Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın cnm inşallah birarada oluruz benim eşim ayda on gün olmuyor yanımda napalım Allah yar ve yardımcımız olsun moral herşeyin ilacı

Haklısın cnm inşallah birarada oluruz benim eşim ayda on gün olmuyor yanımda napalım Allah yar ve yardımcımız olsun moral herşeyin ilacı
Oyle cnm haklısın benım esımde yogun calısıyo bu sehırde de tekım ıns enkısa zamanda hamıle kalırız

ben 6 Eylül'de kürtaj olmuştum bugüne kadar lekelenme bile yoktu taa ki akşam lavaboya gittim baktım çamaşırım kan hiç hissetmedim geldiğini hemen peçete koydum eve geldim baktım yine gelmiş bu kadar erken adet olmayacağıma göre heralde başladı kanamam kalan kanı atıyorum galiba kafam karıştı valla

Benimde kürtajdan üç dört gün sonra çok geldi adet oldum sandım iki gün sürdü dediğin gibi içerisini temizliyor sanırım

Normalde son adeyın ayın kavıydı hamılelıkten once cnm kurajdan sonrakı kanma oabılıt amabı dtunu bılgılendıt yada bıraz bekle bakalım kac gun surucek adet gıbımı

Normalde son adeyın ayın kavıydı hamılelıkten once cnm kurajdan sonrakı kanma oabılıt amabı dtunu bılgılendıt yada bıraz bekle bakalım kac gun surucek adet gıbımı
son adet tarihm 14 temmuz canım kürtaj günü kanama geldi sonra kesildi dün akşam başladı adet ibi yani geliyo çok değil ama pedi kirletecek kadar 3 güne kontrolüm var gidince söylicem

son adet tarihm 14 temmuz canım kürtaj günü kanama geldi sonra kesildi dün akşam başladı adet ibi yani geliyo çok değil ama pedi kirletecek kadar 3 güne kontrolüm var gidince söylicem
Adet olmayabılır cnm benım uzun surmustu kanama ama dogum gıbı oldugu ıcın tabıkı senın kurtaj sonu kanama ıcerısı temızlenıyo olabılır kontrolunde daha netlesır

Kızlar sogan suyu yapan varmı aranızda ben 10 gundur yapıyorum bıde brokoli bulursam onunda kurunu yapcam yapısıklık ıcın saracoglunun kürüydü benden bugun beyaz akıntı geldı acaba sogan suyundanmı bıkav aydır yumurtlamamı da takıp etmıyorum ayrıca adetıme bıkacgun kaldı

cuma kontrol var eğer herhangi bi sorun yoksa kanamam bittiği gibi korunmasız olacak ilişki korunmayı düşünmüyorum
Bende hemen bırakmak ıstyrm ama ıste operasyon be sonrası ne der dr bılmıyorum en az ıkı ay verır

Bende hemen bırakmak ıstyrm ama ıste operasyon be sonrası ne der dr bılmıyorum en az ıkı ay verır
canım 5 ay ara verdikten sonra tekrar düşükle sonuçlanan olmuş bilemiyorum mevlam eyler eylerse güzel eylermiş sen ona bırak kendini kontrollerini ol rahim temizlenmişse psikolojik olarak nasıl rahatsan öyle yap ben erken toparlandığım için kafa olarak hazırım yani o yüzden korunmicam diyorum

Benım korunmayı bıtakma. Zaten 6 ay olmus olcak cnm uc farklı dr a gıttım ucude farklı zaman soyledı su operasyon u olayımda bıkacay gecsın hayıtlısıyla benımkı daha buyuk oldugu ıcın sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…