- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
hayırlısı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsinselam kızlar bende 3 tüp bebek sonrası birinci aşılamada hamile kaldım ara da pembe lekeler kırmızı lekeler geliyordu kist var korkusu ile gittim beta istedi biz eşimle bekliyoruz netten bakayım dedim değerim 243 ben şok oldum direk sonucu göstereceğim birini aradım hemşirelere gösterdim gülüştüler aralarındahala inanamıyorum yarın tekrar kan verecem 243 katlaması gerekiyormuş
amin canım seninle aramızda çok gün yokmuş keseyi görebildin mi sen ?hayırlısı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin
sağol canım amin hepimiz alalım inşallahamin canım seninle aramızda çok gün yokmuş keseyi görebildin mi sen ?
sende sağlıkla kucağına al çok amin
13 haftalık hamileyim şu anda, Tuhaf ama hissettim hamile olduğumu 2 yıllık evliyim ilk defa test aldım ve pozitif çıktı adet 1 gün gecikmeyle aldım ertesi gün kan testi yaptırdım.Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesin nasıl öğrendin hamileliğini reglin kaç gün geçip test yaptın
amin bende yerleşme kanaması gibi kanama var çok stresliyim kanamadan dolayı belimde çok ağrıyor sende bel ağrısı var mı peki ?sağol canım amin hepimiz alalım inşallahevet canım keseyi gördükhemde kalp atısını duyabildik çok şükür allahıma darısı sana
Belirti varmıydı13 haftalık hamileyim şu anda, Tuhaf ama hissettim hamile olduğumu 2 yıllık evliyim ilk defa test aldım ve pozitif çıktı adet 1 gün gecikmeyle aldım ertesi gün kan testi yaptırdım.
sol kasığımda ağrı vardı halsizlik uykusuzluk bide adet günüme 2 gün kala birebir adet ağrısı vardı canım.Belirti varmıydı
Amin seninde sağlıkla ılerlesin inş canım isteyen herkesin öyle olsun mutlu gecırelım guzel anlarımızıamin bende yerleşme kanaması gibi kanama var çok stresliyim kanamadan dolayı belimde çok ağrıyor sende bel ağrısı var mı peki ?
maşallah canım rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım tekrar hayırlı olsunsol kasığımda ağrı vardı halsizlik uykusuzluk bide adet günüme 2 gün kala birebir adet ağrısı vardı canım.
# majeste66 hayırlı olsun allah yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsınAnladım canım tekrar hayırlı olsun
Allah kucağına da almayı nasip etsin
Yarın kan testi yaptırcam inşallahAminnn Allah razı olsun cümlemizinkini senin durumlar nasıl :)
Allah razı olsun ..# majeste66 hayırlı olsun allah yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
İnşallah yarın ola hayrolaGüzel haberlerini bekliyorum :)
Ilac verdi sabah akşam içiyorum .. uykuya bende doymuyorum .. aşılama ile hamiş kaldım aşılama doktoruma gidiyorum daha bir doktor bulsam daha ayrıntılı bilgi alırım sanırımAmin seninde sağlıkla ılerlesin inş canım isteyen herkesin öyle olsun mutlu gecırelım guzel anlarımızıanladım canım yerleşme kanamam olmadı ama normal dıyolar oluyormuş stresten uzak durmaya bak doktora danıstın mı sor canm telasını giderir? bendede var canm bel ağrısı onun yanı sıra uyku hali,kasıklarda arada agrı doktor normal dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?