İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

Canim ben korkmaya basladim bugunde kanamam az olmadi yani adet oluyormusum gibi oluyorum arada birde karin agrisi var bugun altinci gunum ama bilmiyorum ins bisey yoktur bende dpktora turkiye gidiyim diyordum ama kanamam durmazsa ben birdada giderim

benimde öyle adet görür gibi oluyorum ve kasıklarım ağrıyor bi 10-15 gün bekle bakalım cnm

yok canım ben istanbuldayım. valla ben artık doktorların sanmam demelerine aldanmak istemiyorum sonuna kadar gidip araştırıcaam. olmadı paraları yatırcam özellere yinede beni rahatlatacak bi cvp bulana kadar uğraşıcam. bi daha bu acıyı yaşamak istemiyorum.

benimde öyle adet görür gibi oluyorum ve kasıklarım ağrıyor bi 10-15 gün bekle bakalım cnm

Bizim gibi olan yok heralde canim yaa herkes damla damla kanama oluuo diyorlar ama ben iki gun olmadimya canim kadin doktorumu atadik ben dunden beri kanamam olmuyor dedim cok normal yarin siddetli olur bigin olmadigi icin demisti belkide iki gun olmadimya oyuzden simdi cok oluyor olabilir diye dusunuyorum seninki nasil oldu canim

Kizlar bisey daha sorucam kurtajdan sonra antibiotik bverdimi size doktor Bana ssadece agri kesici yazdi agrin olursa diye antibiotikten bahsetmedi

kızlar hepimizin acısı aynı belki birileri okurda yalnız değilim der diye bende yazayım dedim. benimde ilk hamileliğimdi 4 haftalık öğrendim.5 hafta bdr gittim keseyi gördük 6 hafta gittim bebeğim pırlanta tanesi gibiydi ama doktorum huzursuz. 7. hafta gittim pıt pıtlarını duyacaktık herkes bizede dinletin dedi telde bekliyorlar heyecanla yattım bebğimi gördüm ama bi aksilik var dr huzursuz alttan bakıcam dedi ki hiç bakmamaıştık baktı kalbi çok yavaş atıyor dedi sorun var bebekte düşebilirde ama riske atmayalım kürtaj dedi. dünya başıma yıkıldı herşey uğultu halindeydi artık. inanmak istemiyordum çıktım başka doktora ağlamaktan konuşamıyorum yine aynı sonuç allahım nasıl kıyarım bir mucize gönder düzelsin 3 gün sonra gittim dr a tekrar aynı sonuç.3 saat sonra kürtaj uyandım bebğim yok ama tüm sevdiklerim yanımda ... annem dediki sen 7 haftalık bebğine ağlıyorsun benim kızım 28 yaşında ben onun gözyaşlarıyla nasıl acı çekiyorum biliyor musun ... canım annnem nasıl dayansın ki bende onun evladıyım sonuçta..
neyse çok uzattım kızlar özür dilerim ama hem ağlayıp hem yazıyorum. sonra test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. haziranda kürtaj oldum artık korunmuyoruz bu ikinci ayım allahım sağlıkla nasip eder umarım bu kulunada bir evlat. uzatmayayım merak ettiğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım. allahım hepimizi yüzünü güldürsün kızlar dualarımda olacaksınız. dualarınızı eksik etmeyin ...

selamlar kızlar her zaman giremiyorum nete sizlere de bi uğrayayım dedim gelmişken :)

kanaması olanlar korkmasın her bünyede farklı oluyormuş benim 1 hafta sürdü tam 7 gün hemde kramp şeklinde ağrım vardı , doktorum advil vermişti birde suprdyn enegy toparlamam için , bazılarının 40 gün sürer adetle birleşebilirmiş , ama yine de mutlaka doktora gitmek gerekir..

benim 30. günüm hala adet olamadım , olanlar kaçıncı gün oldunuz paylaşırsanız sevinirim??

birde kan pıhtılaşması nedeniyle diyenler tam olarak ne testi yaptırdınız kandan mı detaylı yazarsanız sevinirim , şimdiden tşk hepinize..

günaydın adaşım geçmiş olsun öncelikle... benim kürtajdan 38 gün sonra gelmişti ilk adetim canım. kan pıhtılaşması için se kan tahlili yaptırıyorsun. pahalı testler özelde yaptırma o yüğzden üniversiteler ve araştırma hastanelerinde yapılıyor. ben araştırma hastanesinde yaptırmıştım .

kizlar bisey daha sorucam kurtajdan sonra antibiotik bverdimi size doktor bana ssadece agri kesici yazdi agrin olursa diye antibiotikten bahsetmedi

bana ağrı kesici ve antibiotik verdi canım. Kanamam sadece bi gün olmadı 12 gündür bazen az bazende çok oluyor. 2 3 gün daha beklicem bakalım 15 gün normalmiş çünkü.

canım benim sana daa çok geçmiş olsun bende o kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum o testi yaptırmak için ne deemem gerekiyor doktora

