Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

teşekkür ederim. Inş en kısa zamanda görürüm bebeğimi dua edin bana ne olur tedirginim biraz allahım isteyen herkese nasip etsin

sertlesme nasil oluyor karninda? Bu dogumun cok yaklastigina mi isaretmis? Insallah oglusun aceleci davranmaz, sen yine simdiye kadar yaptigin gibi yine dinlen, fazla hareket etme. Epidural sezeryan rahat oluyor diyorlar, amcamin kizi yapti 2 kere spinal sezeryan, yani o da cok rahat atlatti. Insallah canim sende sorunsuz atlatirsin... inan sen kadar bende cok heyecanliyim, sanki kendim doguracakmisim o tarihte gibi hissediyorum..

Bende yarin Allah nasip ederse kan tahlili ve seker yüklemesi yaptiracagim, ac karnina gitmem gerekiyormus ve 2,5 saat sürecekmis - aff aff simdiden düsünüyorum ne cikacak bakalim, insallah iyi sonuclar alirim canim ya... dualarini eksik etme olurmu?

Sali gün ki kontrolde doktor bizim oglusun basinin asagida oldugunu söyledi, gercektende bazen asagiya cok bastiyor, kalktigimda falan...

sertleşme şöyle oluyor canım..karnım sanki taş gibi oluyor sonra gevşiyor..yani kasılma bu...kasılmaların artması da pek hoş değil tabi..bakalım oğlum 2012 mi 2011 model mi olacak dinlenmeye devam dediğin gibi..beklesin azcık daha yavrum..dualarım seninle canım..yarın güzel sonuçlarını yaz bize merakta bırakma..benim karnım aşağı indi baya oğlum da tabi:)merdiven çıkarken bacaklarıma değiyor karnım

iyi geceler kızlar..biz oğluşumla uyumaya gidiyoruz..kendinize dikkat edin...haticecim yarın haber ver mutlaka..doğurmazsam bu gece yarın görüşürüz

Son düzenleme:

gnbkn sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum ama inşallah 18 gün sonra veya 18 güne kalmadan sağlıkla kucağına alıp mıncırcaksın bize yazmaya fırsat bulamıcaksın :)))))

gnbkn sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum ama inşallah 18 gün sonra veya 18 güne kalmadan sağlıkla kucağına alıp mıncırcaksın bize yazmaya fırsat bulamıcaksın :)))))

amin canım inşallah kucağıma alacağım yakında..Rabbim hepimizin yavrularını korusunsize oğlumdan fırsat bulduğumda yazarım mutlaka gelişmeleri:))

Slm arkadaşlar, bugün kesemizi gördük bebek 6+3'müş...
2 hafta sonra pıt pıtları duymaya gidicez, gebelik gayet sağlıklıymış, inşaAllah pıt pıtlarıda duyarız kızlar....
Günebakan okudukça heyecanlanıyorum :))

bugün dr gittim kızım 1600 gr olmuş...ama hala ters dönmemiş...inş döner...bugün onu görüp geldim çok keyifliyim allahım bozmasın

arkadaşlar ben keseyi gördüm çok şükür şimdide kalp atışı için bekliyoruz o zamanda 6,4 günlük olcak korkuyorum duyamamaktan internete bi giriyorum birsürü şey haliyle korkuyorum.internette fazla araştırmakta iyi deil sanırımhayırlısı Allahtan 8 sene sonra rabbim kısmet ederse bebeğim olacak stresliyim kısacası siz gördünüz mü 6 haftalıkken kalp atışını?bu arada farkettmeden kızım diyorum bilmiyorum artık sağlıklı hayırlı olsunda...........

cnm ben 6. haftanın sonunda görmüştüm kalp atışını...8.haftaya kadar göremeyenlerde oluyor cnm panik yapma.

Az önce hamile olduğumu öğrendimmmmm ama yinede endişeliyim değerim 88.55 çıktı sizce düşükmü kızlar...:18:

Canım ben bugün 6+3 olmama rağmen kalp atışını duymadık, karından 7-8. haftada duyuluyormuş.

Az önce hamile olduğumu öğrendimmmmm ama yinede endişeliyim değerim 88.55 çıktı sizce düşükmü kızlar...:18:

Canım reglin geçtimi?

adetin ne kadar gecikti ben sabırsızlıktan adet olmam gereken gün gidip kan testi yaptırmıstım 2670 çıkmıstı

Bende adetten 2 gün sonra yaptırdım 987 çıkmıştı herkes çok yüksek demişti, benden kat kat yüksekler varmış demekki:))

kızlar bende kalp atışını pazartesi duymaya gidicem inşallah duyarız allah hayırlısını nasip etsin cümlemize...bu arada netten kurcaladıkça insan karamsar olmaya başlıyor o yüzden güzel konuları takip edelim herşey güzel gitsin

merhaba kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz??? Umarim güzel bir gün gecirmissinizdir bugün.. bende bugün seker yüklemesi yaptirdim, insallah pazartesi güzel sonuclar alacagim... dualarinizi eksik etmeyin...

Darisi diger yaptirmamis olanlarin basina insallah..

Canım ben adetime 3 gün kala test yaptırdım sonuç 0-5.3 yani negatifçıktı sonra baktım adetim gecikti inanılmaz kasık ağrılarım var dedimki en iyisi doktora tekrar gideyim adetimin 4.günüydü ve gecikmişti değer 88.55 çıktı yükselir mi sizce:18:

beni düşünsene heyecandan ölmek üzereyim:)
bugün dr gittim kızım 1600 gr olmuş...ama hala ters dönmemiş...inş döner...bugün onu görüp geldim çok keyifliyim allahım bozmasın
maşallahprensese kocaman abla olmuş artık...ben de doğurmazsam perşembeye gidicem bi daha

sonuçların inşallah çok güzel çıkıcak canım..biz aynıyız valla gün saymaya devam..

adetin ne kadar gecikti ben sabırsızlıktan adet olmam gereken gün gidip kan testi yaptırmıstım 2670 çıkmıstı

Aramıza hoşgeldin canım.ben adet olacağım gün yaptırmıştım yanılmıyorsam 487 çıkmıştı,seninki kadar yüksek çıktığını ilk kez duyuyorum.Acaba ikiz olabilir mi?çünkü ikiz olunca yüksek çıktığını biliyorum.Allah tamamına erdirsin şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…