İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

Canim nasi oldun ne dedi doktor bide kan pihtilasma testini sordunmu nekadarmis fiyati falan bilgilendirirmisin tatlim

merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi 19 haftalıkken karnımda kaybettim gelişmediği için.yaklaşık bi sene oldu tekrar gebe kaldım salı günü dr gittim 6 haftalık oldugunu ve yine haftasına göre gelişmedigini söyledi.kalp atışları yavaş bunun için coraspin verdi daha önce hiç aranızda bunu kullanan oldumu ? sizce etkisi olur mu bebegimin gelişmesine?cvplarsanız sevinirim...

canım söylediğin ilacı kullanmadım ama çok üzüldüm yazdıklarına.inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde büyür içinde ve sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

canım söylediğin ilacı kullanmadım ama çok üzüldüm yazdıklarına.inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde büyür içinde ve sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

inşallah ama umudumu kaybettim artık bebegim içimde degilmiş gibi davranıyorum.biliyorum bunu da alamayacagım kucagıma cevapladıgın için teşekür ederim...

inşallah ama umudumu kaybettim artık bebegim içimde degilmiş gibi davranıyorum.biliyorum bunu da alamayacagım kucagıma cevapladıgın için teşekür ederim...

Merhaba arkadaşım ...

sana nacizane tavsiyem sakın umudunu kaybetme
sen bebeğine sıkı sıkı sarılmazsan o neye tutunacak peki ?
Hem Yüce Rabbimden umut kesilmez ...Allah yar ve yardımcınız olsun...

Merhaba arkadaşım ...

sana nacizane tavsiyem sakın umudunu kaybetme
sen bebeğine sıkı sıkı sarılmazsan o neye tutunacak peki ?
Hem Yüce Rabbimden umut kesilmez ...Allah yar ve yardımcınız olsun...

çok tşk ederim ama artık dayanamıyorum inan buda böyle olursa eşimden bile boşanmayı düşünüyorum çünkü onda bi sorun yok ve bebek sahibi olmayı cok istiyor hakkım yok onu evlatsız bırakmaya tavsiyen için tekrar teşekkür ederim çok sagol.

arkadaşım lütfen.sende de bir sorun yok.bebek sahibii olabiliyorsunuz çok şükür.bende yaşadım bir defa.kromozomal bir neden bu yüksek olasılıkla.ama diğer arkadaşın dediği gibi ilk önwmli olan senin moralin,umudun.dua et lütfen.inşallah iyi olacak herşey.sık sık git dr a kontrole bence.

canım öyle konusmaetrafına bir bak nedertleri olanlar var,hatta hıchamıle kalamıyanlar yeterkı bırkere hamıle kalım dıye Allaha yalvaranlar var,ben cok uzun bır yazı yazmıstım buraya okumussundur tam 5 dusuk ve kocaman bır 4 sene cocuksuz ve ustelık acı cekerek,ben hıc kımseyı duymadım hamıle kalıpta cocuk sahıbı olamıyan,dr um bana bırgun gelıcek bıkacaksın cocuk sesınden demıstıı veAllaha sukur sımdı 2 yasında bır kızım ve bırde 5 aylık hamıleyım hemen umutsuzluga kapılma sakın bebe asprınını herkesın gundebırkere ıcmesı lazım zaten kan akımının hızlanması ıcın iç sana faydası olur zararı olmaz korkma dusuk yapmaz cunku mıktarı cok dusuk bence bırde clexane dıye bır ıgne var onu sor dr una bebeğin daha cok kucuk benım o zamanda kalbı bıle atmıyoduu senın bebegın guclu sen her dr a ınanma sen umudunla buyut bebegını ıcınde bunları kesınlıkle sana tesellı olsun dıye yazmıyorum ne olursun cnm pes etme sözmüüü bebeğin suan canlı yasıyo ve sana muhtac hemen ılacını iç ve hamılelıgının tadını cıkart...:)))

ben de senin gibi 20 haftalıkken bebeğim karnımda öldü ve ben onu 3 sene beklemiştim nasip değilmiş martın sonunda kaybettim daha hamile kalamadım seni çok iyi anlıyorum bazen ben de boşanmayı düşünüyorum ama hayat zorluklarla dolu ve inan bu bişi değil çevrene bak yada gazete oku şansızlıklar içindeki şansını fark edeceksin

tebrikler demek sonunda kavuştun yavruna Alllah acılarını göstermesin bizlere ve hiç bebek sahibi olamayanlara da nasip etsin

