Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

canım çok teşekkür ederim açıklamaların için benim ilk hamileliğim dış gebelikdi sonraki de Trizomi 18 nedeniyle kaybettim umarım 3.sunu kucağıma alırım. 4 ay oldu hala ilk günkü gibi canım acıyor geçmiyceğini biliyorum ama sağlıklı bir bebekle küllensin istiyorum fakat kızımıda unutmak asla istemiyorum...

Canm benim sende benm gbi bebeginin olu oldugunu bile bile normal dogum yapmissin gercekten cok aci verici bisey. Peki ikinci dogumu nasil yaptin sezeryanmi normalmi? Bende dogum yapali uc hafta oldu simdiden baslasammi acaba folikasite.

hemen basla bence ben folıdoce dıye bı ılac kullandım prof.a gıdıyodum hemen baslattı benı sen doktoruna sor bu ılacın ısmını ver bu ılacı kullan derse kullan devlet karsılamıyo bunu ama 10 lıra bıse fazla degıl yanı valla kızım sımdılık cok saglıklı allaha sukurler olsun sen moralını yuksek tut sımdıden saglıklı beslen allahın ıznıyle sende cok saglıklı bı bebıse kavuscaksın
ben ılk dogumda cok korkmustum canım benım 9 gun surdu hastanede yattım rahmım acılmadı cok cektım ben o yuzden korku oldu bende hoca sezeryana karar verdı cunku kendıme dokundurmuyodum bılırsın normal dogumda alttan ılac koyuyolar rahım acılsın dıye ıste o benı mahvetmıstı normal dogumdan korktum bende ama hıc bı sıkıntı yasamadım hemen toparlandım valla belden uyusturuldum spınal yanı

sem sımdı sureklı aglıyosundur senı okadar ıyı anlıyorumkı ben 1 ay hıc uyuyamamıstım sureklı aglıyodum ama sana tavsıyem kendıne ugrascak bıseler bul ben kpss dersanesıne gıttım kafam dagılsın dıye sınava gırdıgımde hamıleymısım meger sonra atamalar oldu ben 4 aylık hamıleyken atandım yanı allah bı yerde ımtıhan ett dıyorum sonra hersey olumlu gelısıyo allah dua et sukur et daha kotu olabılrıdı hersey oyle dusun moralını yuksek tut esınde bu sırada saglıklı beslensın sadece sen degıl canım kendını hıc uzme nolur

ayy canım benım ya ben senı okdar ıyı anlıyorumkı unutamazsın zaten ben sımdı bıle aglıyorum aklıma gelıyo kucuk bı kutu ıcınde verdıler esımın elıne bunu patalojıye gotur dedıler okadar zordukı esımın o halını hıc unutamam guclu durmaya calısıyodu ben dahada uzulmıyım dıye ama yınede sukurler olsun daha kotusude var dıye kendımı avuttum benımde kaybettıgım bebegım kızdı allah bana ıkıncı bebegımıde kız nasıp ettı ısmını ben koydum esım hıc karısmadı cok canım yandı ılk bebekte senınde olcak ınsallahh saglıklı bı bebısın ama bu olayı hıc unutmuyosun acı aynı olmasada yınede kalıyo hep bı yanında suan kızım 70 gunluk mınıcık bıse her kucagıma aldıgımda yıne aglıyorum sankı bunada bıse olcakmıs gıbı allah korusun psıkolojım tam duzelmıs degıl yanı bıde dogum gunumde sancı cekıyodum olu bebegı dogurmak ıcn dusun yanı ne kadar zor
olu bebegı kendı dogum gunumde dogurdum sımdıkı kızımda babasının dogum gununden 1gun sonra dogdu

Cok saol tatlim verdigin moral icin. Gercekten cekenin halinden ceken anliyo.. bendede folibol die bi ilac var ama kirkim dolduktan sonra dokgora gittigimde senin soledgn ilaci sorayim olmadi ona baslayim. Normal dogumda verdikleri o ilac o suni sanci benmde psikolojmibozdu bide ben epidural yaptrdim sz aci cekyim die ama epidurali takana kadar kendmi dogum masasnda buldum. Rabbim tekrar nasip ederse bnde sezeryan istyorum artik dedign gbi insanin psikolojisi bozuluyo. Tabi oncesnde iyi bi doktor bulmam lazim.
Aglamaya gelince hala bebegimin kiyafetlernin oldugu cekmeceye dokunaniyorum. Hele karnina hic bakamiyorum bile hala ordayms gbi. Allahtan calisyorum canm memurum hastanede ama izindeyim iste vaktimn gecmesni bekliyorum bi an once calismak icin. Sen ne olarak atandin canim

merhabalar
bende 2 gebelik geçirdim ilk gebeliğim dış gebelikti rahimde perde varmış ondan olmuş olabilir dediler perde alındı 2.side trizomi 18 teşhisiyle 14.haftada normal doğumla sonlandırıldı 3 ay yeterli denildi eylülde tekrar kontrole gidecektim ilk adetimi doğumdan 36 gün sonra 24 temmuzda oldum adetim normalde hiç sekmezdi 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım çok endişeliyim eşim korunduğu halde tekrar hamile kalmış olabilirmiyim acaba yoksa bende mi düzensiz adet olanlar kervanına mı katıldım

meraba arkadaşlar başlığı görünce yazmak istedim allah bebeğini kaybeden annelere sabır versin inş. cennette buluşuruz yavrularımızla.ben ilk 2 gebeliğimde düşük yaptım 3. gebeliğimde 7 aylıkken gelişme geriliği başladı hemen aldılar sezeryanla 1 hafta yaşadı sonra kaybettim oğlumu. kanpıhtılaşması varmış bende öğrendim bi sene sonra hamile kaldım günlük iğne kullandım ve şuan 2.5 yaşında bi oğlum var. acısı hala içimde hatta bazen onu unutmuşum gibi geliyor kendime çok kızıyorum mezarının başına her gittiğimde uzun süre kendime gelemiyorum.ama oğlumun sayesinde ozor günleri atlattım şimdi tekrar hamile kalmayı düşünüyorum tedaviye başladım. umudunuzu yitirmeyin yangın sönmez ama küllenir yeni bi bebekle

