İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

ne güzel senin gelmiş benim gelmedi damla damla oda kirli kan şeklinde kürtaj oldugum günki gibi bide hergün bir iki damla geliyorkorkuyorum bişi olurmu acaba bana doktorum 2 ay demişti ama beklemicem bu ay başlıcam çalışmalara herşey allahdan verende o alanda bakalım kalıcakmı belkide kalmıcak adetim bitince bi doktora gitsemd ondan sonramı başlasam bilmiyorum bu sefer doktorumu degiştircem bakalım ne dicek bu doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah dualarınızda benide eksik etmeyinnnn....

çok geçmiş olsun.kürtaj sonrası adet miktarında farklılıklar çok normal.korkma bence.ve Rabbim en yakın zamanda mutlu haberler vermeni nasip eder inşallah....

canım işine karışmak igib olmasın ama 2-3 ay kadar bekle derim hem vücüdun buna hazırlansın hem psikolojin bir ay geçti ikinci veya 3.adetten sonra düşün bence bende öyle düşünüyorum. tabiki verende allah alanda allah ama hamile kalmadan git bi doktora danış. derim tatlım

okadar zor anlar geçiriyorum ki şu sıralar inan ayakda durmak güçlü olmak ve kendime sitres yapmamak için çaba gözteriyorum bebegimi kaybettikden bir gün sonra eşimin yiğeni ni kaybettik 26 yaşındaydı annesinin babasının gözü önümde çocukluk arkadaşı tarafından 7 yerinden bıcaklayarak öldürmüş kendi bebegimi bırakdım gencecik çocuga üzüldüm tamdan kürtajdan sonraydı düşünün yatıp dinlenmem gerekecegi yerden cenaze evindeydim tam onu atlattım derken bir hafta önce dayımla amcamı trafik kazsında karşıdan karşıya geçerken120 ile gelen bir arabanın altında kalarak feci bir şekilde kaybettik bu sene rabbim tarafından sınanıyorum sanırım çok üzüldüm çok agladım halada atlatmış degilim ama morelimi yüksek tutmak zorundayım bana bu aralar tek teselli bir bebek olurdu sanırım rabbim duy sesimi bu kadar nusubetin ardından bir hayırlı haber veriri inşallah spora yazıldım hem zayıflamak için hem kafa dagıtmak hemde toparlanmam için egzersiz iyi gelir adetinide düzenler dediler sohbetlere gidiyorum haftada iki gün o ortamlar okadar iyi geliyorki bana ruhumu besliyorum terapi gibi geliyor adeta ilim meclislerinde olmak allaha yaklaşmak çok güzel dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar duaya çok ihtiyacım varrrrrrr

canım benim başınız sağolsun evet çok zor günler geçiriyosun doğru ama bi bebek için psikolojimizin iyi olması gerekiyor. sen bilirsin doğrusu tbi ama bence ikinci bi bebeğe önce hazırlamalıyız kendimizi.

yaşadıklarına çok üzüldüm.Rabbim sabır versin.bol bol dua et.çünkü herşey O'nun elinde.bizleri de unutma dualarında.

kızlar adetim gelmicek çok az geliyor demiştim ya çok şükür iki gündür çok iyi geliyor gece hele çok gelmiş normalden daha da çok allahım çok şükür yarabbim civan perçemiyle aslan pençesi içiyordum zaten gelsin diye omu yaptı yoksa spormu bilmiyorum ama allahıma şükürler olsun geldi onla bari uğraşmıcam dualaraım sizlerle arife günü hepimşz oruç tuttalım 1000 ihlas okuyup rabbimden bebek dileyelim kızlar ne dersiniz heleki bide o gece tecüt namazına kalkarsak inana süper olur yapalımmı nedersiniz birbirimiz içinde dua etmiş oluruz.........

çok sevindim adetinin düzeliyor olmasına.bu da son gelmesidir inşallah bir daha ki ay bebiş olur!arefe günü için güzel olur.yapalım inşallah ya.

çok sevindim adetinin düzeliyor olmasına.bu da son gelmesidir inşallah bir daha ki ay bebiş olur!arefe günü için güzel olur.yapalım inşallah ya.

isimlerinizi yazın ismen dua edelim o gece tecüt namazında bide bugün arkadaşımın biriyle konuştum oda hamileymiş bütün arkadaşlarım hamile evleneli 7 ay oldu evlendiğinden beri berek yapıyorlardı ama b u güne nasipmiş çok sevindim onun adına ama içim cız etti kalbi acırya insanın gerçekden kalbim acıdı bebegimi hatırladım hepsi kucaklarına alırken ben mahsum kalcam nasıl dayanıcam bilmiyorum rabbim aratmaz inşallahda bende biran önce hamile kalırım tabi sizlerde çok zor rabbim yardım et bizlere

amin canım inşallah.ben canan.ya sen?

canım benim çok sevindim düzelmesine benim hala bitmedi biliyomusun damla damla geliyo hala 8.gün bitmak bilmedi...bu arada ben melis canım

amin canım inşallah.ben canan.ya sen?

canancım ben vildan senin için dua edicem gece 3 de kalkalım tecüte bayram sabahı olucak rabbim kabul eder inşallah dualarımızı inşallah o zamana hastalıgım geçerde namaz kılarım haber veririm kılamasam bile daha sonra mutlaka senin için kalkıcam canan cım haber veririm sana allah dualarımızı kabul etsinn

canım benim çok sevindim düzelmesine benim hala bitmedi biliyomusun damla damla geliyo hala 8.gün bitmak bilmedi...bu arada ben melis canım

melis cim bende vildan dualarımıza senide eklicem sende bizi unutma umarım o zamana biterde bayram sabahı tecüt namazına kalkabilirim kendim kılamasamda söz veriyorum size eşime kıldırcam sizin içinde onla bereber dua edicem o gün yola çıkıcaz zaten kalkmakda sorun yaşamayız inş. memelekete gidicez annemlerin yanına sılayı rahim yapmaya:) yolcunun duasıda kabul olurmuş bol bol dua edicem allahım dualarımızı boş çevirme yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…