İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

selamlar kızlar ...
yeni öğrendiğim kayıplar için hepinize çok geçmiş olsun diyorum ..
buradan öğrendiğim kan pıhtılaşması testi için doktorumla konuştum , meğer kürtajdan sonra bana yazdığı testler vardı 2 ay sonra gelirken yaptırmış ol diye vermişti onların içinde hepsi varmış içim rhatladı , bu hafta hemen yaptırıp erkenden doktorumla görüşücem , bide kan pıht sorunu varsa onun tedavisi için zaman geçmesin diye düşündüm , bu arada kürtaj olalı yarın 35.günüm ama halaa adet görmedim
beklemedeyim ..
tahlil sonuçlarından sonra yine size hbr veririm görüşmek üzere..

ben konyadayım. kanamam 12 gün sürdü. kahverengi lekelenme sekindeydi. sadece 3 gün kanama oldu. doktorum 2 ay yani 2 adet dönemi geçirmemi önerdi. bende beklemek için resmen caba sarfediyorum ama 2 kez korunmadan ilişkim oldu. bende korkuyorum yeniden düşük olmasından. sadece 1 kadın doğumcu arkadasım hemen hamile kalabilsin ded. ama diğer kadın doğumcu olsun olmasın tüm arkadaslarım bekle dedi. beklemek gerektiğinin doğru olduğunu bende biliyorum. ama seni anlıyorum. içimizdeki acıyı dindirecek tek sey yeni bir bebek. ama kendi nacizane fikrim 2. gebelikte düşük riskinin ilk gebelikle aynı olduğu. tabi bizde değil de gercekten sadece bebekte kromozom bozukluğu varsa. patoloji sonucunda keseye ve rahime ait pacalar var diyo. bende de gebelik kalıntıları yazıyodu. doktor normal dedi. ama bebeğin genetik analizi yapılmadan bizde mi bi sorun var bebekte mi belli olmaz.
kısacası beklemeni öneriyorum, ben de beklemeliyim biliyorum. ama Allah ne zaman istese o zaman olur bunu öğendim. yani bebek olduysa da hayırlısı artık:)))

13 haftalık hamileydim bebeklerimi kaybettim ,ilk bebeğim olcaktı,tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım ilk denememdi ,şimdi korkuyorum ne yapcağımı bilmiyorum tekrar başıma aynı şeylerin gelmesinden tekrar deneme için kaç ay beklemem lazım

merhabalar herkese.bende dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim.6 haftalıkken kalp atışını görmüştük ama perşembe günü rutin kontrole gittiğimde kalp atışının olmadığını öğrendik.missed abortus denildi.çok yıkıldım.çok ağladım.cuma günü başka dr da gittik.sonuç yine aynı.ve dün sabah kürtaj oldum genel anestezi ile.hala moralim çok bozuk.inanamıyorum.ama burada yazılanları okudukça ve sevdiklerimin söylediklerini duyunca biraz olsun rahatlıyorum.Rabbim herkesle tüm istereynlerle beraber bizlerede tekrar nasip etsin hamile olmayı.AMİN.

Cok gecmis olsun cok yeni daha cok aciyor insanin kalbi ama unutuluyomu asla unutulmaz ben mesela 10 gun oldu dun bi dizi baba olmanin nedemek oldugunu anlatiyodu hungir hungur agladim kendimi tutamadim ama hayat devam ediOr

Cok gecmis olsun cok yeni daha cok aciyor insanin kalbi ama unutuluyomu asla unutulmaz ben mesela 10 gun oldu dun bi dizi baba olmanin nedemek oldugunu anlatiyodu hungir hungur agladim kendimi tutamadim ama hayat devam ediOr

teşekkür ederim akrepkiz ve sana da çok geçmiş olsun.ama ben şimdiden umutluyum.herşey hepimiz için çok güzel olacak inşallah.senin de mi aynı oldu bu arada?bir test falan yapıldı mı?yada bundan sonrası için önlem olarak bişey yapılacak mı?kusura bakma çok oldu sorularım.

