- Konu Sahibi berraksuuu
-
( değil canım yaa isimsiz kaldı yavrum ..ama tuna hoşuma gidiyor ne dersin??gerçi eşim çok var çevrede diyor ama bilmiyorum
tuna güzel isim benim düşündüğüm isimler şunlardı;
göktuğ, aytuğ ,ekin ,ege ,barkın ,baran aklıma gelenler bular
hayırlı olsun cnm
sende bendesnın canım bende yenı evlıyım 4 ayımda hamiş oldum suan 7 aylık ınsallah sag salım glırler cok heycanlıyım dusukce bırde mutluu
senin düşündüklerinde güzelmiş canım.bakalım daha karar verene kadar baya bi değişime uğrar sanırım..sen karar verdinmi kızının ismine?
simge , nehir , damla ,tanem büyük ihtimalle nehir düşünüyorum..
Evet o güne kadar çok değişir
kızlar ben daha 11 haftalık hamıleyım cınsıyetı ne zaman bellı olur cok merak edıyorum?
kızlar ben daha 11 haftalık hamıleyım cınsıyetı ne zaman bellı olur cok merak edıyorum?
Öncelikle hayırlı olsunBende 11. haftanın ıcındeyım bende merk edıorum en erken nezmn bellı olr kızlar en erken nezmn ogrendınz bı dıyıverın hele :))
hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz:13:
bana 12.haftada kız gbi gördüm dedi doktor ama kesin değil demişti 17. ve 18. haftada yine gittim bebeğim göstermiyor doktor kız ihtimali yüksek ama süpriz olabilirde diyor,gösterene kadar beklicem
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2 / GUNEBKN / ERKEK BEBEK / 7 NİSAN 2011 / 5 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
6 / GRHSHR / KIZ BEBEK (MELEK) / 5 MART 2011 / 5 ARALIK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
7 / EZKEN / KIZ BEBEK (ESİLA) / DOĞUM EKİMİN SON HAFTASI / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
8 / ECZİLAYDA / ERKEK BEBEK / 28 NİSAN 2011 / 2 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
9 / NURPEKER / MİNİŞİ GELİCEK / 10 MART 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
10 / BURCU_ZDMR / ERKEK BEBEK / DOĞUM TARİHİ 4 KASIM 2011 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
11 / KOMAGENE / KIZ BEBEK GİBİ /16 MAYIS 2011 / 20 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar
(TABLE)
berraksuu aramızda 2 gün var doğumumuz aynı zamana denk gelicek inş
evet cnm kayıt ederken bende farkettim
Öncelikle hayırlı olsunBende 11. haftanın ıcındeyım bende merk edıorum en erken nezmn bellı olr kızlar en erken nezmn ogrendınz bı dıyıverın hele :))
aman cnm bekle daha ben 12.haftada gittim erkek dedi...17+4 te öğrendim meğersem kız bebekmiş
Ne dıosunnnnn 17 ve 18 dedıgın cok uzun arkadasm :))) yanı 1 bucuk ay sonra 4 bucuk aykken nasıl gostermıomus kendını sımdıden baslamıs nazlara :))) valla bana yuzde versede olur bende kızım olmasını cok ıstıorum ama ıcıme erkek doguyo sonra dıorum kendıne gel saglıklı olsunda erkek kız ıkısıde evlat dıyorum ama ıcım bıraz daha kıza kırık ıste ALLAH ın bıldıgını kuldn saklayamam kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?