Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

Allahim zamani cabuk gecirsin iyisalah hepimize bazen diyorum ki su bekleme suresinde bir uykuya yatsam .sobrada hamile kalsam birde 9aylik uyukuya yatsam telassiz kedersiz bir hamilelik gecirip evladma kavussam..:))
Sende iyisallah saglikla hamile kalirsin,ruyalarin hayallerin gercek olur..
Bnde 3kere sarisin erkek bebk gordum farkli yaslarda yada bbek..Allahim benim bebegimdi belkide rabbim acidi gosterdi yuzunu bana..Iyisallah onun kardesi gelir ina sarilir oper koklarim..sende iyisallah..

Bu dediğin şeyleri bende çok düşündüm. Gözümü açsam kapasam bebeğim kucağımda olsa ama malesef:) O hamileliğin tadını çıkara çıkara güzelliklerini yaşayacağız inşallah bu şekilde dileyelim eksik kalmasın hiçbir şey.

Allah hayırlara çıkartsın rüyalarımızı. Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.

bugün oğlucumu gördüm efemi çok güzel bir duygu tekmeleride bir başka yani:)rabbim isteyen herkese evladını eline almayı nasip etsin inşallah..bu mübarek RAMAZAN BAYRAMINDA...hamilenin duası kabulolur..

Maalesef bende ilk bebeğimi kaybettim...
Düşük ile kaybettim bebişimi. Daha alışamadan kaybetmek çok dokundu bana....
Şimdi hamileyim ve umarım sağlıklı olur bebeğim:)

düşük yapalı 2 gün bıle olmadı daha psikolojim berbat.. ilk bebeğimdi ve çok istemiştim sevinmiştim 9 haftalık daha minnacıktı kalbi atmadı gelişimi geriledi içimde eridi sanki yavrum.. o sancılar kıvrım kıvrım kıvrattı resmen ama keske 100 kat sancı cekseydım de bebeğimi sapasağlam kucagıma alsaydım.. hastane de herkesin yavrusu kucagında yanında benim ellerim bomboş sabaha kadar ağladım... parca kalmasın dıye kürtaj yaptılar dün o apayrı çileydi.. Allahım bır daha göstermesin kimseye inşallah...

2-3 ay korunsanız yeter dedı doktor ama gözüm çok korktu doğumhane üst kattaydı bagırtılar çığlıklar.. o kürtaj koltugu... ve tabı kı tekrar düşerse diye bir çok korku yasıyorum..

Kürtaj sonrası hamıle kalmak zor oluyo dıye okudum bı yerde acıkcası bu da benı korkutuyo... İnşallah bır daha böyle bırsey yasamayız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkese..

29 mayısta kızım dogdu hersey cok güzeldi takii onunla 5 gün gecirene kadar ışıtme testı ıcın kontrole gittigimizde muayene sırasında masum bir üfürümü oldugu söylendı ve cocuk kardıyologuna göstermemizi söylediler ...her cocukta olur diye cok telas etmedık ertesı gün lanet olası gun 5 hazıranda cocuk kardıyologunun kontrolu sırasında bıze söyledıklerını duyana kadar ısın bu kadar cıddı oldugunu dusunemedik 15 dk kontrolden sonra agır bır kalp hastalıgının oldugunu ve kuveze koyulması gerektigi söylendi şoka girmiştim onu elimden almıslardı...biz yinede konduramadık baska dr göstermek ıcın cocugumuzu kuvezden cıkartık sonrakı dr daaynı tanıyı koydu ve bulundugumuz il de bu kalp ameliyatını yapan cerrahlar yokmus o gun hemen ankarada gittik ertesı gun 2 hastaneye daha gıttık onlarda aynı tanı...ve cok acımasızca konusmalar onlar bunları söylerken dünyam basıma yıkılıyordu canımdan can gidiyordu...bu sırada arastırmalarımız devam ediyordu ıstanbul da bu ameliyatlar daha cok yapılıyor ve ııyı dr lar varmıs bız ıstanbul da da 7 hastane gezdık ve en son bızım ısımıze sınen bir hastanede karar kıldık dr cok guvenmıstık sonu kotu de olsa elınden gelenı yapmıstı kızımın en kısa zamanda amelıyat olması gerekıyordu ve 17 gunlukken amelıyat oldu amelıyattan cıktı hersey ıyı gıdıyordu fakat 8.gün akcigerin oksijenı geri vermemesinden dolayı kalbi durmustu ve makineye bagladılar olmadı 9.gün kaybettık 28 gün hayatta kaldı ...bugun tam 38 gun oldu onsuz yasasa 68 günlük olucaktı ...oysa ne hayaller kurmustuk herseyı hazırdı ...bu cok agır oldu bazen dusununce aklımı yıtırecek gıbı oluyorum

