İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

ya boş ver şimdi boyunu filan daha cok erken bu kıyaslamalar. hadi gözün aydın cnm ınankı cok sevındım bugun hep aklımdaydın ama ıcımden hıc kotu bısey gecmıyordu iğne kullanıcakmısın artık tam anlamadım.

evet cnm iğne kullanmaya başladım bugün. kısmetse doguma kadar kullanacakmışım... ALLAH ım hepimizin dualarını kabul etsin...

iğnen kaçlık bende sımdı 110. ığnemı vuracam bu gebelıgımde bılıyomusun cok sızlatıyo ama bebegının ıcınde yasadıgını bılmek sana tesellı oluyor butun acılarını alıyor.bıde benım kızım var eylul ismi 25 aylık onda tam 250 ıgne vuruldum 0,4 luk sımdı ınanırmısın obenım kolumu tutuyor bende ıgnemı vuruyorum anne hıc acımıyacak korkma dıye tesellı verıyor ve sonrasında benı opuyor ne guzel bırsey demii emınım sende bunları yasıyacaksın allahın ıznıyle suan bıle hıc acımıyacak emın ol ne vururken nede sonrasında allahım tamamına erdırır ınsallah cok mutlu oldum tekrar belırteyım cnm.

benim ki de 0.4 luk ama ben göbekten vurunuyorum saglık ocagında inşallah bana da nasip eder kucagıma almayı... ilk vurdugunda cok aşırı yandı sende de oluyor mu yanma?

evet cnm iğne kullanmaya başladım bugün. kısmetse doguma kadar kullanacakmışım... ALLAH ım hepimizin dualarını kabul etsin...

ayyy çok sevindim ya.harika haberler bunlar.Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah.darısı benim de başıma inşallah.

kızlar günaydın.. 9 haftalık hamileyim bende çok şükür.. ama niyeyse şu bikaç zamandır içime hep bi kurt düştü.. hiç bir belirti yaşamamdan kaynaklanıyor sanırım.. ne midem bulanıyo ne iştahım açık nede başka bişey..18 ekimdeydi son kontrolüm 7+6daydım ozaman kalp atışını fln görmüştük yani.. 10 gün geçicek üzerinden ama çok endişeliyim.. şunu sormak istiyorum acınızı hatırlatmak istemem tabi beni affedin ama bebeğim allah korusun karnımda ölse, illaki farklı bi belirti verirmi şüphelenmemi gerektrcek?
yoksa doktora kontrole gitmeden anlaşılmazmı? bu konuda bilginizi benmle paylaşırsanız çok sevinirim.. allahım herkesin yardımcısı olsun ve tekrar anne olmayı isteyen herkese nasip etsin amin

kızlar galiba ben adet oldum...dün kürtajdan sonra ilk kez eşimle korunnalı birlikte olduk. sabahında baktım kanamam var. biraz korktum ama adet olur gibi hafif bi ağrım var. bugun 25.gün kürtaj olalı sizce adetmi oluyorum.

canım ben 25 gün oldu kaybedeli. karnımdA ölmüştü bebeğim. en son 7+4 günlükken kal atışını duymuştum. hiç bi belirti vermiyor cnm benden çok hafif bi lekelenme gelmişti.

canım bende 13 gün oldu kürtaj olalı.hiç belirti vermedi.yani bulantı,iştah vs. ile ilişki kurma kötü şeylerle.aklına bunları getirme.hep iyi düşün.herşey yolundaymış ne güzel.düşünme bunları.Rabbim kucağına alamyı nasip etsin inşallah.bebişini düşün çooook mutlu ol!

cnm çok haklısın iyi düşünmeye çalışıorum ama işte insanın elinde değil. ilk gebeliğim allahım arattırmadı denememizin 2. ayında bu mutluluğu nasip etti şimdi çabuk sevindim die kötü bişey olmasından korkuorum. hamile bir kuzenim ve arkadaşım var. kuzenim mutfağa giremio mide bulantılarından. diğeride keza öyle.. banada çok şanslısın bunun kıymetini bil ilerde pişman olursun boş yere kuruntu yapmışım diye söylenirsin diyolar ama ben yinede takıyorum.. temizliğimi yapıorum, zaten çalışıorum işim yoğun bi tempoda koşturup duruorum ama bişey hissetmeyince niye diyorum? yani karnında ölmüş bile olsa bulantın varsa oda devam edio hiç farklı belirti olmuo diosunuz.. ilk üç ayı bi atlatsam diorum.. sonra 8 aylıkken 5 aylıkken hatta doğuma 1 hafta kala bebeklerini kaybedenleri duyunca demekki kucağıma alan kadar hep böle korkcam diorum.. hepimizin allahım yardımcısı olsun kızlar.. sizlerede tekrar bu duyguyu yaşatsın yaradanım.. bnmde bu duygumu yarım koymasın inş.

yani başından beri böyleysen yani bulantın vs. hiç yoksa bu çok normal.benimde arkadaşım vardı 9 ay hiç bir şekilde bulantısı ve de başka tür sıkıntıları olmadı.gayet sağlıklı bitirdi gebeliğini.bense ölüyorsum bulantıdan.ben de sağlıkçıyım o nedenle biliyorum ki herkesin bünyesi farklı.ve dediğin gibi 3 5 8 her zaman tetikte gebeler.bildiğim sen hissedersen beişde onu hisseder.inşallah herşey gönlünce olur...

merhaba arkadaşlar;
bende kaybettim ilk bebeğimi cumartesi kürtaj oldum bir şey sormak istiyorum size de kürtaj önce vajinal ve ağız yolundan ilaç verdiler mi??
yarın ilk kontrole gideceğim umarım bir sorunla karşılaşmam.

merhaba.önceliklegeçmiş olsun.bana da vajinal ilaç verdiler.rahmin açılması için.

Son düzenleme:
merhaba.önceliklegeçmiş olsun.bana da vajinal ilaç verdiler.rahmin açılması için.

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim kürtajdan sonra sadece kahverengi lekelenmem olmuştu bugün 6 gün ve o da bitmek üzere. açıkcası kanamanın fazla olmaması da beni korkutuyor.

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim kürtajdan sonra sadece kahverengi lekelenmem olmuştu bugün 6 gün ve o da bitmek üzere. açıkcası kanamanın fazla olmaması da beni korkutuyor.

rica ederim canım.benimde çok olmadı kanamam.sanki adetin son günleri gibi.azalarak devam etti.ben 2 gün önce kontrole girdim.normal dedi herşey.kanamanın çok olmaması anormal değil.endişelenme.

rica ederim canım.benimde çok olmadı kanamam.sanki adetin son günleri gibi.azalarak devam etti.ben 2 gün önce kontrole girdim.normal dedi herşey.kanamanın çok olmaması anormal değil.endişelenme.

benimde ilk kontrolüm yarın umarım bir sorun çıkmaz. canım tekrar denemek için ne kadar bekleyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…