- 25 Nisan 2017
- 28
- 12
- 1
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Olmaz insallah cnm.. Kendi kendine vesvese verme lütfn bol bol dua et.Kızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba
İlk bebek korkusu heralde doktor normal bazı gebelerde ilk 3 ayda depresif duygular farklılık gösteriyor olabilir dediOlmaz insallah cnm.. Kendi kendine vesvese verme lütfn bol bol dua et.
Cnm kac haftalık oldugu ultrasonda mı çıktı yada senin sat tarihine gore örtüşüyor mu.. Yani bazen biz 7 haftalık diyoruz ama ultrasonda 5 hafta ckyor ya ondan sordmİlk bebek korkusu heralde doktor normal bazı gebelerde ilk 3 ayda depresif duygular farklılık gösteriyor olabilir dedi
Cnm kac haftalık oldugu ultrasonda mı çıktı yada senin sat tarihine gore örtüşüyor mu.. Yani bazen biz 7 haftalık diyoruz ama ultrasonda 5 hafta ckyor ya ondan sordm
Ben gebelik kesesi için 6 haftalıkken gittim ilk başta karından usg ile bakıldı ama görülmeyince diğer türlü usg ile bakıldı. Gördüğün saniyeyi anlatamam size. Aynı korku şimdi yine var bende.8 inci haftada kalp atışı için gelin dedi doktor. Stres başladı bende tekrar.Merhaba canımm ilk bebeğim.insallah Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder...amin..
Bende cuma günü görmeye gidicem kalp atışını. 6+1 de gittik göremedik. Cuma tam 7 haftalık olacak. İçimde korku var evet
Ben varım ya hep tedirginim 6 haftalıkken kanamam oldu kese alanında kanama alanı varmış bidahaki randevum 8 haftalıkken oyuzden adet agrım olunca hep korkyrm şuanda da varKızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba
Ağrı bendede çok var hatta bazen dayanılmıcak gibi oluyo doktor normal dediBen varım ya hep tedirginim 6 haftalıkken kanamam oldu kese alanında kanama alanı varmış bidahaki randevum 8 haftalıkken oyuzden adet agrım olunca hep korkyrm şuanda da var
Inşallah benmde normaldir cnm senin adet ağrısı gbimi ağrın oluyor yoksa farklimiAğrı bendede çok var hatta bazen dayanılmıcak gibi oluyo doktor normal dedi
Regl sancısı gibi hatta bazen ondan daha şiddetli oluyor. Doktor normal dedi. Garip geldi aslında bana ama korkutmamaya çalışıyorum kendimi. Her dakika bişi mi oldu diye dolanıyorum. Tecrübesiz olmak,ilk hamilelik tabi zor insan ne olduğunuda bilmiyor o ne bu ne herşeyi google dan araştırıyorumInşallah benmde normaldir cnm senin adet ağrısı gbimi ağrın oluyor yoksa farklimi
Bnmde 7 haftalik oldu.dusuk riskim var yatiyorum Surekli .geceleri uyyamiyorum.surekli kabus goruyorum bnde.hakkimzda hayirlisi olsun insKızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba
Herkeste aynı korku mevcut gerçekten bende kimseye söylemedimBenim ikinci arkdslar ama ilk bebegim hiç olusmamıstı dış gebelik sonucu kürtaj olmustum 7 haftalıkken rabbim yeniden yasatmasın ınsallah o gunleri ne bana ne baskasına..beş ayın ardından yenıden hamile kaldıgımı oğrendim dün ama sevincimzi ble yaşayamıyoruz kalp atıslarını duymadan kmseye soylemeyı bile dusunmuyorz bu kez
Bnde ocakta kimyasal dusuk yasadm.lalp atislarni vajinall diyduk ama yinede korkuyorum.kimseye soyleyemedm bnde.gercektn cok zor.allah yasatmasn bir daha.ve yine dusuk riskim varBenim ikinci arkdslar ama ilk bebegim hiç olusmamıstı dış gebelik sonucu kürtaj olmustum 7 haftalıkken rabbim yeniden yasatmasın ınsallah o gunleri ne bana ne baskasına..beş ayın ardından yenıden hamile kaldıgımı oğrendim dün ama sevincimzi ble yaşayamıyoruz kalp atıslarını duymadan kmseye soylemeyı bile dusunmuyorz bu kez
Bol bol dinlen bitki çayı içme sakın. İnşallah minik yavrun tutunucak. Düşük olan gebelikler de zaten kromozomal bozukluklar oldugu için olurmuş. İnşallah kuzucukta öyle bişi yoktur ve sağlıklı sıhatli kucağına alırsınBnmde 7 haftalik oldu.dusuk riskim var yatiyorum Surekli .geceleri uyyamiyorum.surekli kabus goruyorum bnde.hakkimzda hayirlisi olsun ins
Aminn inss tekrar yasamayiz.saglikli olur yavrularimozHiç korkma onun nasibi varsa bu dünyada zaten kucagına alacaksn ınsallah..bol bol dua et ve içini ferah tut. Yoksa kendını ypratrsn yok yere vesvese ypma cnm bak ben yaprm yapcal olsam ama hergun dua edıyorm hayrlısıyla bu kez yasatma aynı seylleri allahım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?