ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

bende 23 yaşındayım ve ılk hamılelıgım suan acayıp karmasık duygular ıcındeyım ,,, felakette mutluyum daha çok küçük benim bebişim ama cok seyler paylastım onla ... yeterince tanıyo annesini babasını benım tatlı bebişim.

bende 24 yasındayım suanda ilk bebeğime 2 aylık hamileyim çok garip bi duygu mutluyum huzurluyum bir o kadar pimpirikliyim :)) ne hissettiğimi cogu zaman bilmiyorum ilk hareketlerini hissetmeden bebeğimin varlıgını hissedemezmişim herkes öyle diyor gercektende öyle benim için suan varmı yokmu belli değil :))

30 yaşındayım ilk bebeğim. varmı yokmu anlayamamak kötü hareketlenmesini bekliyorum. hissedince daha muhteşem olucak anne olmak süper birşey

karnının içinde kıpırtısını hissetmek o kadar mükemmel bir duygu ki tarifi yok onu hissettiğim zamanlarda iyiki kadınım bu duyguyu yaşayabiliyroum diye şükrettim eşime bile acıdım neleri yaşayamadığını bi bilsen dedim sanırım doğduktan sonra en çok özliyceğim karnımdaki kıpırtıları her hareket mutluluk veriyo rabbim sana şükürler olsun

merhabalar bende 13 haftalık hamileyim şuan
ama ultrasonda görmesem inanmıycam zaten bişey hissedemiyorum. küçük olduğundan daha hareketlerini de hissetmiyorum
acaba normal mi bu bazı arkadaşlar hareketlerini hissedince anlarsın diyolar çok mu ruhsuzum ne :43:
kendime dikkat ediyorum yediklerime vs. bişey olsun istemiyorum ona geçen az bi kanamam oldu öldüm öldüm dirildim ama ne bileyim varlığını kavrayamadım sanırım hala :44:

kızlarrrr ayın 22 sine gün aldık inş 12 gün sonra yavruma kavuşucam dualarımız bebeişlerimiz için

ilk vuruşunda yerimden sıçradım ve çok korktum hatta bir daha vurmasın dedim içimden. çok tuhaf bir duyguydu. içinde bir şey var ve hareket ediyor. anladım ki o ana kadar hamile olduğumun tam olarak farkında değildim. hareketleri başladıktan sonra tam olarak anne moduna geçtim. :49:

aynen benimde ilk bebeğim olucak Allahım izin verirsee.
8+5deyim..
heyecan dorukta..bulantım kusmam yok çk şükür ama.gaz ve şişkinlik var bende dee..

hangi illerdesiniz?
izmirde olanınız var mı?

22 yaşındayım 2 yıldır beklediğimiz mucizemiz Rabbim'in izniyle gercekleşti.Şükürler olsun Rabbim'e.tüm isteyenlere nasib etsin bu mutluluğu Allah'ım. :nazar:

karnının içinde kıpırtısını hissetmek o kadar mükemmel bir duygu ki tarifi yok onu hissettiğim zamanlarda iyiki kadınım bu duyguyu yaşayabiliyroum diye şükrettim eşime bile acıdım neleri yaşayamadığını bi bilsen dedim sanırım doğduktan sonra en çok özliyceğim karnımdaki kıpırtıları her hareket mutluluk veriyo rabbim sana şükürler olsun
ben henuz hissetmiyorum bebegimin hareketlerini, ama benimle oldugunu dusunmek bir gun dogacagini bilmek canimdan bir cani dunyaya getirecegimi bilmek...cok guzel duygular. Rabbim isteyen herkese yasatsin, bizlerde insaAllah sag saglim kucagimiza alalim yavrulari :nazar::16:

bi gun bende esime dedimki, cok sanssizsiniz siz erkekler biz bebegimizi icimizde tasiyoruz yakinda insaAllah tekmelerinide hissderim ama siz bu duyguyu hic tatmayacaksiniz...o da: ben seni 9 ay sonra gorurum dedi :1::1:

Ben de 29 yaşındayım, ilk çocuk olacak kısmetse.Biraz plansız oldu. Ben de ruhsuzlardanım sanırım. Daha 5 haftalık gerçi. Ama hiç o annelik moduna geçmedim. Sadece kaygılarım var, ya sabırsız olursam, ya tahammülsüz olursam, ya onu sevmezsem, ya o beni sevmezse, hayatım kısıtlanacak mı vs.vs.

