Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam..anca girebildim bugünoğluşum hasta teyzeleri ishal,soğuk algınlığıdünden beri değiştirdiğim bezin haddi hesabı yok..sürekli kucağımda daha yeni uyudu..mızmızlanıyor kuzum..dr. üşüttüğü için ishal diyor.ilaçları kullanıyoruz ama ishal devam ediyor..o kadar üzgünüm ki.çok çaresizim dr u aradım tekrar bol bol emzir diyor..halsiz olursa serum takalım diyorbenim grip son sürat devam ediyor..burnum çeşme gibi başım ağrıyor..oğlum kucağımdan inmedi yorgunluktan bayılacak gibiyim..zor taşıyorum..kuzum napacağını şaşırdı..yavruma dua edin teyzeleri nolurr...iyileşsin miniğim..sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun ikinizde biran evvel iğileşin

n
canim ya insallah iyisinizdir ikinizde,cok merak ettim.iki gecedir bende uyuyamiyorum ama hep dua ediyorum Allahim sizi korusun.neyse ki doktor kontrolundesiniz.ama iste kolay degil minicik yavru mikroplarla cebellesiyorken anneninde hem hasta olmasi hem yorgun olmasi üst üste gelmis.

Selam kizlar nezamndan beri yazamadim mama yaramadi buyudukce karin sisligi kabiz yapti haftalardan beri mizmizliklri cokdu uyudugu zamn meyve purelerini sebzelerini ayarliyorum inaninki kasiga donunmeye baslarmaya calisdilca dahada vakt olmuyor simdi sukur iyi baska mamaya gectik iyi simdulik ama sonra nasil olur bilmiyorum yorgunum uykusuzluk eskisi Gobi olmasada asiri derecede yinede uykusuzum bunada sukur

Berraksucum cok kotu soguk alginligi bebeklerin bilmiyorum nezamn basladi ama yaklasik ongun sonra gecer bnmkide oyle olmustu resmen sadece bezle folasiyordu atesi hep yuksekti sonrasi dada banyoya sokmakdan karin agrilarmiz cok olmustu atesine dikkat et yeter ben kulakdan olcen termometrede almistim birde makatdan olaninada kulakdan olcenink biryasindan sonra buyudugu de buykken maktdan olcenini bebekkn kullndm tam ic atesi olcen bebekkn makatdan olanini atesine dikkat et yeter cok gecmis olSun insallh bir an once iylesirsiniz

Cok sagolunkizlar mérak ettiginiz icin sevinmedim désem yalan olur buduruma allh biliyorya dusundunuz diye sevindim hâticecim Az kalmis doguma ayyyy simdi se deli heyecan nasildir tek nefesde insallh

Kendinize iyi bakin kocamn optum bebislerinizi ve sizi

hepinize iyi haftalar kızlar,
haftasonu doktor randevumuz güzel geçti, oğlum 1.5 kilo olmuş, yani kocaman adam olmuş, tabi ben çok kilo aldım, ona dikkat etmem lazım artık, önüme gelen herşeyi yemeyi bırakmalıyım, öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı

Hamiş arkadaşlar 21 haftalık hamileyim geceleri sol kalçama özellikle, ağrılar giriyo kramplar giriyo hiç uyyamıyorum karnımda batmalar oluyo lavaboya girdiğimde bi anda batma oluyo çocuğu sıkışrıyormuyumdur çok korkuyorum korkular başladı ezermiyim acaba diye biyerine bişey olur mu diye gece yatarken bi sağıma bi soluma yatıyorum karnımın üzerine yatarsam diye uykumları kaçıyo kabuslar görüyorum sizde yaşadınız mı bişey olur mu geçen hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım doktora söyledim ama haftaya çıkıcak sonuçlar bazen acaba bacağını elini falan ezmişmiyimdir diyorum mümkün mü böyle bişey ?

