- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
-
Haklısın cnm inşallah birarada oluruz benim eşim ayda on gün olmuyor yanımda napalım Allah yar ve yardımcımız olsun moral herşeyin ilacıCnm gecmıs olsn dıkkat etmemız gerek kendımıze asırı moral bozuklugu baska hastalıklara davetıye cıkarıyor cok ornek vat konustugum kendımızı tıplamalıyız ayrıca hamılelıgın ucuncu ayından berı esım sehır dısındaydı 6 7 ay aytı kaldık hep tektım daha yenı kavustuk bak bende yalnızdım bundan sonrası bırlık olmak surecı atlatmak
Oyle cnm haklısın benım esımde yogun calısıyo bu sehırde de tekım ıns enkısa zamanda hamıle kalırızHaklısın cnm inşallah birarada oluruz benim eşim ayda on gün olmuyor yanımda napalım Allah yar ve yardımcımız olsun moral herşeyin ilacı
İnşallah cnm inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz. Hangi ildesin ben OrduOyle cnm haklısın benım esımde yogun calısıyo bu sehırde de tekım ıns enkısa zamanda hamıle kalırız
Bursadaydım antebe tasındık cnm yenı yas kacİnşallah cnm inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz. Hangi ildesin ben Ordu
Anladım cnm 31 yaşındayımBursadaydım antebe tasındık cnm yenı yas kac
Benimde kürtajdan üç dört gün sonra çok geldi adet oldum sandım iki gün sürdü dediğin gibi içerisini temizliyor sanırımben 6 Eylül'de kürtaj olmuştum bugüne kadar lekelenme bile yoktu taa ki akşam lavaboya gittim baktım çamaşırım kan hiç hissetmedim geldiğini hemen peçete koydum eve geldim baktım yine gelmiş bu kadar erken adet olmayacağıma göre heralde başladı kanamam kalan kanı atıyorum galiba kafam karıştı valla
benim zaten kese alanında kanama vardı belki o geliyodur keske bu kadar erken adet olsaydım :))Benimde kürtajdan üç dört gün sonra çok geldi adet oldum sandım iki gün sürdü dediğin gibi içerisini temizliyor sanırım
Olabilir cnm geçmiş olsun keşke olsaydıkbenim zaten kese alanında kanama vardı belki o geliyodur keske bu kadar erken adet olsaydım :))
sağol canım keşke :)Olabilir cnm geçmiş olsun keşke olsaydık
ben 6 Eylül'de kürtaj olmuştum bugüne kadar lekelenme bile yoktu taa ki akşam lavaboya gittim baktım çamaşırım kan hiç hissetmedim geldiğini hemen peçete koydum eve geldim baktım yine gelmiş bu kadar erken adet olmayacağıma göre heralde başladı kanamam kalan kanı atıyorum galiba kafam karıştı valla
son adet tarihm 14 temmuz canım kürtaj günü kanama geldi sonra kesildi dün akşam başladı adet ibi yani geliyo çok değil ama pedi kirletecek kadar 3 güne kontrolüm var gidince söylicemNormalde son adeyın ayın kavıydı hamılelıkten once cnm kurajdan sonrakı kanma oabılıt amabı dtunu bılgılendıt yada bıraz bekle bakalım kac gun surucek adet gıbımı
Adet olmayabılır cnm benım uzun surmustu kanama ama dogum gıbı oldugu ıcın tabıkı senın kurtaj sonu kanama ıcerısı temızlenıyo olabılır kontrolunde daha netlesırson adet tarihm 14 temmuz canım kürtaj günü kanama geldi sonra kesildi dün akşam başladı adet ibi yani geliyo çok değil ama pedi kirletecek kadar 3 güne kontrolüm var gidince söylicem
aynen akıbetim belli olur cumaya :) herşeyin hayırlısı olsunAdet olmayabılır cnm benım uzun surmustu kanama ama dogum gıbı oldugu ıcın tabıkı senın kurtaj sonu kanama ıcerısı temızlenıyo olabılır kontrolunde daha netlesır
Nekdr beklemeyı dusunuyosun bıdaha gebellık ıcın cbbmaynen akıbetim belli olur cumaya :) herşeyin hayırlısı olsun
cuma kontrol var eğer herhangi bi sorun yoksa kanamam bittiği gibi korunmasız olacak ilişki korunmayı düşünmüyorumNekdr beklemeyı dusunuyosun bıdaha gebellık ıcın cbbm
Bende hemen bırakmak ıstyrm ama ıste operasyon be sonrası ne der dr bılmıyorum en az ıkı ay verırcuma kontrol var eğer herhangi bi sorun yoksa kanamam bittiği gibi korunmasız olacak ilişki korunmayı düşünmüyorum
canım 5 ay ara verdikten sonra tekrar düşükle sonuçlanan olmuş bilemiyorum mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sen ona bırak kendini kontrollerini ol rahim temizlenmişse psikolojik olarak nasıl rahatsan öyle yap ben erken toparlandığım için kafa olarak hazırım yani o yüzden korunmicam diyorumBende hemen bırakmak ıstyrm ama ıste operasyon be sonrası ne der dr bılmıyorum en az ıkı ay verır
Benım korunmayı bıtakma. Zaten 6 ay olmus olcak cnm uc farklı dr a gıttım ucude farklı zaman soyledı su operasyon u olayımda bıkacay gecsın hayıtlısıyla benımkı daha buyuk oldugu ıcın sıkıntıcanım 5 ay ara verdikten sonra tekrar düşükle sonuçlanan olmuş bilemiyorum mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sen ona bırak kendini kontrollerini ol rahim temizlenmişse psikolojik olarak nasıl rahatsan öyle yap ben erken toparlandığım için kafa olarak hazırım yani o yüzden korunmicam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?