- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
Doktor tavsiyesi olmadan içme bencemerhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Kesinlikle başlaman gerekiyor canım bu dönem çok önemli folik asit kullanımı 3. aya kadarmerhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
inşallah geçicek canım iyi düşün iyi olsun anlıyorum duygularını allah şifa versin inş.sana ve bebişineIlac verdi sabah akşam içiyorum .. uykuya bende doymuyorum .. aşılama ile hamiş kaldım aşılama doktoruma gidiyorum daha bir doktor bulsam daha ayrıntılı bilgi alırım sanırım
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Madem ole korunsaydin burada coqu insanin olmuyor ve olsun diye neler yapiyorlar senin olmus daha ne istiyorsun allhtan bakacaqimi dusunmuyorum diyeceqine otur kalk sukrett20 yaşındayım
9 aylik evliyim..
Eesimde uremeyi guclestiren bir sorun vardi.
O yuzden korunmuyorduk
Ilk defa bu ay 6 gun gecikti. Test yaptim cift cizgi cikti. Simdi doktora geldim rahim duvarim kalinlasmis. Ama kese gozukmuyor. Kac ve idrar testi yapti.
Onu bekliyorum..
Strsliyim.
Universiye ogrencisiyim.. materyal derslerim var..
Hem bebegime zaman ayiracagimi düşünmüyorum...
Hemde okuluma...
Okulumu aksatmak istemiyorum.
Offf off kizlar..
Bizimde 9 aydir korunmamiza ragmeb olmadi zaten.Madem ole korunsaydin burada coqu insanin olmuyor ve olsun diye neler yapiyorlar senin olmus daha ne istiyorsun allhtan bakacaqimi dusunmuyorum diyeceqine otur kalk sukrett
prognex prulaton gibi bir iğne olmadınız mı doktor bir şey demedi mi kanamaya?Merhaba kızlar ben 5-6 hftlık hamıleyım ama 2 haftatır kanamam devam edıyo kanamamın oldugu 1 hafta kahverngı geldı 2 hafta kanama oldu gulerce devam edn kanamam var cok üzülüyorum pekı ben gbı yasayan varmı bılgı verebılırmı acaba bana
Proluton depot dıye bır ıgne vurundum 3 hafta once gecen haftada prgstana baslatrdı doktor eger kanamam devam ederse. Aydamı dedı haftamı dedı tam hatrlamıyom ıgne vurucaz dedı. Dusuk tehlıken var ıstrht et bol su ıc fln dedı baska bsyde demıyo bu bılınmezlık kafayi yedırtıyo Allahımm yardım etsın.prognex prulaton gibi bir iğne olmadınız mı doktor bir şey demedi mi kanamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?