İlk bebek heyecanı yaşıyan hamiş anneler burda mı?

birbucukinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
28
12
1
Kızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba

Olmaz insallah cnm.. Kendi kendine vesvese verme lütfn bol bol dua et.

Merhaba canımm ilk bebeğim.insallah Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder...amin..
Bende cuma günü görmeye gidicem kalp atışını. 6+1 de gittik göremedik. Cuma tam 7 haftalık olacak. İçimde korku var evet

Ben gebelik kesesi için 6 haftalıkken gittim ilk başta karından usg ile bakıldı ama görülmeyince diğer türlü usg ile bakıldı. Gördüğün saniyeyi anlatamam size. Aynı korku şimdi yine var bende.8 inci haftada kalp atışı için gelin dedi doktor. Stres başladı bende tekrar.

Ben varım ya hep tedirginim 6 haftalıkken kanamam oldu kese alanında kanama alanı varmış bidahaki randevum 8 haftalıkken oyuzden adet agrım olunca hep korkyrm şuanda da var

Inşallah benmde normaldir cnm senin adet ağrısı gbimi ağrın oluyor yoksa farklimi
Regl sancısı gibi hatta bazen ondan daha şiddetli oluyor. Doktor normal dedi. Garip geldi aslında bana ama korkutmamaya çalışıyorum kendimi. Her dakika bişi mi oldu diye dolanıyorum. Tecrübesiz olmak,ilk hamilelik tabi zor insan ne olduğunuda bilmiyor o ne bu ne herşeyi google dan araştırıyorum

Arkadslar benim de çok kasık ve bel ağrım var.. Normal.. Hatta dğn hastanedydm ve sordum adet sancsı gbi dedi normal dedi.. Rahim genişledipi için kasıklarda ve belde agrı yapıyor

Benim ikinci arkdslar ama ilk bebegim hiç olusmamıstı dış gebelik sonucu kürtaj olmustum 7 haftalıkken rabbim yeniden yasatmasın ınsallah o gunleri ne bana ne baskasına..beş ayın ardından yenıden hamile kaldıgımı oğrendim dün ama sevincimzi ble yaşayamıyoruz kalp atıslarını duymadan kmseye soylemeyı bile dusunmuyorz bu kez

Bnmde 7 haftalik oldu.dusuk riskim var yatiyorum Surekli .geceleri uyyamiyorum.surekli kabus goruyorum bnde.hakkimzda hayirlisi olsun ins

Herkeste aynı korku mevcut gerçekten bende kimseye söylemedim

Bnde ocakta kimyasal dusuk yasadm.lalp atislarni vajinall diyduk ama yinede korkuyorum.kimseye soyleyemedm bnde.gercektn cok zor.allah yasatmasn bir daha.ve yine dusuk riskim var

Hiç korkma onun nasibi varsa bu dünyada zaten kucagına alacaksn ınsallah..bol bol dua et ve içini ferah tut. Yoksa kendını ypratrsn yok yere vesvese ypma cnm bak ben yaprm yapcal olsam ama hergun dua edıyorm hayrlısıyla bu kez yasatma aynı seylleri allahım diyorum

Bnmde 7 haftalik oldu.dusuk riskim var yatiyorum Surekli .geceleri uyyamiyorum.surekli kabus goruyorum bnde.hakkimzda hayirlisi olsun ins
Bol bol dinlen bitki çayı içme sakın. İnşallah minik yavrun tutunucak. Düşük olan gebelikler de zaten kromozomal bozukluklar oldugu için olurmuş. İnşallah kuzucukta öyle bişi yoktur ve sağlıklı sıhatli kucağına alırsın

Aminn inss tekrar yasamayiz.saglikli olur yavrularimoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…