Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ccok sagol cnm bıze dua et ıns s nfe kucagına alırsın cok sevındım keseyı gordunmu onu nerden aldın pekı bebegın kalbı neden durmustu

Cok gzl bnmde parca yok dedıler ama sonra kanama kesılmeyınce parca kalmıstı kanamana cok dıkkat et kesıldımı gelıyomu
yok canım sadece kürtaj günü geldi 1 gün bile sürmedi birde 6.günü geldi 7.gün sabahına kadar kesildi bugün 9.gün leke bile yok normal akıntıya döndü bugünde doktor rahim ve yumurtalıklar iyi durumda parça kalmamış deyince rahatladım ov testim de elime geçti çifte bayram yaşıyorum deneme amaçlı bugün bakıcam

Guzel haberlerını yaz buraya

Buralarda aşırı agrisi var cok zor cok kötü yazanlara bakmayın siz. Hakikaten cok hafif bi sizi. Doktorla konuşurken oldu bitti. Echomarda çektirdim. Tavsiye ederim.
Her şey yolundaymış cok şükür normal çıktı sonucum. İnsallah yakın zamanda bebelerimize sağlıkla hayırla kavuşuruz

Ccok sagol cnm bıze dua et ıns s nfe kucagına alırsın cok sevındım keseyı gordunmu onu nerden aldın pekı bebegın kalbı neden durmustu
Pazartesi gorcez ins kesiyi cnm
İnofolic combi tüm eczanelerde var
Aspir setinide instagramdan bi sayfadan aldım mucize dogadan diye bi sayfa inceleyin isterseniz

Anladım cnm prolaktb yüksekken ıyıkı hamıle kalmadın bıt arkadasım oyuzden dsuuk yapmıstı umarım tedavın bıtınce hemen olur

İnşallah tatlım Evet oda allahtan ben bunları bilmiyorum hiç yeni yeni öğrendim meğer ne kadar önemliymiş bir kere olunca bida olur diyoruz önemsemiyoruz doktorlar da hiç yardımcı olmuyor veriyor folik asit olur diyor başından sağar gibi devlete gidiyorsun sigarayı bırak bırakmazsan olmaz diyor ne hormon testi ne bişey istemiyor Ada'ma 1 yıldır olmuyor diyorum sigarayı bırak diyor bana

Bnde echomarda cekıldım cnm drunuz kım

Sıgara ıcenlerın hıcmı cocukları yokmus cok sacma sen tahşıllerı ıyıkı yatırmıstın o hormon strestendr yukselır cok dıkkat et gercı benım hormonlar ne durumda acaba

Pazartesi gorcez ins kesiyi cnm
İnofolic combi tüm eczanelerde var
Aspir setinide instagramdan bi sayfadan aldım mucize dogadan diye bi sayfa inceleyin isterseniz
Tamam cnm sagol bır ay sonra ıns bende cok dıkkat etmeye baslıcam su adet olup operasyon u gecırsem sağsalim

Merhaba canım nasılsın? Beni hatirlar Misin bilmem ama çok konuştuk seninle başka topikte maalesef bende bebeğimi 11. Haftada kalbi durdugu için kaybettim ve geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım. İkimize de geçmişler olsun rabbim herkese hayırlısını nasip etsin. 3 ay mi korundun?

Hatırlıyorum senı cnm sanada gecmıs olsun dr bana yılbasına kadar bekle dedı buyuk oldugu ıcın bebek senın sebebı neymıs 4.ayım korunuyorum buay operasyon gecırıcem rahımde hafıf yapısıklık varmıs kotuluklet hıc bırakmadı pesımı kac aydır sen neker yapıyosu

Çok çok geçmiş olsun caniM. Umarım operasyonel kolay geçer. Benimkinin sebebi belli değildi pek üstüne düşmediler kimyasaldan sonra testler yaptilar hepsi temiz çıktı yani bir sorun yok çok şükür denemeye devam edicez

Guzel cnm ozaman rahımde perde yada baska bısey olmasınfa bak bnm hep sımdı erken dogum problemım olcak nabıcam bılmem bıde sehır degıstırdk dr um cok uzakta kaldı hamıle kalırsam aılemle yasamak zorundayım daha kendımı tıparlayamadım sımdı dogum yapmıs olcaktım bıde dr da beklememı soyluyo bıraz toparlanması ıcın rahımın kendını sımdı tekrar operasyon olcak ne olcak bılemıyorum

İnşallah hakkinda hayirlisi olur canim benim icini ferah et lütfen

İnşallah canım inşallah. Umarım senin de güzel haberlerini alırız.bu günlerde geçecek güzel günler gelecek bunu yaşayan bir tek sen değilsin rabbim başka acılarla sınamasın
Cok yaşayan var cnm Allahım daha buyuk acılar yasatmasın kımsenın kucagını bos bırakmasın ınş burda bıkac ay ıcınde herkes hamıle olur bırlıkte beklerız

Kızlar şanssızlıga yada nazara inanır mısınız bilmem ama ben on günde iki kavanoz kırdım bugünkünde parmağımı bıraz fazla kesti napsam bilmiyorum

Sıgara ıcenlerın hıcmı cocukları yokmus cok sacma sen tahşıllerı ıyıkı yatırmıstın o hormon strestendr yukselır cok dıkkat et gercı benım hormonlar ne durumda acaba

Evet bende stresli biriyim zaten önceden öyle değildim tabi Evet bende anlamadım ne alaka benim arkadaş pöfür pöfür sigara içiyordu hamileyken bile içti gayet oldu yani başından sağmak için iş yapıyor bazı doktorlar hele ki devlettekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…