mrb cnm benim şu an 39 haftalık oldu o korkuları bende uzun zamandır yaşıyorum özellikle lavaboda eziyormuyum diye kaç kere doktora sordum birşey olmaz korkma dedi gece yatarkende sol tarafta kafası sağ tarafta da ayakları var hissediyorum acaba eziyormuyum diye sürekli sağa sola dönmekten uyuyamıyorum.Yani sadece sende olan bir korku değil kontrollerimde çok şükür bişey çıkmadı.

normal dimi bunlar çok korkuyorum :2:

Son düzenleme:

geçmiş olsun ikinizde biran evvel iğileşin

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiym ama oğluşum hala ishal((
akşam acile gittik yine aynı seyi dediler.boool boool emzir bişey yok geçer.kan olmadığı sürece korkma.ilaçlarını ver.bitti.
ama devam ediyor napıyım ki bilemedimm.birde oğlumdan kan aldılar akşam susuz kalmışmı diye kanda ki bi orana bakılıyormuş.elini öyle sıkmışlar ki mosmorhatta elinin içi bile mor kan çıksın diye bastırmış parmaklarının izi çıkmış
delirecek gibiyim, aklım yerinde değil sanki, resmen psikolojim bozuldu..oğlumun geçmeyen ishali ve elinin morarması,zamansız gelen sinir misafirler,sanki hepsi üst üste geliyor.eşim yardım ediyor ama bi yere kadar o da işe gidince ben yine kalıyorum sorunlarımla..neden böyle oldum anlayamadım.depresyona mı giriyorum nedir.neyse çok ajitasyon yapmayayım:)Allahım beterlerinden korusun yavrumu yavrularımızı..hepinizi öpüyorum

imza;psikopata bağlamış bir anne

evet canim bunada sukur.siz bebislerinizle iyi olunda nasil olsa baglanir arada böyle yazarsiniz ne var ne yok.hem insan,hem arkadas olarak hemde cok yakinda anne adayi olarak, yasadikalriniz gercekten hem ilgilendiriyor hemde merak ettiriyor.
günebkncim sen iyi bir annesin cok belli .evladin icin uzuluyosun.ugrasiyosun.birde bunalrin yaninda baska islerle ugrasmak yormustur.her normal insanin yasiycagi gibi.yine iyiisn ben senden daha tahammülsüzüm.heralde kapiyi acmam gelene gibime geliyor Allahim bebislerinize acil sifa versin. nazarlardan korusun...

evet canim bunada sukur.siz bebislerinizle iyi olunda nasil olsa baglanir arada böyle yazarsiniz ne var ne yok.hem insan,hem arkadas olarak hemde cok yakinda anne adayi olarak, yasadikalriniz gercekten hem ilgilendiriyor hemde merak ettiriyor.
günebkncim sen iyi bir annesin cok belli .evladin icin uzuluyosun.ugrasiyosun.birde bunalrin yaninda baska islerle ugrasmak yormustur.her normal insanin yasiycagi gibi.yine iyiisn ben senden daha tahammülsüzüm.heralde kapiyi acmam gelene gibime geliyor Allahim bebislerinize acil sifa versin. nazarlardan korusun...

canim ayni korkular bendede var halen.simdi bebegim o kadar buyuduku artik neresi ayagi kolu omzu hissediyorum ve yan yattigimda acaba bise olurmu korkusuyla uykuya daldim dalacam geciyor zaman.zaten uyusam agrilardan uyaniyorum.doktorum sirt üstü yatma yeter fark etmez ne tarafina yatarsan yat dedi.önemli olans enin rahat etmen diyor.bebege hic bsie olmaz.o suyun icinde gayet rahat ve konforlu diyor.
senin gibi galiba 19 haftalardaydim agrilarim baslamisti.cek-up tan gectim ve bende magnezyum eksikligi cikmisti.cok sebze yerim ama genelde sebzeleri pismis yemekten dolayi magnezyum alimi yetersizmis.aldigim su dan falan olanlarda tabiki yetmiyormus. duzenli hapimi almaya basladim,ayak kramplarim ve kalca batmam gecti derecesindeydi ama son haftalarda yine basladi.galiba oglum buuyudukce yetersiz geliyor ...