Kizlar bana niye vermedi antibiotik yaaa yine busabah kan pihtisi geldibendemn hemde bayaa cok korkuyorum agrimda var kisiklarimda kanamamda az degik yaniii ne yapicam kizlar akil verin

Kizlar bana niye vermedi antibiotik yaaa yine busabah kan pihtisi geldibendemn hemde bayaa cok korkuyorum agrimda var kisiklarimda kanamamda az degik yaniii ne yapicam kizlar akil verin

doktorunu ara hemen bi doktora git bune ya nasıl olurda sana ilaç vermez koyunmusun sende işi bitince hemen hiç bişi yapmadan eve göndermiş canım hemen doktora git en azından agrı kesici vermeleri lazım

canım ben eskişehirliyim eşim buaralı ben denizliden gelin geldim ama benim kökenimde burda akrabalarım burda buralı sayılırım ailem denizlide ya benn de test yaptırmak istiyorum niye benim doktorum hiç bi test yapmadı sinir oluyorum aynı acıyı bizlere tekrar tekrar yaşatmak onlara hazmı veriyor yaa delircem benim hala kanamam azda olsa devam ediyor 12 oldu kürtaj olalı kanamam gelmesi için ilaç verdi antibiyorik agrı kesici falan bu cuma son adetim bitince hemen doktor doktor gezip araştırma yapıcam sebebi ne diye çünkü tekrar hemen hamile kalmak istiyorum bi daha tattım o duyguyu yapamıyorum şimdi onsuz heran aklımda yerini doldurmadan kucagıma almadanda rahat edemicem rabbim bizleri sevindir...

doktorunu ara hemen bi doktora git bune ya nasıl olurda sana ilaç vermez koyunmusun sende işi bitince hemen hiç bişi yapmadan eve göndermiş canım hemen doktora git en azından agrı kesici vermeleri lazım

Agri kesici verdi canim bide kurtajdan once antibiotik serumu verdiler hastanede bu yeterli olurmu acaba sonra antibiotik vermediler agrin olursa agri kesici ic dediler pazara kadar hic agrim yoktu pazartesi neolduyasa oldu agri kanama baslasi bende bi kac gin daha bekleyim diyordum yaaaa endiselenmelimiyim sizce

canım benim sana daa çok geçmiş olsun bende o kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum o testi yaptırmak için ne deemem gerekiyor doktora

sağol canım ben doktor açısından şanslıydım doktorum ilk kayıptan sonra bu testleri istedi. burada forumlarda okuduğum kadarıyla bu testleri yapmak için 2 veya 3 düşük olmasını bekliyorlarmış. yani kendi doktorun değilde hastanede herhangi bir doktora gideceksen ve ilk bebk kaybım dersen yapmayabilirler çünkü pahalı testlermiş ve bütün doktorlar ilk kayıbı normal sayıyor doğal seleksiyon. kendi doktorunsa konuş seni yönlendirsin

canım bunlar normal kürtajdan sonra kanaman çok aşırıysa yani iç çamaşırında çıkıyorsa dr u ara ama pıhtı pıhtı az az geliyorsa normal bünyen kendini temizliyor. benimde öyle olmuştu adet olmuşum gibi kasık ağrım vardı.

kızlar kürtajdan sonra adet düzensizliği yaşayan oldu mu..ben 23 temmuzda kürtaj olup 21 ağustosta ilk adetimi gördüm...sonrasında bugün oldu hala adet görmedim..dra da gittim gebelik yok farlutal kullandım beklemedeyim ...benim gibi kürtaj sonrası ilk adetini görüp ikincide 50 gün geçmesine rağmen 2.adetini göremeyen var mı...bu adet düzensizliği midir eğer öyleyse herr adetimde bu gecikmeyi yaşayacak mıyım???korunma sürem de bitti çocuk istiyorum hemen ne yapsam dr gidip tedavi için erken mi ???

Canim ben ped kullaniyorum gunde 3 yada 4 tane degistiriyorum faZla gibi. Demi yaaa yarinda doktorum kapali bir iki gun daha bekleyim diyordum da canim

benım kanamam da sürmüştü biraz az da olsa.ben devlet hastanesine gittim araştırma hastanesıne de özele de ama hç biri araştırma yapmak istemedi.anlamıyorum bu ayın 22snde adet olmam gerekıyoo ama hamıle de oalblirim artık araştırmam için gec..inş. bi sorun yoktr bende .eğer adet değilsem belki bende araştırrım.

benimde ilk bebeğim karnımda öldü.32+5 te doğuma gün sayarken ,1 hafta önce alışverişini yapmışken ,artık herşeyin daha güzel olacağını düşünürken vs vs vs...

ama hayatın insana ne getireceği belli olmuyor.

canım okuyunca içim cız etti inan çok çok geçmiş olsun başın sagolsun rabbim acısını birdaha göstermesin ilk bebeginmiydi rabbimin taktiri ilahisi işte bizide böyle imtan ediyor ama rabbim bizlere birdaha evlat acısı yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…