Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Insallah bekledigin gibidir,ama ilk 4 hafta anlamamistim.tek belirti halsiz olmamdi,kasik agrisi simdilerde arada oluyr bende

canım benim hayırlı olsun

selam kızlar ben de 13+4 haftalık hamileyim, yani daha başlarda sayılırız, paylaşımlarınızı çok sevdim ben de ara ara paylaşımlarda bulunmak istiyorum...

günaydın cnm aydur ne kadarlık hamilesin???

malesef hamıle oldugum haberını alamadım daha bekleyenlerdenım malesef 4 aydır dusunuyoruz ama bana cok uzun geldı sız hamıle olanlara saglıkla bebeklerınızı almanızı dılıyorum Rabbımden bata 4 gunum kaldı sabırsızlıkla beklıyorum ama bu ay yumurtlamamdan sonra sag kasıgıma kramp gırıyo arada bugunlerde de sankı hafıf bır agrıya donustu 4 5 gun oncesınden baslamazdı agrılarım bılemıyorum ya yıne kendımı kandırıyorum yada ıns hamıleyımdır sız ne dersınız tecbelısınız ne de olsa

cnm inş hamilesindir...hastalanmana 2 gün kala kanda baktır istersen..ben öyle öğrenmiştim..

cnm hamileliğimi öğrendiğimdede sanki adet olucak gibi ağrılarım olmuştu insan çok ayırt edemiyor açıkçası..hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar bende hamileyim o kadar heyecanlıyımki şuan ellerim titriyo bu yazıyı yazarken allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah canı gönülden dua ediyorum ezan hürmetinde

amiiin canım benim..allah da sana kolay saglıklı bır hamılelık versın ve hayırlısıyla kucagına al inşallah..
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın :)))

amiiin canım benim..allah da sana kolay saglıklı bır hamılelık versın ve hayırlısıyla kucagına al inşallah..
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın :)))

sağol canım çok teşekkür ederim herkese nasip etsin çok başka bi duyguymuş yaklaşık 1 yıldan beri beklediğim haberdi

günebkn cnm muhakkak haber ver seni merak ediyorum

geldim canım.nst de bişey yok.ama dr bakarken kasılmam oldu.dr telaşlandı seni eve göndermeyelim yatışını yapalım dedi.ben pek yanaşmadım tabi:))o zaman acilde serum verelim dedi.akşama kadar hastanedeydim..serum yedim daha iyiyim.kasık ağrım geçti ama bel ağrısı devam ediyor..kasılmalar biraz sık..ilginç olan nst ye bağlıyken hiç kasılmam olmaması..alttanda baktı yine şükür açılma falan yok..ve çok ilginç bişey oğlum tersti ya artık normale dönmüş:))çok şaşırdık..gerçi dönsede dönmesede sezeryan yine ama olsun..neyse eve geldim çok şükür..dr hiç kalkmadan yat dedi.sadece hastaneye gitmek için kalk dedi.nstye bağlayan ebe karnımı beğenmedidaha doğrusu aaa pek küçük dedi..ama ben zor taşıyorum dicektimde neyse dedim zaten hastayım..böyle işte canım..bundan sonra benim için yatış başladı 1 ay yatıcaz beklediği kadar beklesin dedi dr.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum benim genelde bat oncesi sivilce cikar bu ayda cikti ama supheliydim bu ay benim gibi olupta hamile olan var miiii

inşallah canım...oğlum tekmeliyor çok şükür..ama kasılma ve sertleşmeler var.anlamadım..belim neden ağrıyor??36 haftaya 2 haftacık var inşallah dayanırız

canim merhaba,
nasilsin daha iyimisin simdi? Insallah 38 gelir bebisin, acele etmeden... dinlenmene bak bol bol...

kızlar bebeğim 9+1 16.8 mm normal mi sizce

hayirli olsun hilal, doktor ne dedi bu büyüklüge?

kızlar bende hamileyim o kadar heyecanlıyımki şuan ellerim titriyo bu yazıyı yazarken allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah canı gönülden dua ediyorum ezan hürmetinde

nutella,
senin hamileliginde hayirli olsun canim... Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah.. bol bol dinlen sende, ilk aylar cok önemli...

cnm şükür iyi haberini aldım..bol bol dinlen,su iç,ani hareket yapmada atlatalım şu haftaları..

o ebe ye söyle bizim tunamız küçük deil minyon bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…