Benm 10haftalik rutin kontrollerimdw kalbini duyamadik hic bir sikayetimde yoktu 10 gun oldu birinci kayipta hic bir test yapilmiyormus bende tecrubeli arkadaslardan duydum daha ben kontrole bile gitmedim canim

çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok sagolun birazda olsa içim rahat şimdi bazen herşeyi oluruna bırakmak lazım sanırım allahdan hayırlısınıdilemek en dogrusu sanırım yeni umutlar peşine düşmek dilegiyle....

kızlar mrb çok şükür iki gündür kanamam yok 14 gün oldu ama bu seferde aferdersiniz vajinama doğru elimle bastırdığımda göbekle vajina arası ağrımaya başladı. yarın bi araştırma haastanesine gidicem kan pıhtılaşma testi için sorucam bakalım ne dicekler. bide sizdede böyle bi ağrı oldumu yarın doktoraa bunuda sorucam. size yazarım.

öncelikle çok geçmiş olsun diyorum,cnm ben cocuk konusunda cok cektım benım ılk bebegımi degıl ılk 5 bebegımı kaybettım karnında olupte kendısı dusmeden kurtaj oldugun gebelıge mıssedobertus denıyor kanamalı olanlara düşük deniyor,ben tam 3 tane mıssedobertus gecırdım 2 tanede dusuk yasadım 3 kere kurtaj olmak zorunda kaldım bır kerede ıcımde parca bıraktılar tekraroldum,yıkılan hayallerımın acısı daha coktu yan odada bebekseslerı gelırken benım bebegımı ıcımden söküp aldılar acım hıc umrumda degıldı bebegım benden gıdıyor dıye aglıyordum,sizden ıyı kımse anlamaz benı ilk bebeğimi 9 haftalıkken gıttım kontrole cok heyecanlıydım ama 6 faftalıkken kalbı durmus yınede bekledım 20 gun belkı kalbı atar dıye sunu dıyecem arkadaslar ıyı bır dr sart bırcok dr baktı kımısı kurtaj kımısı beklıyelım falan fılan ben beklemekten yanaydım onun olu oldugunu bıle bıle yattınızmı hıc gunlerce onunla bırlıkte bıraz uzun yazıyorum arkadaslar kusuruma bakmayın ama dıyorum ya benı sızden ıyı kımse anlamaz bende sızın gectıgınız yollardan gectım sonunuz ınsallah benım gıbı olur sızınde, azcıkta olsa bır vesıle olabılırım belkı sızın ıcın...
ıkıncı gebelıgım bos gebelıktı ve tekrarkurtaj,3. gebeliğim11 haftalıktı ve ben dr a gıtmeden 1 gun once kalbı durmustu bırcok arastırma yapıldı kımse bırsey demedı dene dene dene dedıler tahlıllerım temız cıkıyodu bebegımın cınsıyetı bıle bellıydı,sonrasında 6ve7 haftalıkken 2 dusuk yasadım tam 4 sene ıcınde oldu bunlar artık umudum kalmadı evlılıgım catırdamaya basladı butun umıtlerı yıtırmıstık bırbırımızı sevıyorduk ama yasadıgımız olaylar sınsı sınsı bızı doldurmus bır anda bosluga suruklemıstı bızı,neyse yınede kucucuk bır umıt, hamıle kalmamda zorlasmıstı artık cunku psıkolojım bozulmustu derken 1,5 sene sonra ummadıgım bır anda gebe oldugumu ogrendım ama sevınemedımdogru soylemek gerekırse yenıden kurtaj olucam diye, çok ıyı bır dr buldum merterde adam işinin gercekten uzmanı dedıgım dedık benım gıbı kac kısıyı cocuk sahıbı olmasına yardımcı oldu sunu dıyecem 10 larca dr a gıttım kımse bana ıgneden bahs etmedı benım bu dr hamıle kalır kalmaz beni ıgneye baslattı , her gun ıgne vurdum kendıme 6 hafta 8 hafta 11 haftayıda atlatınca yuzum gulmeye basladı bebegım cok saglıklı buyuyordu yuzum gulmeye basladı hayatım degıstı ve sezeryanla bır kızım olduu.. dunyalar guzelıı aradan 2 sene gectı ve suan 5 aylık ogluma hamıleyım yıne ıgneye devam ve hıc korkum yok bu ıgneyı bırcok kullanan var vehepsı sonuc almıs sadece gebelıkte ortaya cıkan bır kan pıhtılasmasını onluyor bebeklerımıze kan gıtmedıgı ıcın kalplerı duruyor bu ıgne onlarakan akısını saglıyor belkı ılk dusukler ıcın bıraz erken sayılır ama yınede aklınızda bulunsun bıkac dusuk yasıyalnarınız varsa buiğnenın careolucagını dusunuyorum,HERŞEYDEN ÖNCE ADAM GIBI SIZINLE ILGILENECEK BIR DR SART HICBIRSEY SIZDEN KIYMETLI DEGILL..:)))