Allahım sabır versın arkadasım ne desem boş anlamsız kimseninelindenbirsey gelemeyn bir acı yasıyoruz ne yazııkii Hiç bir seyi değiştirmeye gucumuz yok tek yapabıleceğımız dua etmek kabullenmek ve sabır dilemek Yasamak zorundayız acımızla Esınle sana sabır ruh saglığı iyişallah en kısa sürede güzel günler diliyorum

DORSE öncelikle başın sağolsun kaybın için çok çok üzüldüm .Burda ki birçok anne bebeğini kaybetmiş ki şunuda biliyorum isterse 1000 kişinin durumu aynı olsun bu acıları hafifletmiyor.Ama burada yaşadıklarımızı anlatmamız bazı insanlara belki yardımcı oluyor. Bende bir yıl önce bir dış gebelik yaşadım ,sonrasında benim ısrarlarıma rağmen doktorum rahim filmine kesinlikle gerek olmadığını benim çok abarttığımı söyledi.3 aylık bekleme süresi geçince denemeye başladık3 ayda olmadı ben bu seferde niye olmuyor diye düşünürken 6. ay hamile kaldım .Bu arada hamile olduğumu öğrendiğimde bana çok abartıyorsun diyen bayan doktora gidiyordum yine .Bu sefer normal dedi ama benim lekelenmem vardı ilaç verdi gönderdi ben ertesi gün başka doktora gittim rahminde perde var erken doğum yapabilirsin diğer doktor nasıl söylemedi dedi .Ben yine kendi doktoruma gittim söyledim aaa evet varmış dedi .Ama genelde hamile olmadan görünmüyor dedi. Ben bu arada başka bir erkek doktor buldum dünya tatlısı ikisine de gidiyordum. 8. haftadan 17. haftaya kadar çok şiddetli kanama ve ağrılarım oldu. . Sürekli yattım . Öyle ağrılar çektim ki 5 dakika dursun da dinleneyim diyordum .İçim parçalanıyordu sanki.Bir keresinde ağrım o kadar şiddetli oldu ki beni hastaneye götürürlerken kesin ölüyorum sandım.17 haftalıkken gece yine bir ıslaklık hissettim kanama sandım ama bacaklarımdan sular boşaldı. Hiç bu kadar erken suyumun geleceğini bilmiyorduk. Hastaneye gittik hemen suyum çok azalmıştı ama bebeğim canlıydı suni sancıyla bebeğimi doğurdum yani kaybettim. . Erkek doktor bebeğimi suni sancıyla doğurttu sonrasında kürtaj ve on gün sonra gittik rahminde perde var dedi .hamile değilken göründü mü dedim evet bak dedi yani ben bile gördüm. Şimdi eylülde rahim filmi ve sonrası operasyonla perdeyi aldıracağım. YORGUNBULUT yazdıkların benim hissettiklerimle aynı.Ben de artık yorgunum ,umutsuzum, dış gebelikten sonra 3 ay çok uzun gelmişti şimdi ise hamilelikten çok korkuyorum.Hamile kalırsam kimseye söylemek istemem söyleyincede kimse bana bir şey sormasın hamile değilmişim gibi hiç konusu bile geçmesin isterim gibi geliyor.Rüyada sürekli test yapıp hamile olduğumu , şimdi ben ne yapacağım diye korktuğumu görüyrum.YORGUNBULUT ve bir dış gebelik geçiren arkadaş benim tavsiyem bir rahim filmi çektirmeniz.Bazı bayanların birkaç kayıptan sonra farkediliyor rahim problemi.

ela arkadaşım bende doktorun yaptığı yanlış muayene sonrası 23 haftalık bebeğimi 19 gün önce keybettim bana hamileliğin son haftalarında spekulum denilen aletle yapılan çatı muayenesi yaptı,sonradan öğrendim bu çatı muayenesi erken doğuma sebepmiş,bu doktoru ben Allaha havale ediyorum dünyamı başıma yıktı Allah kötü doktorla karşılaştırmasın bir daha.184 sabime şikayet ettim ama bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum.

