaktım diyorum hala takvime bakıyorum kaçıncı haftada olacaktım diye. Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin. Ben şimdilik düşünmüyorum.Kısmetse yaza hazırlayacağım kendimi.

çok geçemiş olsun canım...

siz ne kadar bekleyeceksiniz canım?dr ne dedi?

bugün kontrole gittim bir sıkıntı yok şimdilik. tekrar kan tahlili falan istedi pazartesiye çıkacak sonuçlar. ben tüm cesaretimi yitirdim sanırım bugün hastanede çok fena oldum, etrafımdaki tüm hastalar ya hamile ya bebeği kucağında, nefesim daraldı...

tekrar ne zaman denerim bilemiyorum?

slm arkadaşlar bebeğim 8 haftalıkken missed abartus nedeniyle kürtajla alındı ve ve dr bana da 2.5 ay verdi ben martta kürtaj oldm ve ağustosa kadar korndm ve ağustosta tekrar denemeye karar verdm ekim geldi bebek yok hala korkuyorum kürtajın etkisi olurmu diye ve adetlerim normal gecikme olmuyo ha birde son kez gttiğimde kist var dedi ama recetede sistit yazıoanlamadım kafam karısık bea :18:

kendini öyle üzme canım.tekrar nasip eder Rabbim inşallah.buradan paylaşırız en yakın zamanda mutlu haberlerimizi.

canım benim kürtaj olalı 30 gün oldu ve 28. gün adet olmam lazımdı ilk kürtaj günümdeki gibikahverengi lekeli kanam geldi ama çok az damla damla ve bu gün kesildi çok sürmedi sizce kızlar adatmi yim bennnnn sizin nasıl oldu

canım benim kürtaj olalı 30 gün oldu ve 28. gün adet olmam lazımdı ilk kürtaj günümdeki gibikahverengi lekeli kanam geldi ama çok az damla damla ve bu gün kesildi çok sürmedi sizce kızlar adatmi yim bennnnn sizin nasıl oldu...

mehblar arkadslar benım ılk bebgım sakattı alırmak zorunda kaldım sımdı ıse 3 aylık hamıleyım ve cok korkuyorum aynı seyı yasamaktan bırıncı bebegı sakat olupda ıkıncıyı saglıklı bırsekılde doguran varmı benı aydınlatırsanız cok sevınırım

canım mrb bende 26.günde oldum adetimi ve öyle böyle bir adet değil 3 ayın acısını çıkarır gibi çok yoğun geldi 3 gün bugun dördüncü gün biraz azaldı. Bitince bende bi doktora gidip tekrar danışmak istiyorum ne zaman hamile kalabilirim die.

canım mrb bende 26.günde oldum adetimi ve öyle böyle bir adet değil 3 ayın acısını çıkarır gibi çok yoğun geldi 3 gün bugun dördüncü gün biraz azaldı. Bitince bende bi doktora gidip tekrar danışmak istiyorum ne zaman hamile kalabilirim die. 3 AY DEMİŞTİ KÜRTAJ YAPAN AMA YİNEDE GİTMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İKİNCİ ADETİMİ GÖRÜNCE HAMİLİĞİ DENEMEK İSTİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…