iki sene önce dokuz aylık deneme sonucu hamile kalmıştım.çok istiyorduk.çok mutluyduk.herşey yolundaydı 14 hafatlıktı bir gün sonrası dr kontrolü vardı.kahverengi bir akıntıyla dr a gittim ve bebeğimi aldılar kürtajla.tam 21 gün olmuş karnımda kalbi duralı.missed abortus deniyor.farkedilmeyen düşük.dr iyiki sana bir şey olmamış diye teselli etmişti ama ne fayda.can gitmişti bir kere.kızkardeşimde resiplolakal translokasyon vardı.genetik bir hastalık.dört düşük sonrası tüp bebekle bebeği oldu.normalde ilk düşükte teste gerek duymuyorlar ama ailede böyle bir rahatszılığı olan var diye bana da yaptırdı dr.bir şey çıkmadı bende.sonra dr 2 ay yasak dedi.iki ay sonra korunmayı bıraktık.kürtajdan altı ay sonra idrarımı yaparken yanma var diye dr.a gittim.ama ilk dr.a değil.onun suçu ne tabi ama yüzünü görmek bile sinirlerimi bozuyordu.başka bir dr.a gittim.dr.idrar yollarında iltihaplanma var biraz dedi ve ilaç verdi.sonra geçmişimi anlatınca bir kanda gebelik testi yapalım.madem korunmuyorsunuz ilaç vermeden önce emin olalım dedi.ve ben hamileymişim.o dr bana doğumuma kadar her gün iğne verdi.karnımdan iğne vurundum ve kan sulandırıcı .asprin falan.zor bir gebelik geçirdim.gebeliğimin 7.ayında preeaklampsi oldum.yüksek tansiyon.24-14 tansiyonla iki kere hastaneye yatmak zorunda kaldım.ve dr iyiki bu iğneler kullanıyoruz başından beri yoksa bu kadar ilerlemezdi gebeliğin demişti.ve dayanamayan oğlum 36+6 da geldi.yarın bir yaşına girecek.Allah nasip etti.ama ilkini unuttun mu diye sorsanız mümkün değil.çoğu arkadaşın acısı taze.anlıyorum hislerinizi.ama sıkı tutunun ve inancınızı kaybetmeyin.iyi bir dr bulun.dr çok önemli hele de moral çok daha önemli.unutun acınızı yok sayın diyemem , ben bile unutmadım hala.ama alışmaya kabullenmeye hayatınıza devam etmeye çalışın.Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.inaşallah en kısa zamanda birer birer hamilelik sonrasında da doğum haberlerinizi okurum inşallah buradan.sizinle aynı şeyleri yaşayan biri olarak olumlu bir örnek,bir umut olurum diye yazmak istedim..sevgiler..

arkadaşlar iyi geceler aranıza yeni katıldım aynı şeyi bir ay önce yaşadım. hala rüyalarımda bebğimi kucaklıyorum psikolojim çok bozuldu. yine aynısı olacak diye çok korkuyorum. bundan öncede 4 haftalık bebeğimi düşürdüm doktora giitim sende birşey yok ddedi . ama bu yazıları okuyunca yeni bi dr. aramaya karar werdim. allahım hepimizin hakkında hayırlısını wersin gerçekten çok zor . alllahım yardımcımız olsun

arkadaşlar iyi geceler aranıza yeni katıldım aynı şeyi bir ay önce yaşadım. hala rüyalarımda bebğimi kucaklıyorum psikolojim çok bozuldu. yine aynısı olacak diye çok korkuyorum. bundan öncede 4 haftalık bebeğimi düşürdüm doktora giitim sende birşey yok ddedi . ama bu yazıları okuyunca yeni bi dr. aramaya karar werdim. allahım hepimizin hakkında hayırlısını wersin gerçekten çok zor . alllahım yardımcımız olsun

iyi dileklerin için kendi adıma teşekkür ederim.ne güzel mutlu sola bitmiş seninki.darısı bizlerin başına inşallah.

gülcemmmm üzülme dua et bol bol.benimki çok daha yeni.ben de iyi değilim.ama tek yol Rabbime sığınamak.herşey onun elinde.herşey güzel olur inşallah.1 ay olmuş ya olalı senin,adetin düzene girdi mi buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…