arkadaslar yazdıklarınızı okudum ve yasadıgım seyler aklıma geldı cok uzuldum bende gecen sene subatın 29 unda 17 haftalık bebegımı normal dogumla kaybettım cok acı verıcı bısey hepınızı okadar ıyı anlaıyorumkı anlatılmıyo unutulmuyo herzaman beynınızde kalıyo acısı ama hıc korkmayın benım suan allah bagıslasın 2 aylık kızım var o kotu olaydan sonra bende cok korktum tekrar hamıle kalırsam bıse olur dıye ama doktorum bunun 1000/1 oldugunu soyledı genetık testlerde bıse cıkmadı bende 6 ay sonra tekrar hamıle kaldım hamıleleık surecı cok zor gecıyo hep bıse olcak dıye korkuyosunuz ama sonu guzel oluyo ınanaın sadece folık asıt kullanın benden tavsıye ben hamıle kalmadan 6 ay once basladım
hepınızı cok ıyı anlıyorum uzulmeyın dıcem ama olmuyo ınsan uzuluyo ben gece gunduz agladıgım zamanları bılıyorum kı suan bıle aklıma geldı cok acıtıyo ınsanın canını ama hersey guzel olcak dıyın allah bızı ımtahan ettı ınsallah gecmısızdır dıyın ben hep oyle tesellı ettım kendımı allahtan gelene bıse denmez sonucta hamıle kalın derım ben 2 bebekte bıse cıkmıyo allahın ıznıyle

bıde ıyı bır perınatolog bulun doktor cok onemlı bızım gıbı gebelık yasayanlara perınatolog tavsıye edılıyo onlar anne karnında daha mınnacıkken bıse varsa anlıyolar hepınızı opuyorum uzulmeyın ınsallah 1 sene sonra hepınızın kucagında mınık bebıslerınız olur

Bende kaybettim bebegimi son haftasnda. Zaman gercekten gecmiyo, aci hafiflemyo. Normal dogum yaptigim icin doktor uc yada alti ay bekle dedi. Alti ay cok degilmi sizce?

canım hepimize umut olduğun için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çünkü insanlar başından geçen kötü şeyleri paylaşıyorlar fakat güzel olanları çok fazla paylaşan yok. senin bebeğinde ne problemi vardıda 17 haftalık ken aldılar bebeğini meak ettim canım onuda paylaşırsan çok sevinirim. Allah (c.c.) kızına uzun güzel ömürler versin o hayatı boyunca hep güzel şeyler yaşasın inşAllah...

cok sagol canım benım bebegımde 2lı tarama testınde sıkıntı cıkmıstı trızomı rısk yuksek dendı bende perınatologa gıtmıstım o baktıgında beyın dokusu olusmamıs demıstı sadece 3 gun yasar demıstı oylede oldu amnıyosentez yaptırdım suyum gelmeye basladı sonra hastaneye gıttık bebek olmek uzereymıs benı yatırdılar sunı sancı falan verdıoler normal dogum yaptım ama sonrası 6 ay sonra tekrar hamıle kaldım [6ay boyunca folık asıt kullandım ve beslenmeme cok dıkkat ettım] hamıle oldugumu ogrendım tabı ben hep tedırgındım yıne bıse olcak dıye allaha cok sukur bıse olmadı zaten bunun bıdaha olma rıskı cok azmıs yanı hıc moralınızı bozmayın allaha sukur edın cocugumuz oluyo en azından emının sızınde 2. bebekler saglıklı olcak ben cok uzulmustum cok aglamıstım geceler boyu agladıgımı bılırım sımdı bıle aklıma gelınce aglıyorum ama bı ımtıhandı gectı dıyorum oyle tesellı oluyorum hıc ısyan etmeyın allah bana suan cok saglıklı bı bebıs nasıp ettı cok sukur

bıde tavsıyem boyle gebelık yasayıp ılk bebegını kaybedenlere 2. hamılelıgınde hemen amnıyosentes yapıyolar sız yaptırmayın 2li testı yaptırın 3lu yaptırın sonucuna gore karar verın bana hıc o teslerı yapmadan amnıyosentes yapcaz dedıler ben ıstemedım ıyıkıde yaptırmamısım saglıklı bebegımıde rıske sokucaktım

Bende kaybettim bebegimi son haftasnda. Zaman gercekten gecmiyo, aci hafiflemyo. Normal dogum yaptigim icin doktor uc yada alti ay bekle dedi. Alti ay cok degilmi sizce?

canım 6 ay cok degıl rahım anca toparlanır sen saglıklı beslen bol bol su ıc vıtamın kullan bu arada hamıle kalmadan 6 ay oncesınden basla folık asıt ıc cook onemlı bıseymıs o vıtamın hıc bı zararıda yok ben son 1.5 yıldır ıcıyorum valla dogumdan sonrada verdı doktorum sen ıcını ferah tut bak gor 2. bebek cok saglıklı olcak ınsallahh

Canm benim sende benm gbi bebeginin olu oldugunu bile bile normal dogum yapmissin gercekten cok aci verici bisey. Peki ikinci dogumu nasil yaptin sezeryanmi normalmi? Bende dogum yapali uc hafta oldu simdiden baslasammi acaba folikasite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…