ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

hayırlısı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin

değişik hisler içindeyim hala tam algılayamadım içimde önceden kurbağa yavrusu gibi bişey yüzüyordu.şimdi 2.5 cm kadar bir minyatür insan var.karnımda tepişene kadar hala tam alılayamayacağım sanırım.

Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesin nasıl öğrendin hamileliğini reglin kaç gün geçip test yaptın
13 haftalık hamileyim şu anda, Tuhaf ama hissettim hamile olduğumu 2 yıllık evliyim ilk defa test aldım ve pozitif çıktı adet 1 gün gecikmeyle aldım ertesi gün kan testi yaptırdım.

sağol canım amin hepimiz alalım inşallah evet canım keseyi gördükhemde kalp atısını duyabildik çok şükür allahıma darısı sana
amin bende yerleşme kanaması gibi kanama var çok stresliyim kanamadan dolayı belimde çok ağrıyor sende bel ağrısı var mı peki ?
maşallah canım rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin

amin bende yerleşme kanaması gibi kanama var çok stresliyim kanamadan dolayı belimde çok ağrıyor sende bel ağrısı var mı peki ?
maşallah canım rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Amin seninde sağlıkla ılerlesin inş canım isteyen herkesin öyle olsun mutlu gecırelım guzel anlarımızıanladım canım yerleşme kanamam olmadı ama normal dıyolar oluyormuş stresten uzak durmaya bak doktora danıstın mı sor canm telasını giderir? bendede var canm bel ağrısı onun yanı sıra uyku hali,kasıklarda arada agrı doktor normal dedı

Ilac verdi sabah akşam içiyorum .. uykuya bende doymuyorum .. aşılama ile hamiş kaldım aşılama doktoruma gidiyorum daha bir doktor bulsam daha ayrıntılı bilgi alırım sanırım

Benimde ilk bebegim daha onu göremdim kanka cıktı suan ama simdiden o kadar mıtluyumki yarın uöarım bebeişimi görebilirim değerlerim yükselmiş olur banada dua edin inş kızlar dualarımdasınız hep

merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…