kendine ve bebisine iyi bak.merak etme ayni kaygilar hepimizde var.klio konusuda napican herkezin fiziki yapisi farkli.bende 15-16 kilo almisim nerdeyse.bana fazla geliyodu ama doktorum gayet iyisin dedi.cokda minyon sayilmam.önemli olan bebegin saglikli olmasi.hicde takma kafana,sagligin yerinde olsunda

Sanirim dogumu en yakin olan benim topikte.. Ay cok kotu fenayim bazen dusununce..aslinda bi an once gelsin istiyorum ama napim elimde degil korkuyorum epiduralden de vazgectim simdilik, o an ne olur bilemem de..sabah randevum var yani bana gore 8 saat sonra. Bakalim doktor bise dicek mi? Allah herkese hayirli dogum nasip etsin...

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz.belki bende magnezyum eksikliği olabilir yememe dikkat ediyorum ama bu ağrılar çok fazla hiç uykum yok gece

kızlar bende 24 haftalık hamileyim bebeğim kız olacak inş tarif edilmez bir mutluluk var içimde alllah dileyen herkese nasip etsin inş

allah analı babalı büyütsün :) hiç belirtileri oldumu kızla ilgili doktor bana kıza benziyo dedi 16 haftalıkken şimdi 22 haftalı haftaya ayrıntılı taramam var onda belli olur mu.karnın şekli kilo şeklin yada aşermeden falan

merhaba canim,
cok gecmis olsun oglusuna ve sana, insallah bugün daha iyisinizdir. Bizi sorarsan teyzesi, oglusumla heyecanli bekleyis sürüyor.. saka maka 6 gün kaldi, bende heyecan korku sevinc vs karisik duygular var... tahmin edebiliyorsundur kesin...

Onun disinda kasik agrilarim artti gibi sanki, bol bol dinlenmeye calisiyorum. Sagolsun annemde gelip yardim etmeye calisiyor. Onun disinda pek bi degisiklik yok .

Seni ve Tuna beyi kocaman öpüyorum...Allaha emanet olun.

Evanurcum,
sizede gecmis olsun canim ya, sükür dogru mamayi bulmussunuz. Topikte göremeyince insan merak ediyor... sizleri unuturmuyum hic ya... heee yaa doguma cok az kaldi, beni anlarsin kesin sende, günebkn da... o tecrübeyi yasadiginiz icin...
Insallah canim, sag salim dogumu atlatip bir an önce ayaklanabiliriz... lütfen dualarinizi eksik etmeyin... pazar hastaneye yaticam, pazarteside dogum olacak..

Kendinize iyi bakin canim, Asya´yida öpüyorum senide..

merhaba ekincik,
doktor randevun güzel gecmis, masallah oglusunada..ona iyi bakmissin annesiii... kac ile hamile kaldin ve simdi kac kilodasin???

Kendine ve bebise iyi bak...

canım teşekkür ederim iyi bi annesin sen dediğin için sevindim böyle düşünmene

sağol canım.daha iyiyiz şükür..senin evet az kaldı.heyecan dorukta:)
kasık ağrının artması normal..birde benim doğumdan bi kaç gün önce yani sancılanmadan bi kaç gün önce alt tarafımda çok fazla baskı olmuştu.afedersin çıkacak gibiydi resmen sonra sancılandım zaten.aman dikkat et...öptük seni

tekrar merhaba canim,
ikinizde cok daha iyisinizdir insallah. Doktorda normal dedi o agrilara, cünkü kafasi asagida duruyor. Ben senin yazdigin belirtilere dikkat edeyim o zaman canim ya... Gündüz iyi kötü idare ediyorum ama geceleri zor oluyor yatakta dönmek, kalkmak falan...

Bu arada Tuna kac aylik oldu annesi???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…