Canim nasi oldun ne dedi doktor bide kan pihtilasma testini sordunmu nekadarmis fiyati falan bilgilendirirmisin tatlim

canım ben araştırmaya gittim ama testi yapmadılar ilk düşükte kimse yapmaz ddediler kürtajda enfeksiyon oluşmuş onun için fitil kullanmaya başladım bide sol yumurtalığımda kist varmış iki kere adet gör gel dediler. ikinci gebeliğinde de doktorunaa danışıp her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaç kullanabilirsin dedi. ama sana şunu söylim bi arkadaşım özel hastanede 500 civarı bi paraya yaptırmış tatlım.

canım bende okuduysan bebeğimi kaybettim. coraspin kan sulandırı bi ilaç ve bir çok kişiden faydasını duydum. bi arkadaşımada doktoru vermiş coraspin ikinci gebeliğinde vee şu anda nur topu gibi bir oğlu vaar. sıkma kendini allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar benim ilk gebeliğimden sonra yaptılar pıhtılaşma testlerini . ysni yspsnlsr var. ama bi tavsiye gidip 3 düşüğüm vsrdiyin o zaman yapıyolar diye okudum bende. allah yardımcımız olsun hepimizin

arkadaşlar benim ilk gebeliğimden sonra yaptılar pıhtılaşma testlerini . ysni yspsnlsr var. ama bi tavsiye gidip 3 düşüğüm vsrdiyin o zaman yapıyolar diye okudum bende. allah yardımcımız olsun hepimizin

Ya arkadaslar brn yalan soyliyememki bakalim bi doktora gidiyimde neler olacak

Ya arkadaslar brn yalan soyliyememki bakalim bi doktora gidiyimde neler olacak

canım bende yalan söyleyemem o yüzden seni anlıyorum. ama nedendir bilmem hastaneler bu konuda test yapmak için 3 düşük bekliyorlar aynı acıyı 3 kere yaşamanın ne demek olduğunu düşünemiyorum. ben dr konusunda şanslıydım. inşallah sende öyle olursun ...

hepinize çok teşekkür ederim moral verdiginiz için ALLAH hepinizden razı olsun hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

öncelikle hayırlı olsun.nacizane tavsiyem moralini kesinlikle yüksek tut.sen bebeğine kavuşacağına inanki o da hayata tutunsun.hamileliğinin tadını çıkar.ben de ikinci gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğimden doğuma kadar kullanmıştım corasprini.onunla birlikte dr hergün clexane iğne vermişti.karnımdan vurunuyordum.bunlar kan sulandırıcı.bebeğin gelişimi için gerekli.ben 8.haftada duymuştum ilk kalp atışını ve ilk üç ay hep 2 hafta geriden geliyordu gelişimi.3.aydan sonra normal haftasını yakalamıştı.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına kavuşturur inşallah..

inşallah canım sağol ama bana iğne vermedi salı günü dr gidecem herkez iğne kullanmış bana neden vermiyor kafama cok takılıyo bunu da kaybetmek istemiyorum dr da güveniyorum bi bildiği vardır heralde:44:

Gecmis olsun ins o atan kalbi allah durdurmasin yarabbim sen koru kolla yavrumuzu

bencede birtek asprın yeterli kalmıyabılır iğneyi kesınlıkle soyle bununıcın bırsuru teste gerek yok zaten bu ıgnenın zararıda yok sadece bebege daha cok kan akısını saglıyor senın bebegın dusuk olmamıskı karnında olmus ve kurtaj olmussun dusuk rıskın yok aynı zamandabırde progeston kullanıyosun 4 aylıgakadar buda dusuk rıskını azaltıyor yanı kanama olmasını onluyor senın bebegın cok saglıklı olacak allahınıznıyle baksana daha 6 haftalıkken kalbı atmaya baslamıs ha cnm bıde sunu belırteyım bence acele et bu ıgne kalbı atınca vurulmaya baslanıyor.:3

dr lara kalırsa artık senin bılınclı oldugunu bılsın bıde bebegın az degılmıs tam 19 haftalık bu ıgne kullanmanı daha cok kuvvetlendırıyor cunku dusukler ılk haftalarda olur buyuk bır ıhtımal senın bebegıne kan fazla gıtmemıs dogru duzgun beslenememıs en sonundada dayanamamıs dıye dusunuyorum ben cnm.benımkıde oyleydı cunku 11 haftalık olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…