:) canım bize umut olduğun için tşk ederiz. bende şuan bebeğim olması için uğraşıyorum bundan önceki 2 hamileliğimde de istediğim ay hemen hamile kalmıştım ama şimdi 3 ay oldu korunmayı bırakalı hamile kalamıyorum nedenini bilmiyorum ama çok korkuyorum. umarım bizde senin gibi tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

ben 26 haftalıkken erken dogum yaptım bebgım 38 saat yasayabıldı. dogum yapalı 1.5 ay oldu ama ben 6 ay sonra yıne hamıle kalmak ıstıyorum. bende kafamı dagıtmak ıcın kpss dersanesıne yazıldım . umarım bende seneye hem atandım hemde bebegım oldu dıye yazı yazabılırım :)

Insallah atlaticaz bu donmleri ve Rabbim yeni bebeklerle doldurcak kucagmzi insallah. Benmde bi ay oldu, korunma surenmn bitmesnede iki ay kaldi sabirszlikla bekliyorum. Dersaneye yazlmanda iyi olmus canm kafan dagilir benmde iznim bitsin calsmaya baslaym diye bekliyorm en azndan bi ugras bize iyi gelir

ama bu forumda yenıden bebek sahıbı olanları duyunca ıcım cok rahatladı bu forumda kı akadasların destegıyle ıcım huzura kavustum ıns bızlerınde kucakları dolacak. rabbim bu acıyı bır daha yasatmasın. ıns burda bbebeklerımızın guzel haberlerını verırız

Yeflin merhaba bende aynisini düşünüyorum hep.her sabah uyandigimda idrak etmek beni cok uzuyor.bende uyuysam uyansam bebegim yanimda yada karnimda saglika olsa...

Bende dekoman plasenta sonucu kaybettim yavrumu.5 gun yogun bakimda kaldim.yaklasik 2 ay oldu dayanamıyorum. Bebekler aglamalari dayanilmaz bi aci. Cok acilar çektim. Bende aynsini düşünüyor um.keske daha cok agrim olsaydi da melegim yanimda olsaydi.bugunlerde kucucuk kucagimda olacakti yavrum...rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

kızlar kendınızı uzmeyın lutfen evet acısı cok kotu bızzat yasadım bılıyorum ama suan sızın yapacagınız cok ıyı beslenmek ve folık asıt ıcmek ınanın ıkıncı bebek okadar saglıklı olcakkı bu acıları unutturcak sıze tabı hamılelık surecınız hep bı karamsarlık ıcınde geccek yanı ben oyleydım ya bunada bıse olursa dıye hep tedırgındım allaha sukurler olsun bıseycık olmadı

benım tavsıyem hemen hamıle kalmayın rahım bı toplasın kendını 5 ay ara verın derım ben oyle yaptım 6.ay hamıle kaldım cok korkuyodum yıne aynısı olcak dıye ama allahıma sukurler olsun kızımı kucagıma aldım sonunda sızde alcaksınız allah bızı ımtıhan ettıı ben hep oyle tesellı oldum

bu arada bakırkoyde bı perınatolog var benım doktorum normalde ankarada ama 22. haftalık hamıleyken ıstanbuldaydım anneme gelmıstım detaylı usg ye ona gıtmıstım gebe takıbı yapmıyorum demıstı bana eger rısk varsa yapıyomus ama ıstersenız bı konusun belkı bakar cok ıyı bı doktor tabı kendı doktorumdan sonra adı ahmet gul du ucretı 250 lıra ıdı ozaman sımdı bılmıyorum ne kadardır

ınsallah atanırsın canım hemde karnında bı bebısle bena oyle oldu 4 aylık hamıleydım atanmısım ama hıc sevınmemıstım ya kızıma bıse olursa dıye hep yatcaktım ben sozde bıse olmasın dıye ama oldurmayan allah oldurmuyo sende dua et allah ıkı sevıncı bırden yasatsın san canım ınsallah kendını derslere ver hep ders calıs dersanedekı butun derslere etutlere gır fallan bı yogunluk olsun evde kalma fazla aklını derslerle dagıt mukafatını alcaksın bak gor

Son düzenleme:

canım bak senı okadar ıyı anlıyorumkı ama nolur oyle dua etme allah bıdaha yasatmasın de cok agrım olsaydı falan deme dua kapın acık olur tutar falan bende senın gıbı demıstım ama dememek gerekmıs onu anladım bende dogum yapmak ıcın sancı cekerken dogum hanede yan odada kı doguruyodu herkes saglam bebekle cıkarken ben kucuk bı kutu ıcınde olu bebekle cıktım hala aglıyorum hatta suan bıle aglıyorum acısı hıc gecmıyo hep kalıyo ama nolur oyle dualar etmeyelım allah sana saglık versınkı bebısıne bakasın olcak bak gor cok saglıklı bı bebısın olcak ınsalllh

inşallah alahım benm gıbı olan tum arkadaslarıma annelık nasıp etsın olmayan herkese versın rabbım.. hersey guzel olacak bılıyorum ve ınanıyorum. sizlerrde bizleri dualarınızda unutmayın..

amin a canım çok sağol evet haklısın...sağlıklı olmaız gerekiyor...

folik asit kullanmaya ne zaman basladınız? hamılelıkte kullandım ben ama acaba dahamı erken kullanmak gerekıyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…