İlk adetimi oldum ve bitti çok şükür. Doktorumuzla da görüştüm 2 adet dönemi daha beklememi önerdi ama ben beklemek istemediğimi söyledim. Eğer hamile kalırsam risk söz konusu mu diye sordum. Cevabı net olarak hayır oldu. Zaten hemen hamile kalamayacağımı biliyorum. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum :)...
Bu konuda sayfalar hızla çoğalır inşallah güzel haberlerle.
Ve ben 7 hafta oldu bebeğimi kaybedeli ilk defa bir bebek gördüm rüyamda. Benim değildi ama olsun. Daha yaşına girmemiş gül yüzlü bir bebek çok güzeldi. Kucağıma oturttum bana sıkı sıkı sarılıyordu. Rüyamda bile o kadar şaşırıyordum ki. BU nasıl sarılmaktı. Rüyası bile bu kadar güzelse gerçeği ve benim olanı kim bilir neler yaşatır bana. Allahım bu güzel duyguları hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin hepimize.
Allahim zamani cabuk gecirsin iyisalah hepimize bazen diyorum ki su bekleme suresinde bir uykuya yatsam .sobrada hamile kalsam birde 9aylik uyukuya yatsam telassiz kedersiz bir hamilelik gecirip evladma kavussam..:))
Sende iyisallah saglikla hamile kalirsin,ruyalarin hayallerin gercek olur..
Bnde 3kere sarisin erkek bebk gordum farkli yaslarda yada bbek..Allahim benim bebegimdi belkide rabbim acidi gosterdi yuzunu bana..Iyisallah onun kardesi gelir ina sarilir oper koklarim..sende iyisallah..
29 mayısta kızım dogdu hersey cok güzeldi takii onunla 5 gün gecirene kadar ışıtme testı ıcın kontrole gittigimizde muayene sırasında masum bir üfürümü oldugu söylendı ve cocuk kardıyologuna göstermemizi söylediler ...her cocukta olur diye cok telas etmedık ertesı gün lanet olası gun 5 hazıranda cocuk kardıyologunun kontrolu sırasında bıze söyledıklerını duyana kadar ısın bu kadar cıddı oldugunu dusunemedik 15 dk kontrolden sonra agır bır kalp hastalıgının oldugunu ve kuveze koyulması gerektigi söylendi şoka girmiştim onu elimden almıslardı...biz yinede konduramadık baska dr göstermek ıcın cocugumuzu kuvezden cıkartık sonrakı dr daaynı tanıyı koydu ve bulundugumuz il de bu kalp ameliyatını yapan cerrahlar yokmus o gun hemen ankarada gittik ertesı gun 2 hastaneye daha gıttık onlarda aynı tanı...ve cok acımasızca konusmalar onlar bunları söylerken dünyam basıma yıkılıyordu canımdan can gidiyordu...bu sırada arastırmalarımız devam ediyordu ıstanbul da bu ameliyatlar daha cok yapılıyor ve ııyı dr lar varmıs bız ıstanbul da da 7 hastane gezdık ve en son bızım ısımıze sınen bir hastanede karar kıldık dr cok guvenmıstık sonu kotu de olsa elınden gelenı yapmıstı kızımın en kısa zamanda amelıyat olması gerekıyordu ve 17 gunlukken amelıyat oldu amelıyattan cıktı hersey ıyı gıdıyordu fakat 8.gün akcigerin oksijenı geri vermemesinden dolayı kalbi durmustu ve makineye bagladılar olmadı 9.gün kaybettık 28 gün hayatta kaldı ...bugun tam 38 gun oldu onsuz yasasa 68 günlük olucaktı ...oysa ne hayaller kurmustuk herseyı hazırdı ...bu cok agır oldu bazen dusununce aklımı yıtırecek gıbı oluyorum
arkadaslar yazdıklarınızı okudum ve yasadıgım seyler aklıma geldı cok uzuldum bende gecen sene subatın 29 unda 17 haftalık bebegımı normal dogumla kaybettım cok acı verıcı bısey hepınızı okadar ıyı anlaıyorumkı anlatılmıyo unutulmuyo herzaman beynınızde kalıyo acısı ama hıc korkmayın benım suan allah bagıslasın 2 aylık kızım var o kotu olaydan sonra bende cok korktum tekrar hamıle kalırsam bıse olur dıye ama doktorum bunun 1000/1 oldugunu soyledı genetık testlerde bıse cıkmadı bende 6 ay sonra tekrar hamıle kaldım hamıleleık surecı cok zor gecıyo hep bıse olcak dıye korkuyosunuz ama sonu guzel oluyo ınanaın sadece folık asıt kullanın benden tavsıye ben hamıle kalmadan 6 ay once basladım
hepınızı cok ıyı anlıyorum uzulmeyın dıcem ama olmuyo ınsan uzuluyo ben gece gunduz agladıgım zamanları bılıyorum kı suan bıle aklıma geldı cok acıtıyo ınsanın canını ama hersey guzel olcak dıyın allah bızı ımtahan ettı ınsallah gecmısızdır dıyın ben hep oyle tesellı ettım kendımı allahtan gelene bıse denmez sonucta hamıle kalın derım ben 2 bebekte bıse cıkmıyo allahın ıznıyle
canım hepimize umut olduğun için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çünkü insanlar başından geçen kötü şeyleri paylaşıyorlar fakat güzel olanları çok fazla paylaşan yok. senin bebeğinde ne problemi vardıda 17 haftalık ken aldılar bebeğini meak ettim canım onuda paylaşırsan çok sevinirim. Allah (c.c.) kızına uzun güzel ömürler versin o hayatı boyunca hep güzel şeyler yaşasın inşAllah...
Bende kaybettim bebegimi son haftasnda. Zaman gercekten gecmiyo, aci hafiflemyo. Normal dogum yaptigim icin doktor uc yada alti ay bekle dedi. Alti ay cok degilmi sizce?
canım 6 ay cok degıl rahım anca toparlanır sen saglıklı beslen bol bol su ıc vıtamın kullan bu arada hamıle kalmadan 6 ay oncesınden basla folık asıt ıc cook onemlı bıseymıs o vıtamın hıc bı zararıda yok ben son 1.5 yıldır ıcıyorum valla dogumdan sonrada verdı doktorum sen ıcını ferah tut bak gor 2. bebek cok saglıklı olcak ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?