Ama iyi tarafları da var, hormonların etkisiyle daha sakinim, daha güleryüzlü ve neşeli hissediyorum kendimi.İnsanlara daha az kızıyorum, herkes birilerinin çocugu diye bakıyorum insanlık alemine.

32 yaşındayım, Daha önce 3 kez sağlıksız gebelik yaşadım.
1 kez aşılama, 2 kez tüp bebek denedik ama olmadı..
Son kez tüp bebek için mart ayında doktora gittik, ikimizde de bi sorun olmadığı için hemen başlamak istemedi ve 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.
1 ay sonra doktora gittiğimizde hamileydim :-)
Şu anda 8 haftalık hamileyim, Allah"ım isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin...
İllaki tedirginim ama herşey çok güzel olacak bu kez, inancım sonsuz...
Şu anda sadece şişkinlik ve bulantı hissediyorum.. Bi de mutluluk.. Ve şükür...

Ben 8 haftalık hamileyim sanırım bende ruhsuzlardanım :/ hiç bir şey hissetmiyorum.ultrasonda gördüm bebek bile değil henüz nohut kadar bişi yine bişey hissetmedim. sadece dr. kalbi atıyor sağlıklı deyince mutlu oldum o kadar :17:

kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık

kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık

Okurken dehşete düştüm. İnsan evladının cinsiyeti yüzünden hiç ağlar mı? Biz çocuk sahibi olabilmek için ne uğraşlar verdik, tüp bebek tedavileri gördük. en sonunda yurtan alacaktık ki hamileyim.. Ben yurttan almayı düşündüğüm çocugun cinsiyeti için bile fark etmez derken (seçim hakkın olmasına rağmen) sizin bu yaptıgınız nankörlük değil de nedir? Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin diye dua edin..

Okurken dehşete düştüm. İnsan evladının cinsiyeti yüzünden hiç ağlar mı? Biz çocuk sahibi olabilmek için ne uğraşlar verdik, tüp bebek tedavileri gördük. en sonunda yurtan alacaktık ki hamileyim.. Ben yurttan almayı düşündüğüm çocugun cinsiyeti için bile fark etmez derken (seçim hakkın olmasına rağmen) sizin bu yaptıgınız nankörlük değil de nedir? Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin diye dua edin..

Evet yani gercekten ne tuhaf bir piskolojidir ki insan nasil bunun icin aglar canim:26:

yahu tamam gönlünden mesela erkek gecer veya kiz

ama oturup aglamakta nedir bu devirde:19:

Allaha dua etmek gerek ken

saglikli olsun ve hayirli insan olsun en önemlisi bunlar gerisi bos

Ya yaşınız çok küçük ve cehaletinizin nedeni bu ya da siz insanların neler yaşadığından bi haber bugune kadar kendi mükemmel dünyanızda yaşamışsınız belli ki. Açın da azcık onkoloji sayfasını okuyun. :47: İçimde cayır cayır analık duyguları yok ama çocugum için tedirgin oldum şu yazdıklarınızdan sonra. İnşallah Allah evladımı sizin gibi olgunluktan bu kadar uzak insancıklarla ve onların yetiştireceği insancıklarla karşılaştırmaz.

Son düzenleme:
Ya yaşınız çok küçük ve cehaletinizin nedeni bu ya da siz insanların neler yaşadığından bi haber bugune kadar kendi mükemmel dünyanızda yaşamışsınız belli ki. Açın da azcık onkoloji sayfasını okuyun. :47: İçimde cayır cayır analık duyguları yok ama çocugum için tedirgin oldum şu yazdıklarınızdan sonra. İnşallah Allah evladımı sizin gibi olgunluktan bu kadar uzak insancıklarla ve onların yetiştireceği insancıklarla karşılaştırmaz.

şokkkk.. bız burda bebegımız olsun dıye tedavıler olup dualar edıp hayaller kurarken mıllet cınsıyetı ıcın aglıyo bence sız oturun allahım bana hayırlı ve saglıklı bır evlat ver dıye allaha yalvarın.. allahımm bbek ısteyen butun herkese hayırlı saglıklı evlatlar ver ınsallah

Merhaba,
bende 14 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim. Başta çok karmaşık duygular içindeydim ama şimdi çok heyecanlıyım. muhteşem bir süreç. Hatta bebişim için bir blog bile açtım:) "
:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X